Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasútfotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Vasútfotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Vasútfotózás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Gerzsoltrain

Gerzsoltrain

A "gerzsoltrain" két békéscsabai vasútfotós oldala. Balog Zsolt (Yakuza) és Tóth Gergely (Gery - geryt86), mi vagyunk az oldal kitalálói és létrehozói. Már kisgyermekkoruk óta érdeklődünk a vasút iránt és ez az érdeklődés továbbra sem enyhül Sok vasúti dolgozó ismerősük van akik önzetlenül segítenek, hogy minden érdekes dolgot megtudjunk a vasútról. Reméljük az oldalunknak nagy sikere lesz és sok taggal büszkélkedhetünk majd! Azon leszünk, hogy sok általunk készített képpel hírekkel, információval örvendeztessünk meg titeket, "gerzsoltrain látogatókat".

Mélykúti Bence

Mélykúti Bence

A vonatszpottolás (trainspotting) mibenlétéről kimerítő angol nyelvű leírás található itt. A vasút szeretete, megfigyelése egy nemzetközileg elterjedt hobbi, olyan nagy közösséggel, amelynek a mérete önmagában megvédi minden tagját attól, hogy teljesen hibbantnak tartsák. A vonzalom sokféle tevékenységet eredményez a különböző rajongóknál.

Nosztalgiautazások

Nosztalgiautazások

Kisgyermekkorom óta érdekel a vasút világa. Leginkább a magyar vasút forgalmi, vonalhálózati része vonz. Kedvenc időtöltésem a vonatozás, vasútfotózás. Emellett érdekel Magyarország földrajza is. Igyekszem Ádám barátomnak segíteni az oldal gyarapításában.

VasútFotó - Máv

VasútFotó - Máv

Szeretettel köszöntjük a MÁV Zrt. első, hivatalos képkereső oldalán. A szolgáltatás beindításával régi vágyunk valósult meg, hiszen a vasútról számtalan fénykép és felvétel készült és készül mind a mai napig is folyamatosan, azonban ezek gyűjtőoldala mindezidáig hiányzott. Az oldal beindításával ez az űrt pótoljuk a kor és a technikai lehetőségek segítségével. Az oldal nemcsak egy vasúti fényképekből álló album, hanem keresőfunkcióval is rendelkezik, melynek segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja a kívánt fotót. Helyszín, időpont, tematika, szín és még számos kategória alapján töltöttük fel a képeket, így néhány kattintással biztosan megtalálja azt, amit keresett.

Vasútfotózás - Orosháza

Vasútfotózás - Orosháza

Ezt az oldalt azért hoztuk létre Krisztián barátommal, hogy az Orosházán vasúton történő eseményeket tudjuk dokumentálni és megosztani másokkal. Az oldalra mindig kerülnek fel új képek. E mellet foglalkozunk még az Microsoft Train Simulator nevű programmal is. Persze ez csak egy kiegészítő. Az oldalt a képekre építjük, így fotótúrákat is szervezünk. Ezt naprakészen meg lehet tekinteni az egyik menüpontban. Minden héten megyünk érdekességekre vadászi, így tulajdonképpen mindig vannak új képek a galériában.

Vasútfotózás japán módra

Vasútfotózás japán módra

Olyan szép és modern vonatokat, mint a TGV vagy az ICE minden magyar vasútbarátnak kihívás fotózni. Ha ráadásul olyan szerencsés is az illető, hogy Japánban fordíthatja lencséjét a 300-zal vagy gyorsabban száguldó Shinkanzenek felé, akkor szinte garantált az izgalomtól remegő kéz. De vajon a japán vasútfotósoknak is megremeg a keze?

Villamos- és közlekedésmánia

Villamos- és közlekedésmánia

Városi és nem annyira városi közlekedés Ez egy elég kitartó hobbi: sokezer fotót készítettem kis sárga kedvenceimről, illetve elkezdtem a megszüntetett villamosvonalak történetét is összeírni. Meglepő, hogy mekkorát változott Budapest az elmúlt évtizedekben: eleinte csak a síneket kerestem, aztán rájöttem, hogy ez szociológiai és várostörténeti tanulmánysorozatnak is elmenne.

Vonatmagazin

Vonatmagazin

Vonatmagazin: vasútmániások írják vasútmániások és önmaguk örömére. Az oldalon találhatóak friss hírek, információk a vasút világából, a galériában megcsodálhatjuk a vasútfotókat és böngészhetünk a blogok között is.

Tuti menü