Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természet fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Természet fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Természet fotózás
Keresés
Találatok száma - 17 db
A 100 legjobb természetfotó - National Geographic

A 100 legjobb természetfotó - National Geographic

A 100 legjobb természetfotó A 100 legjobb természetfotó címmel jelent meg a National Geographic Magazin legújabb különszáma. A National Geographic legújabb különszáma a nebraskai Platte folyó partjától a sarkvidéki jégmezőkön át az egyenlítői esőerdőkig kalauzolja el az Olvasót, egyszersmind tiszteleg bolygónk vadon élő állatainak szépsége és csodái előtt. Nemcsak a sztárokról - elefántokról, oroszlánokról, tigrisekről, medvékről, farkasokról, cápákról és zebrákról - van benne szó, hanem a mellékszereplőkről is. Békákról, nyulakról, pingvinekről, papagájokról, bogarakról, denevérekről és medúzákról, melyeknek a bonyolult ökoszisztémákban mind-mind fontos szerepük van. Lapozzon bele a kiadványba!

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Zsila Sándor Természetfotózás haladóknak c. tanfolyamának hallgatóiból alakult át fotóklubbá 2001. május 18-án, első kiállításunk megnyitóján. A foglalkozásokon kialakult vidám hangulat, kreatív légkör a tanfolyam vége felé egyértelművé tette, hogy e kis csapat valamilyen más formában továbbra is együtt kell, hogy maradjon. Klubéletünk alapja a közös érdeklődés: a természet és annak fotózásának szeretete. Céljaink között szerepel, hogy fotóinkkal a természetfotózást és ezzel együtt a természetvédelmet, természeti környezetünk védelmét népszerűsítsük. Művészi színvonalú képek készítésére törekszünk, melyeken keresztül a természetfotót, mint esztétikai értéket képviselő alkotást is szeretnénk népszerűsíteni. Rendszeresen tartott klubnapjainkra gyakran hívunk vendégeket; előadásaikból, vetítéseikből sokat tudunk tanulni. Másik fontos programunk a klubtársak legújabb képeinek levetítése, megbeszélése, a tagok szellemi/fotográfiai ismereteinek bővítése. Az elmúlt egy évben több közös kiállítást is rendeztünk. Klubtagjaink több neves hazai és nemzetközi pályázaton értek már el jelentős díjakat, valamint rendeztek önálló kiállításokat, szerepeltek különböző publikációkban.

Digital FotóStúdió

Digital FotóStúdió

Ma már nem kiváltság, hogy jó fotók készüljenek valakiröl. Nem kell modellnek, vagy ismertnek lenni ahhoz, hogy felkeressen egy fotográfust pár jó képért, emlékbe, ajándékba, egy korszak megörökítéseként, vagy csak kipróbálni magát profi környezetben. Ebben kívánok lehetöséget nyújtani szolgáltatásommal. Barátságos légkörrel, rugalmas idöbeosztással, egyénre szabott kreatív megoldásokkal várok mindenkit. Modern müteremmel, díszletekkel, kiegészítökkel állok rendelkezésre. Müteremben vagy szabadban egyaránt készülhetnek a fotók. Szabadban történö fotózáskor a gondos helyszín és napszak kiválasztása elsödleges szempont. Bármilyen ötletet rugalmasan teljesítek, s munkám során maximális diszkrécióval kezelem az ügyfeleim megrendeléseit.

Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete

Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete

Egyesületünk természetszerető és óvó, azt művészi szinten megörökítő "művészlelkek" baráti közössége. A "baráti" jelző több dolgot meghatároz már a falakon belül is. Az, hogy klubfoglalkozásainkon vidám, finom élcek és ugratások elhangzanak, nem szorítja háttérbe azt a bevett szokást, hogy mindenki személyesen jó példát igyekszik mutatni a többieknek. Kialakítottuk egyesületünk "etikai kódex"-ét, mely kissé szigorúan hangzó kifejezés, pedig csak életvitelünk írásba foglalása, hogy mely módon próbálunk alkotni a szabad természetben. A természetfotózás etikai normáit messzemenően betartjuk. Taglétszámunk mintegy 40 fő az ország minden részéből.

Greenfoto

Greenfoto

greenfoto - a természetfotózás iránytűje. Az oldalunkon a következőkről olvashat: Hírek, Tippek-trükkök, Alapfogalmak, Felszerelés, Világitás technika, Géptesztek, Természetfotózás szabályai, Programok, Kiállítások, Pá lyázatok, Fórum, Természetfotósok bemutatkozása

HidePhotography

HidePhotography

Professional, comfortable, sustainable photography worldwide. We are a company that provides the highest quality hides for nearly-guaranteed wildlife photography opportunities. Our center in Hungary, with 14 hides at present, is in operation for over 4 years and attracts photographers from all over the world. Through careful planning, astonishing field experience, strict environmental and ethical measure, high-quality construction desires and precise management, dissatisfaction is almost unknown among our members. Indeed, almost everyone leaves our hides with many more and much higher quality images than they ever imagined.

Kékesi Dániel Photography

Kékesi Dániel Photography

Kékesi Dániel Természetfotói About the photographer and the photos As a kid I've been mesmerized by the pictures of the National Geographic Magazine. The beauty, creativity and skills behind every photo were intriguing. At that time I decided to become a photographer. While my life has taken a different path (I work in the IT business) I've been taking photographs for fifteen years now, although the majority of my work is from the last four years. Professional photography is not part of my life, meaning I do not pursue it to earn money for living. I specialized in travel and architectural/interior photography, although I do not hesitate to shoot anything that looks good as a picture. This website is to make the best of my work available to people who appreciate beautiful images and artistic photography, by viewing them on-line or purchasing high quality prints. All the images on this website were taken after 2002. This was the point when I felt sufficiently confident to show my work to the public. First images were shot onto transparencies, but I switched to a full digital workflow a year later. The images were captured using Nikon equipment.

Kürti Dezső (kdezsoe) fotós

Kürti Dezső (kdezsoe) fotós

Kürti Dezső vagyok. Rólam nevezték el a kürtidezsőizmus néven elhíresült jelenséget. Nem tudják, mi az? Amikor például egy természetfotós - akiről tudjuk, hogy egyébként is külön állatfaj - órákat, napokat tölt azzal, hogy elkapjon egy-egy pillanatot hangyák, sáskák, pillangók és pókok életéből, közben a valóságtól egyre távolabb kerül. Mindent le akar fotózni, ami él és mozog, de arra képtelen, hogy utána bemutassa a képeket, utánajárjon a publikálási lehetőségeknek, elviselje az esetleges rosszindulatot, harcoljon. A kürtidezsőista a mások szemében élhetetlen, nem evilágra való.

Lovas József Természetfotók

Lovas József Természetfotók

Lovas József Természetfotók Ha sikerül fotós eszközeimmel, de még inkább nyugodt lélekkel jól felkészülnöm az ilyen találkozásokra, akkor, és csakis akkor sikerülhet élményeimet olyan fénykép felvételek formájában rögzíteni, amelyek képesek a szemlélő számára is visszaadni a jelenet valódi hangulatából.

Hirdetés
Magyar természetfotók

Magyar természetfotók

A digitális fényképezőgép egy olyan kreatív eszköz, amit ha okosan használunk, sokkal többet nyújthat. Utóélete lehet a fotóknak. Egyszerű otthoni képnézegetővel ( pl. xnview ) vagy egy grafikai programmal ( paint shop pro ) részeket, részleteket vághatunk ki a képből, a beállításokat óvatosan korrigálhatjuk, s ami nekem még ennél is fontosabb, egy képnek, büntetlenül, sokféle változata lehet. Ezen a lapon a tavaszi, nyári, őszi, téli, hétköznapi természetfotóim vagy eredetiben vagy egy - egy részlete látható. A vizuális technika érdekes játék a fényekkel, árnyékokkal, színekkel, hangulatokkal. Érdemes kipróbálni, egy témát más fényviszonyok, évszak, napszak, időjárás, felhőzet alkalmával is. Az ingyenesen letölthető nagyméretű 1920x1200 számítógépes háttérképek, HD+ képek 16:10 képaránnyal, a lap felső felén találhatók, rendszeresen változó kínálattal.

Magyar Természetfotósok Szövetsége

Magyar Természetfotósok Szövetsége

A naturArt Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület azokat az alkotókat tömöríti, akik a természetfotózást magas színvonalon és azt a szigorú etikai, szakmai elvárásoknak megfelelve- művelik.

Pelican's Photography - Gődény Csaba fotói

Pelican's Photography - Gődény Csaba fotói

Pelican's Photography - Gődény Csaba fotói. Nem vagyok utazó. Nem vagyok fotográfus. Nem vagyok programozó. Nem vagyok elégedett. ... Van, amit tudok. Van, amit érzek. Valamit keresek. Valamire vágyom.

Ruff Gábor természetfotói

Ruff Gábor természetfotói

Egy kis Bakony menti faluban nőttem fel, ahol számomra természetes volt a növények és az állatok közelsége. Már egészen fiatalon rendszeresen jártam a környék erdőit, mezőit, hogy meglessem a vadon élő állatok életét. Középiskolás koromban kezdtem el fényképeken is megörökíteni a vadonban látottakat. A természetfotós életforma nagyon megtetszett és azóta igyekszem minél több időt fordítani a természeti jelenségek megörökítésére.

Szőcs Dénes fotográfus

Szőcs Dénes fotográfus

Szőcs Dénes fotográfus honlapja. Képek Európa, Ausztrália, Afrika, Új-Zéland vadvilágáról. Emlősök, madarak, hüllők, virágok és tájképek. Fekete-fehér és színes képeket is talál a látogató természet témában.

Természetfotó

Természetfotó

Természetfotó.hu fiatal, amatőr fotósok web lapja, akik szívesen osztják meg képeiket, élményeiket másokkal is, hogy ez által népszerűsítsék a magyar fotózást, azon belül is kitüntetett figyelemmel a természetfotózást.

Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete

Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete

Az alapítok szándéka az volt, hogy a természet, ezen belül az állatok és a növények egyedülálló szépségének és törékenységének bemutatása a nagyközönség számára, elsősorban fényképek, vetítések, kiállítások és publikációk segítségével. Felkérésre nyilvános előadásokat tartunk a természetfényképezés fortélyaiból, az analóg és digitális technikáról. Fontos feladatunk a tagok művészi alkotó tevékenységének segítése, iránymutatása és összefogása. Célunk a természeti értékek védelme, és az ifjúság természetszeretetre és környezet-tudatosságra való nevelése.

Vizuart fine art photo gallery

Vizuart fine art photo gallery

A Natur Foto Bt (VizurArt Galéria) 1995-ben alakult. Galériánk fő célja a művészi természetfotót Magyarországon is műalkotásként meg- és elismertetni, figyelembe véve azt a tényt, hogy ennek más országokban komoly kultúrája van.

Tuti menü