Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Sport fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Sport fotózás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fröccs Vadvízi Klub képei

Fröccs Vadvízi Klub képei

A Fröccs szó, mára fogalommá vált. Kérdezz meg bárkit, aki ismer minket. Mit fog mondani...? 'Ja, tudom... az a vicces csapat...' Velünk nem kell félned, nincs stressz, no para! Csak jókedv, szép tájak, hol csendes, hol morajló folyó, habok, sziklák, barátok. Kis csapatunk tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, - és reméljük - túrázóinkat is a 'mély vízbe'. Vadvízi Klubunk 1997 óta működik, áprilistól októberig minden hétvégén szervez vadvízi programokat. Túravezetőink létszáma is egyre bővül. Jelenleg 14 tapasztalt és jókedvű evezős várja jelentkezésedet.

Lenartfotó - Sportfotók

Lenartfotó - Sportfotók

Sportesemények, versenyek, fogadások minden nemű képes megörökítése, nagyfelbontású digitális technikával. A fotózás a hobbim és ebből is élek - vallja magáról Lénárt Márton. Jó neki - állíthatja a külső szemlélő, ám elég Marci képeire nézni, máris egyértelmű: ezekből a fotókból meg lehet élni. A szakma elméleti részét a budapesti Práter utcai fényképész iskolában elsajátító fiatalember az egri Majoros Tamás Fuji Fotócentrumában tanulta meg, hogy a gyakorlatban mit jelent a fotózás. A mélyvizet aztán a Heves Megyei Hírlap jelentette, ahol 2007 óta fotóriporterként méreti magát képeivel nap, mint nap. A felszínen maradástól jóval többre vágyó ifjú tehetségét az Axel Springer országos sajtófotó pályázaton sportkategóriában 2007-ben és 2009-ben elnyert második helyezés is bizonyítja. Szavakból ennyit: a képek úgyis magukért és Lénárt Mártonért beszélnek.

Motocross képek - Fehérmotor

Motocross képek - Fehérmotor

Forradalmi 2010 Yamaha YZ 450F végre leleplezve! Ahogy ígérték, minden kósza híresztelés helyett 2009. szeptember 8-án hivatalosan is megérkezett a 2010-es 450-es Yamaha. A várakozásoknak megfelelően Yamaha bemutatta a fordított motorját, a kacskaringós kipufogót valamint az enyhén hátrafelé dőlő hengert. Ezek a drasztikus változások mind az alacsonyabb súlypontot valamint a tömegközpontosítást hivatottak szolgálni és ezzel a könnyebb kezelhetőséget és manőverezhetőséget kapunk.

Nemzeti Sport Online - Galéria

Nemzeti Sport Online - Galéria

Nemzeti Sport Online - Galéria oldalon többek között megtalálhatóak az Amerikai sportok, az Atlétika, a Bajnokok Ligája, a Jégkorong, a Kézilabda a Labdarúgó NB I, az Ökölvívás, a Tenisz és a Vízilabda képei.

Sportfotó

Sportfotó

Folyamatosan sportversenyeken, mind teremben, mind szabadtéren. Tapasztalatunk az, hogy nem csak a kiemelt reflektorfényben lévő eseményeken készülhetnek a legjobb fotók, hanem mindenütt, ahol a sportoló - és a fotós - egyszerre tud kiemelkedőt nyújtani. Filozófiánk: Népszerűsíteni a sportot! Erre pedig a legjobb eszköz a fotó! Archívumunkból - korlátlan non-profit felhasználásra - térítésmentesen biztosítunk felvételt a minket meghívó sportszakosztály vagy a felvételen szereplő versenyző számára (standard minőségben) Versenyeken, bemutatókon, egyéb rendezvényeken, vagy egyeztetett portfólió fotózáson való részvételünk általában ingyenes, ha az időpont és a helyszín lehetővé teszi akkor ott vagyunk. Meghívást követő jelenlét esetén az elkészült felvételekből e-mail-en portfóliót küldünk a meghívó félnek (nem üzleti célú felhasználásra). Üzleti célú felhasználás minden esetben előzetes írásbeli engedélyünkkel történhet! Mit ér a teljesítmény, ha senki sem látja? Pedig megismételhetetlen, életre szóló élményt jelentő felvétel is készülhetett volna róla...

Tuti menü