Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Panoráma fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Panoráma fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Panoráma fotózás
Keresés
Találatok száma - 8 db
CsaTolna Egyesület - Nyaktekerő képek

CsaTolna Egyesület - Nyaktekerő képek

CsaTolna Egyesület a Tolna Megyei Internet Fejlesztéséért - "Már megint egy szervezet..." mondhatnák ezeket a sorokat olvasva. Nos, igen, valóban egy újabb civil szervezet létrejöttéről szeretnénk tudósítani a Tisztelt Olvasókat. Tévében, újságokban sokszor és sokfélét lehet hallani, látni, olvasni az Internetről. Sajnos ezek a híradások sok esetben nem objektívek és így a hétköznapi halandó csak kapkodja a fejét, hogy melyik hírnek, hírforrásnak higgyen. Hazánkban egyelőre még csak kevesen férnek hozzá az Internethez, főként a háztartásokban, vagyis a civil szférában. Sokan ezért a tényleges megismerést nélkülözve, csak közvetve jutnak információhoz és alakítják ki véleményüket az Internetről. Ezen a helyzeten szeretnénk a magunk szerény eszközeivel változtatni azon célból, hogy minél többen a gyakorlatban is megismerhessék, mi is az az Internet, milyen információk érhetőek el segítségével. A CsaTolna egyesületet olyan magánszemélyek alakították, akik elkötelezett hívei a számítástechnikának és egyúttal az ismeretek, információk megszerzésének legújabb, elektronikus formájának is. Azt szeretnénk, ha Tolna megye mind a felhasználók számában, mind a hálózatra kerülő információk ...

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés

A gömbpanoráma korunk egyik leglátványosabb térmegjelenítési formája az interneten. Egy vizuális élmény, amellyel a látogató a számítógép előtt ülve szabadon tud szemlélődni egy tetszőleges külső vagy belső térben, így Ő is részese lehet a megjelenített környezetnek. Mindez egy egyszerű, elterjedt lejátszóprogram segítségével bármilyen weboldalba könnyedén beilleszthető.

Körpanoráma - Professzionális virtuális séták

Körpanoráma - Professzionális virtuális séták

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy a fényképezés és az informatika segítségével közelebbre hozzuk az ország különböző tájait, városait, látványosságait. A panoráma képek mellet számos információt, leírást találunk a látottakról, olvashatunk az épületek történetéről, tájékozódhatunk a nyitvatartási időkről, a belépők áráról. Akár nyaralás, akár látogatás a célja az Ön által kiválasztott városban egy virtuális séta alkalmával a körpanoráma jóvoltából Ön elé tárul a helyszín, mintha csak ott állna. Reméljük a bővülő kínálatban mindenki megtalálja a számára érdekes helyeket. Amennyiben a képekhez részletesebb leírást kapunk, azt szívesen elhelyezzük az oldalon.

Panorámafotó

Panorámafotó

A számítógép és az Internet segítségével új módon is szemlélhető környezetünk. Egész helyiségek, terek, templombelsők, udvarok, kertek, parkok, csarnokok tekinthetők meg a szélrózsa minden irányából, mindez élethű, fénykép minőségben. A 360 fokos, háromdimenziós panorámaképek segítségével egy szoba, vagy akár egy tér közepébe képzelhetjük magunkat, ránagyíthatunk a tárgyakra, vagy távolodhatunk a középponttól. Bemutathatja települését, becsalogathatja vendégeit éttermébe, szállodájába a hely teljes bemutatásával, vevőket, ügyfeleket nyerhet ingatlanjaira anélkül, hogy meg kellene mutatnia azt személyesen.

Panostudio - 360° panorámakép készítés

Panostudio - 360° panorámakép készítés

Olcsó és kiváló minőségű, élethű interaktív gömbpanoráma képek, virtuális séták, körpanorámák készítését, étel-ital, rendezvény fotózást vállalunk. Autóbelső panorámakép készítés. Limuzin belső panorámakép készítés. Éttermekről, Kávéházakról, Vendéglátó-ipari egységekről külső - belső panorámakép készítés.

The Panorama Factory

The Panorama Factory

Create panoramas that rival those made by rotational and swing-lens panoramic cameras. The Panorama Factory is for the fine-art panoramic photographer who works from 35mm or digital camera images. The Panorama Factory creates images that rival those made by rotational and swing-lens panoramic cameras. Not only can The Panorama Factory facilitate creation of immersive VR worlds, it also provides features for the fine-art panoramic photographer who wishes to work from ordinary 35mm images or images captured with a digital camera.

Virtuális túra, Panoráma fotó és 3D technológia

Virtuális túra, Panoráma fotó és 3D technológia

Virtuális túra, panoráma fotó és 3D technikai megoldásaink segítenek Önnek, hogy könnyen bemutathassa szolgáltatását. A Neorama termékcsalád lehetővé teszi Önnek, hogy valósághűen bemutassa vállalkozását, ingatlanjait, vagy termékeit.Látogasson el a Neo-csoport legújabb fejlesztésű, a virtuális túra, és panoráma fotó új generációs technológiáját alkalmazó oldalainkra. Ismerje Budapest igazi arcát, sétáljon a panoráma képek között.

VR Panoráma kép, panoráma fotó és körpanoráma készítése

VR Panoráma kép, panoráma fotó és körpanoráma készítése

Virtuális üzleti megoldások - panoráma felvételek, QTVR QuickTime panorámák A PanoGraph Kft. azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységével elősegítse a hazai kis-, és középvállakozások internetes megjelenését, online webáruházak létrehozását. Ügyfeleink részére vállaljuk : Virtuális megoldások kidolgozását, Internet stratégia kidolgozását, Online marketing stratégia elkészítését, Online konkurrencia elemzést, Web-es arculattervezést, Céges honlapok kivitelezését, Webáruház létrehozását.

Tuti menü