Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modell fotózás, Akt fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Modell fotózás, Akt fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Modell fotózás, Akt fotózás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Cute Pearls Studió - Ujj Veronika

Cute Pearls Studió - Ujj Veronika

A munkáink során egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a modellnek, hostessnek, statisztának jelentkező lányok és fiúk jelentős része sem rendelkezik olyan képanyaggal, ami megfelelően prezentálja őket a megrendelőnek. A portfolió készítés az alapköve egy modell karrierjének. Nálunk nem kell több százezer forintot kifizetned azért, hogy minőségi portfolióval regisztrálhass a modellügynökségekhez. Az viszont tény, hogy a megrendelők a portfoliód alapján fogják eldönteni, hogy Te kapod meg a rég áhított munkát, vagy egy másik modell, így fontos, hogy a fotózás profikra legyen bízva. Segítségünkkel most Te is szert tehetsz egy olyan képsorozatra, amely bármelyik nagy modellügynökségnél megállja a helyét, mert műtermi és a szabadban készített portfoliód a lehető legjobb reklámfelületed lesz.

Digital FotóStúdió - Modell Portfolió fotózás

Digital FotóStúdió - Modell Portfolió fotózás

Ma már nem kiváltság, hogy jó fotók készüljenek valakiröl. Nem kell modellnek, vagy ismertnek lenni ahhoz, hogy felkeressen egy fotográfust pár jó képért, emlékbe, ajándékba, egy korszak megörökítéseként, vagy csak kipróbálni magát profi környezetben. Ebben kívánok lehetöséget nyújtani szolgáltatásommal. Barátságos légkörrel, rugalmas idöbeosztással, egyénre szabott kreatív megoldásokkal várok mindenkit. Modern müteremmel, díszletekkel, kiegészítökkel állok rendelkezésre. Müteremben vagy szabadban egyaránt készülhetnek a fotók. Szabadban történö fotózáskor a gondos helyszín és napszak kiválasztása elsödleges szempont. Bármilyen ötletet rugalmasan teljesítek, s munkám során maximális diszkrécióval kezelem az ügyfeleim megrendeléseit.

Emlékkép - Juhász Krisztián fotográfus

Emlékkép - Juhász Krisztián fotográfus

Szeretem a kihívásokat, és örömmel, büszkeséggel tölt el mikor sikerül megvalósítanom őket. A fotózás gyermekkorom óta szenvedélyem, igaz akkoriban még csak családom és magam örömére tettem mindezt. Mostanában a fényképezés, mint hobbi, a családi és baráti elismerések hatására átváltott szakmai tevékenységgé, és hogy mindezt hivatásként is tehessem elvégeztem több fotós és művészeti iskolát. Hitvallásom az, hogy olyan fényképeket készítsek, amelyek segítségével évek múltán is felidézhetővé válik az adott esemény vagy pillanat mámora.

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Ingyenfotózás - Modell fotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Juhász Attila - Fotóművész

Juhász Attila - Fotóművész

Amatőrfotósként kezdtem pályafutásomat. 19 évesen volt első önálló kiállításom. 23 évesen avanzsáltam profivá, onnantól a Művészeti Alap részére készítettem posztereket, naptárakat, melyek többszázezres példányszámot értek el. Számtalan kiállításom volt itthon, Európában és az Egyesült Államokban. Jelentősebb megbízóim - többek között - Estée Lauder, Schwarzkopf, Beyersdorf, Levi's, BMW, Volvo, Chanel, Caola, IKEA. Célom, hogy a fotográfiai feladatokat minél magasabb művészi színvonalon oldjam meg. Minden új reklám-portfolió elkészítése a modell számára lehetőség, számomra kihívás.

Kreatív Fotó Stúdió

Kreatív Fotó Stúdió

Kreatív Fotó Stúdió. 2001 óta állunk ügyfeleink szolgálatára. Több fotós és operatőr áll rendelkezésre helyszíni- és műtermi megbízások esetén. Szolgáltatásaink: Modell-, akt-, esküvői-, ballagási-, tabló és rendezvényfotózás.

Lipcsei István - Aktfotók

Lipcsei István - Aktfotók

A fotózás számomra olyan munka, amely szórakozás és önmegvalósítás is egyben, de semmi esetre sem létfenntartás. Hogy ez így is maradhasson amíg csak élek, nem is fogom magam soha a fotózásból fenntartani, nem fogom azt üzletszerűen művelni. Rendes "polgári" foglalkozásomat űzve lelkileg és szellemileg nap mint nap elfáradok, olykor el is fásulok kicsit. A fotózás megnyugtat, kikapcsol, pihentet. Elvisz egy másik világba, ahol szívesebben tartózkodom.

Minafotó - Csömör Hermina fotográfus

Minafotó - Csömör Hermina fotográfus

Másként nézem a világot? Nem állandóan az objektíven át, hanem egy másik látásmóddal, valahogy nekem színes, részletgazdag és állandóan megcsodálni való a világ. Mindig lenne mit lefotózni! A fotózást hivatásomnak tekintem, és 15 év után még mindig szeretem. Minden témát egyedinek tartok, egy új kihívásnak, és akkor is ha egy hasonló témát kapok, igyekszem másként láttatni, mert kerülöm a rutint. Keresem az új látószögeket, az új látásmódokat, szívesen kísérletezem újabb technikákkal. A feladataim során felmerült tapasztalatokat igyekszem mindig bővíteni, az eddig tanultakat frissíteni, követni a technika adta lehetőségeket nemcsak a fotózásban, hanem az utómunkákban is. Minden témát egyedinek tartok, és igyekszem a lehető legjobban úgy megközelíteni, ahogyan azt az ügyfél láttatni szeretné. Véleményem szerint egy kép nem egy pillanat alatt készül el: annak van előélete, az elkészítés módja és pillanata, az utómunkák ( a digitális retus, effektek, a nyomtatási megjelenítés módjai, a grafika, a képkeret), és az utóélete, ahogy fogadják a képet a nézői.

SZP Foto

SZP Foto

Szabó Pál vagyok. Több mint öt éve foglalkozom fotózással. Mikor először kezembe fogtam digitális fényképezőgépemet, egy pillanat alatt megragadott ez a világ, s az óta sem enged el. Számos ágát kipróbáltam a fotózásnak, de megmaradtam a modell- és esküvői, illetve családi, baba-mama és tárgyfotózásnál.

Hirdetés
Tóth László - akt fotózás Debrecen

Tóth László - akt fotózás Debrecen

Akár a munkádhoz szeretnél egy szexi, dögös, vágykeltő portfólió fotó sorozatot, akár csak a párodat szeretnéd meglepni, akkor jó helyen jársz. Az akt és a glamour fotózás a női test szépségét kívánja kiemelni, más-más aspektusból. A művészi akt fotózás lényege, hogy a fények és az árnyékok játéka a test domborulatain a szemünk előtt rajzolják ki magát a képet. A glamour fotózás során pedig a nő szépségét, kisugárzását, önbizalmát ragyogtatjuk meg, fehérneműs, félakt vagy akt stílusban. Ha bármilyen kérdés felmerül benned, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!

Turbo Fotó - a fotók birodalma

Turbo Fotó - a fotók birodalma

Privát-, portré-, modell-, akt- és erotikus fotózás műteremben vagy a megrendelő igénye szerinti helyszínen. Keress - bármilyen elvetemült ötleted is van! Gyere el hozzám, ha jó képeket szeretnél és ezért nem is akarsz sokat fizetni. Diákigazolvánnyal és 26 év alatt kedvezmény jár! A retusált képeket CD-n, DVD-n és/vagy papíron is elviheted. Igény esetén hozott anyag retusálását is vállalom.

Vass Photography

Vass Photography

Vass Photography - Adjunk teret a stílusnak! Vass Zoltán fotós hivatalos weboldala. Vállalok különböző rendezvényeken való fotózást, legyen az esküvő, eljegyzés, szalagavató. Elkészítem portfóliódat, tablóképedet, ajándékba szánt képeidet. Főbb profiljaim: fashion, beauty, glamour. Reklám és katalógus fotózást is vállalok. Minőségi munka elégedettségi garanciával.

Tuti menü