Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Makrofotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Makrofotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Makrofotózás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok, achátok és drágakövek a világ minden részéről. Ez a honlap bemutatja az ásványgyűjteményem. Itt rengeteg fotót és információt találhat mindenki az ásványokkal kapcsolatban. Részletes ismertető az ásványok keletkezéséről, kialakulásáról, a gyógyító hatásukról. Saját gyűjtésű, csiszolású és polírozású magyar achátok.

Berendi Tibor - Csodálatos makrovilág

Berendi Tibor - Csodálatos makrovilág

Néhány éve foglalkozom fotózással, azon belül makrófotózás a kedvencem. A képek néhány kivételtől eltekintve Olympus E-520 digitális tükörreflexes géppel és az alábbi objektivekkel készültek: Zuiko 35 mm 1:3.5 makró, Zuiko 14-42 mm 1:3.5-5.6, Zuiko 40-150 mm 1: 3.5-4.5, valamint Velbon 640 állványt használok. Erre a honlapra az általam készített - többnyire - makrófotókat töltöttem fel. Az oldalt folyamatosan frissítem, látogass meg később is! Kérlek, a képeket eredeti méretben tekintsd meg! (arachnofóbiásoknak nem kötelező -) Kellemes böngészést kívánok!

Macro photo - Zoltan Kovacs

Macro photo - Zoltan Kovacs

Welcome in my macro world My gear: EOS 40D and EOS350D Canon 400mm f5.6 L USM Sigma 170-500mm f5-6.3 DG APO Sigma 180mm macro f3.5 DG APO Canon 28-135mm f3.5-5.6 L IS USM Canon EF Extender 2x Please enjoy the pictures and thank you for visiting my site! Best Regards, Zotyesz!

Makrofotó - MiklosRabi

Makrofotó - MiklosRabi

Makrofotó-MiklosRabi A portfoliók bemutatják egy-egy hosszabb időszak (jellemzően egy év) legjobb munkáit egy adott témakörben, de itt kapnak majd helyet azok a sorozatok is, amik valamilyen oknál fogva tematikusan erősen összetartoznak. A portfoliók képei alacsonyabb tömörítéssel, nagyobb méretben (az eredeti méret negyede), keretezve kerülnek fel, így lassabban töltődhetnek, de remélhetőleg nagyobb élményt is nyújtanak, mint a Galériákban látható kisebb verziók.

Off Péter makrofotói

Off Péter makrofotói

Micsoda szövétnek az emberi sors! Hogy megértsd titkát, erős nagyítóval próbálod kifürkészni rejtelmeit, de csak szálak kusza halmazát láthatod. Erre mikroszkóp után nyúlsz, hogy a szálak belsejét vizsgáld, de csak az anyag szerkezetét fejtheted meg ebből. Dobd el a lupét, állj föl a mikroszkóp mellől, s lépj hátra! Ekkor kibontakozik szemed előtt a szőnyeg csodálatos bonyolultsága, megérted mintáiban rejtőzködő lenyűgöző harmóniát, feltárul előtted a szőnyegszövő bámulatos zsenialitása.

Tuti menü