Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotózz! - Hasznos [8. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: Fotózz! - Hasznos [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
Fotózz! - Magyarország legnagyobb fotós közössége

Fotózz! - Magyarország legnagyobb fotós közössége

Magyarország legnagyobb fotós közössége. Felhasználóink bemutathatják, megmérettethetik fotóikat a többi felhasználó előtt, értékelhetik, megtekinthetik mások fotóit. A feltöltött fotókat a regisztrált felhasználók pontozhatják, bírálhatják, véleményt írhatnak hozzájuk, ezzel a fotó elkészítője ötleteket nyerhet, hogyan lehetne jobban elkészíteni a képet.

Free Images - Free Stock Photos

Free Images - Free Stock Photos

FREE digital photographic images for web, dtp, and design. Royalty and cost free stock photos. Free stock photographic library. "I am a graphic designer for a newspaper and your site has really helped me out! Thank you so much for these great images, Keep up the good work!!!" - H.T, Milwaukee

FreeFoto - Ingyen fotó

FreeFoto - Ingyen fotó

FreeFoto.com is the largest collections of free photographs for non-commercial use on the Internet. The comprehensive, yet easy to navigate site, offers images that are free for on-line use, with higher quality versions available for sale. Also non-commercial users may download our web size images to use off-line in school projects, church services, cards, leaflets, etc. Basically if your off-line use is not commercial you can download our web size images for free. FreeFoto.com features exclusive images found nowhere else on the web with new pictures being added every week.

Fröccs Vadvízi Klub képei

Fröccs Vadvízi Klub képei

A Fröccs szó, mára fogalommá vált. Kérdezz meg bárkit, aki ismer minket. Mit fog mondani...? 'Ja, tudom... az a vicces csapat...' Velünk nem kell félned, nincs stressz, no para! Csak jókedv, szép tájak, hol csendes, hol morajló folyó, habok, sziklák, barátok. Kis csapatunk tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, - és reméljük - túrázóinkat is a 'mély vízbe'. Vadvízi Klubunk 1997 óta működik, áprilistól októberig minden hétvégén szervez vadvízi programokat. Túravezetőink létszáma is egyre bővül. Jelenleg 14 tapasztalt és jókedvű evezős várja jelentkezésedet.

Fuji Foto - Kati Foto

Fuji Foto - Kati Foto

Szolgáltalásaink: - eseményfotozás, - esküvői felvételek saját műteremben és szabadtéren, - tabló és igazolványképek készítése, - reklám és tárgyfotozás, - óvodai és iskolai fotozás, - repro készítése, - gyermekfotozás, - amatőr képek kidolgozása, - ajándéktárgyak készítése, - fénymásolás, szkennelés.

Fujilabor - webes képrendelés

Fujilabor - webes képrendelés

Online képrendelés ...és most azt gondolod, hogy bonyolult a képek feltöltése: TÉVEDSZ! Regisztrálj és próbáld ki egyszerű, megújult rendszerünket és rendelj! - FUJI fotópapírra, vegyszeres eljárással a legjobb minőségben, 400 dpi felbontásban. - Minőséggarancia: minden képet egyenként szűrünk: nem automatizált! - Egyszerű, többféle fotófeltöltési mód. - Expressz labor és kiszállítás másnapra (13.00-ig leadott rendelések esetén).

Gaál Miklós - Esküvői fotózás

Gaál Miklós - Esküvői fotózás

Oltári esküvőtökhöz oltári képek. Kreatív esküvői fotózás számomra nem más, mint 'lelkes' és őszinte képek a Ti meghitt és önfeledt pillanataitokról. Közhelyek nélkül, kreatívan. Látogasson el honlapomra és nézze meg portfóliómat, amely az eddig készült esküvői képekkel és az ifjú házasok boldog képeit tekintheti meg. Az esküvő- és rendezvény fotózás mellett gyerek- és felnőtt portrékat is készítek, illetve más fotós munkákat is szívesen vállalok.

Galéria kiállítás

Galéria kiállítás

Galériánkban neves kortárs magyar festők, grafikusok, keramikusok, szobrászművészek válogatott, zsűrizett munkáiból válogathat, és akár részletre is megvásárolhatja az Önnek tetsző műveket. A műalkotások nagy része online is elérhető, de a teljes gyűjtemény V. kerületi galériánkban tekinthető meg. Kérésre a kollekciónkat akár az Ön otthonában is bemutatjuk. Folyamatosan fejlődő gyűjteményünkbe kortárs és klasszikus mesterek munkáit egyaránt keressük. A fentieken túl képkeretezést, keretrestaurálást kiemelkedő szakmai hozzáértéssel vállalunk.

Gerzsoltrain

Gerzsoltrain

A "gerzsoltrain" két békéscsabai vasútfotós oldala. Balog Zsolt (Yakuza) és Tóth Gergely (Gery - geryt86), mi vagyunk az oldal kitalálói és létrehozói. Már kisgyermekkoruk óta érdeklődünk a vasút iránt és ez az érdeklődés továbbra sem enyhül Sok vasúti dolgozó ismerősük van akik önzetlenül segítenek, hogy minden érdekes dolgot megtudjunk a vasútról. Reméljük az oldalunknak nagy sikere lesz és sok taggal büszkélkedhetünk majd! Azon leszünk, hogy sok általunk készített képpel hírekkel, információval örvendeztessünk meg titeket, "gerzsoltrain látogatókat".

Hirdetés
Glamourfoto - a valódi modellek és fotósok világa

Glamourfoto - a valódi modellek és fotósok világa

Honlapunk a modellek, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, divattervezők, ügynökségek és a stúdiók számára jött létre 2008-ban. Célunk az volt, hogy a fenti területek olyan képviselőit gyűjtsük egybe, akik szeretnék megmutatni alkotásaikat a világnak, de eddig nem sikerült olyan fórumot, vagy formát találniuk, ahol elképzeléseiket megvalósíthatták volna. Itt most szeretnénk lehetővé tenni egy olyan közösség kialakítását, ahol a profik és az amatőrök megismerhetik egymást és tanulnak is a másiktól. Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj bátran a Szabályzat elolvasása után !

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés

Gömbpanoráma fotózás, virtuális túra készítés

A gömbpanoráma korunk egyik leglátványosabb térmegjelenítési formája az interneten. Egy vizuális élmény, amellyel a látogató a számítógép előtt ülve szabadon tud szemlélődni egy tetszőleges külső vagy belső térben, így Ő is részese lehet a megjelenített környezetnek. Mindez egy egyszerű, elterjedt lejátszóprogram segítségével bármilyen weboldalba könnyedén beilleszthető.

Greenfoto

Greenfoto

greenfoto - a természetfotózás iránytűje. Az oldalunkon a következőkről olvashat: Hírek, Tippek-trükkök, Alapfogalmak, Felszerelés, Világitás technika, Géptesztek, Természetfotózás szabályai, Programok, Kiállítások, Pá lyázatok, Fórum, Természetfotósok bemutatkozása

Gyemekfotózás

Gyemekfotózás

A gyermekfotózás a portréfotózás egy igen különleges ága. Az apróságok fotózásakor sem lehet más a célom, mint megmutatni a személyiségüket. Miután a gyermekek tulajdonsága játékuk közben rajzolódik ki, szeretem őket játék közben fotózni. Ilyenkor mindig egyedi és kreatív képek készülnek, hiszen a gyermekek játéka más és más. Minden nehézségével együtt a gyermekfotózás az egyik leghálásabb munka, hiszen a csöppségek fotóira egy egész család kincsként tekint. Ajánlom figyelmükbe fotós szolgáltatásaimat, amennyiben csöppségek fotózásáról van szó.

Hajós Fotó - Ingatlan fotózás

Hajós Fotó - Ingatlan fotózás

Házhoz hozzuk a vevőt! Ismerje meg új, hatékony, emelt szintű hirdetési szolgáltatásunkat, mellyel megkönnyítjük ingatlanának eladását. Mit kínálunk Önnek? Ön megrendeli egyik csomagunkat, és mi elkészítjük a hirdetést, fotóval és egyéb opcionális szolgáltatással. Elhelyezzük a leglátogatottabb hirdetési oldalakon. Igény szerint a nyomtatott sajtóban való megjelenést is biztosítani tudjuk. Önnek nincs más feladata, mint hogy otthon kényelmesen várja a vevőket. Nincs magas közvetítési dij, nincs utánajárás. Mi levesszük a terhet válláról! Ne feledje, minél több információt ad meg a leendő érdeklődőknek -fotók, alaprajz, virtuális túra- annál nagyobb az esélye, hogy az igazán potenciális vevők fognak Önnél kopogtatni. Reméljük nemsokára ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

Hama - Termékek

Hama - Termékek

Hama Magyarország A magyarországi céget 1993-ban hozták létre négy fővel. Az azóta eltelt évek alatt a foglalkoztatottak száma 40-re, a forgalom pedig a kezdeti pár tízmillió forintról több milliárdos nagyságrendre növekedett.

Használt Fényképezőgép apróhirdetések

Használt Fényképezőgép apróhirdetések

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Hasznos Gimp tippek fotózáshoz

Hasznos Gimp tippek fotózáshoz

Hasznos és ingyenes tippek, leírások, effektek, letöltések, fotó tunninghoz GIMP rajzoló programmal. Fotó részleteinek eltüntetése, kiégés korrigálása. A kép részletekkel vagy mintával történő festéssel Gimp funkciónak a segítségével, eltüntetjük a fotóról az oda nem illő részleteket.

Tuti menü