Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: FotoMarket - FotóZóna [7. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: FotoMarket - FotóZóna [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
FotoMarket

FotoMarket

FotoMarket - webáruház. Digitális képalkotás - teljes körű szolgáltatások. A FotoMarket Online Fotóáruház 2001-ben az első online áruházak között kezdte meg működését, egyedüli fotóáruházként. A kezdeti célkitűzések között is kiemelt szerepet kapott a teljes körű szolgáltatások nyújtása a digitális képalkotásban.

Fotómozaik készítés

Fotómozaik készítés

Kápráztassa el szeretteit egy saját fotómozaik poszterrel! Mindig óriási sikert arat a fotómozaik, hiszen nagyon látványos és személyre szóló ajándék. Ezeken a különleges posztereken apró fotók százai állnak össze egyetlen nagy képpé. A nagyfelbontású nyomtatásnak köszönhetően a fotómozaikot alkotó, kb. 17-20mm-es kis fotók is jól láthatóak, felismerhetőek a képek. Az Ön által küldött képekből elkészítjük saját fotómozaikját!

Fotónyomtatás nagy méretben

Fotónyomtatás nagy méretben

Fotónyomtatás az Ön saját, kedvenc képeiből - akár festővászonra is! Díszítse egyedi képekkel otthonát, irodáját: a saját fotóival! Legyen olyan posztere, vászonképe amilyen senki másnak, olyan méretben, amilyenben Ön szeretné! Különleges minőségű fekete-fehér nyomtatást is kínálunk, melyhez csak szürke és fekete festékeket használunk, így a kész kép valóban fekete-fehér, színeltolódásoktól mentes lesz.

Fotopiac

Fotopiac

Tisztítsa lencséit profi módon! LensPen tisztító ezközök. Fényképezőgépek, objektívek, kamerák, távcsövek, teleszkópok és egyéb optikai eszközök lencséinek tisztításához. Több méretben, a mobiltelefonok kis lencséjétől a profi optikák méretéig.

Fotoremix Stúdió

Fotoremix Stúdió

Mozaikképeket állítunk össze az Ön saját fényképeiből! Nagyszerű meglepetés ez bármilyen alkalomra, legyen szó nászajándékról, karácsonyi, születésnapi ajándékról. A megajándékozott a saját képeit látja viszont egy nagy képként összeállítva. Ha nem szeretne többszáz képet összeválogatni, készíttesse el a legjobban sikerült képet digitális festménnyé alakítva, ami vászonra nyomtatva egy eredeti festmény hatását kelti. Ha pedig valami egészen különlegesre vágyik, kérje a betűképet, amely portréja mögött akár egy szerelmes idézet is meghúzódhat.

Fotórestaurálás, képmanipulácó

Fotórestaurálás, képmanipulácó

Mindenkinek vannak kedves fotói, ugye Önnek is? Ha netán sérült, karcos, szakadt, hozza hozzám és újjávarázsolom őket! Tekintse meg a weblapomat, mert gyönyörű fotómontázsokat, képmanipulációkat is láthat még. Ajándéknak is kiváló a fotóról készült digitális festmény, ami akár a saját fotójáról is készülhet! Családi videóit cd-re átírom, fotóit digializálom.

Fotóról - Festmény

Fotóról - Festmény

Igényes olajfestmény, aquarelle és ceruza kép készítése fotóról, kiváló, egyedi és maradandó ajándék bármilyen alkalomra (születésnap, nászajándék, karácsony, házassági évforduló...) Nem titkolt célunk, hogy visszahozzuk a köztudatba a régi idők olajfestmény készítettésének hagyományát, áraink éppen ezért ilyen kedvezőek, hogy minden réteg számára elérhetővé váljon. Ha elhatároztuk magunkat, érdemes még körülnézni az árak és minőség tekintetében, de minden esetben legyünk tekintettel arra, hogy igazi festményről van e szó, vagy csak digitálisan átdolgozott nyomatról. Sokakkal ellentétben nálunk minden kép kézzel készített egyedi alkotás, mi nem fotóból készítünk festményt, hanem fotóról...

Fotós - Modell Magazin

Fotós - Modell Magazin

Az oldal modellek, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, műterem tulajdonosok, divattervezők és modellügynökségek... számára jött létre. Ezzel szeretnénk lehetővé tenni egy olyan közösség kialakulását, ahol ezen területen dolgozók vagy a fenti szakmák után érdeklődők megtalálják egymást. Lehetőség van kapcsolat építésre, fórumozásra, képfeltöltésre.

Fotós képzés

Fotós képzés

Fotós tanfolyamok országosan. Ha Ön is szeretne fényképkészítéssel foglalkozni, vagy csak tudását fejlesztené, akkor válasszon kétféle képzésünk közül! Érje el a kitűzött célját a mi közreműködésünkkel. Több mint 10 éve felnőttoktatással foglalkozó cégünk a felhalmozott szakmai tapasztalatai alapján bátran ajánlja Önnek minden fotográfus képzéseit, amelyeket tantermi és távoktatásban is elvégezhet. Lépjen kapcsolatba velünk még ma és küldje el érdeklődését a választott képzésre! Egy jó kép többet ér ezer szónál.

Hirdetés
Fotós képzés, fotó workshop

Fotós képzés, fotó workshop

Szűk körű gyakorlati fotós képzések, fotós tanfolyamok, önköltségi áron, profi fotósok vezetésével - portré, modell, tárgyfotózás, világítástechnika, természetfotózás. Fotó képzéseken túl információk (fotó könyv ajánlók, pályázati sikerek, fotó kiállítások, interjúk stb.) találhatóak a weboldalon.

FotóSarok Oktatóközpont

FotóSarok Oktatóközpont

A FotóSarok egy akkreditált felnőttoktatási oktatóközpont. Az akkreditációt adó és felügyeleti szervünk a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola, a 'Práter', amely az ország jelenleg is működő legismertebb fényképész iskolája.Alap és emeltszíntű tanfolyamok, OKJ-s képzések Budapesten.

Fotósuli

Fotósuli

A Fotósuli Szemléletmód és szabadság - ezt kell tudnotok rólunk! Nem ragadunk le egy géptípusnál vagy objektívnél, hanem mindenhez útmutatást adunk. Ezen az oldalon éppen elegendő szakcikk és kiemelt link áll regisztrált és nem regisztrált látogatóink rendelkezésére, hogy erről több szót nem kell ejtenünk. A fotográfiához pedig jó társaság és szenvedély is kell! Mindig kell a derítőlapot tartó segítség, utazni is jobb együtt, a képeket értékelni is kell valakivel, de be is kell mutatnunk egymásnak. Vagy: csereberélni objektívjeinket, vakuinkat, akár kelléktárunk egyes darabjait. A fotográfia társas tevékenység. Ebben a társaságban részt vesznek tanáraink is, akiknek mottója: szárnyaljatok túl bennünket! Igen: ezért olvashattok ezen a honlapon annyi mindent

Fototrend - fotós fórumok - IT café

Fototrend - fotós fórumok - IT café

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával. Fotós fórumai: digiális és analóg gépek, videókamerák, szoftverek...

Fotózás blog - fotózás lépésről-lépésre

Fotózás blog - fotózás lépésről-lépésre

Ha szeretnél mélyebben elmélyülni a digitális fotózás világában, akkor a legjobb helyen jársz! Weboldalam célja, hogy segítse a fotózás iránt érdeklődőket eligazodni a számtalan, néhol bonyolultnak tűnő fotós fogalom között. Lehetsz teljesen kezdő vagy lelkes amatőr, biztosan találsz új információt. Az oldalon lehetőséged van megrendelni A fotózás lépésről-lépésre című e-könyvemet, mely kifejezetten kezdő, a fotózással most ismerkedő lelkes amatőröknek készült. Több év tapasztalatát gyűjtöttem össze benne, így nem kell mindenhonnan összevadásznod a leghasznosabb információkat

Fotózás könyvek - Designshop

Fotózás könyvek - Designshop

Köszöntük a designshop-ban! Webáruházunk 2001 óta kínálja a professzionális kreatív szoftvereket és szakkönyveket, a legkedvezőbb árakon. Örömünkre szolgál, hogy többezer ügyfelünk között láthatunk!

Fotózás, stúdióbérlés

Fotózás, stúdióbérlés

Fotózol és szeretnél műtermi képeket is készíteni, de nincs hol? Akkor nyugodtan bízd ránk magad és vedd fel velünk a kapcsolatot. Budapesti stúdiónkban, fotós szolgáltatásaink mellett lehetőséget biztosítunk (akár kezdő fotósoknak is) műterem és stúdió bérlésére. A műtermi fotózás, tárgyfotózás és portfólió készítés szakértőiként szívesen állunk a rendelkezésedre, műtermet, gépeket és asszisztenciát biztosítva Neked. Ne habozz, bátran keress fel minket!

FotóZóna

FotóZóna

A FotóZóna.hu fotós portálon ingyenes galéria és fórum rendszer működik. A felhasználók által feltöltött fotók között kategóriánként lehet keresni. A 3D-s (Anaglif) fotóknál a kép tulajdonságai mellett, véleményeket is találhatunk.

Tuti menü