Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: FórumCenter - Fotólabor [6. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: FórumCenter - Fotólabor [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
FórumCenter - Fotó fórum

FórumCenter - Fotó fórum

Fotózással kapcsolatos fórumok. - Érzelmek képeken. - Sok fotó kezelése könnyen. - SEGÍTSÉG! Elromlott a fényképezőgépem! - Ötletek az utómunkálatokhoz. - Előhivás otthon HOGYAN??? - Naptar készités...

Foto George - Digitalizálás, Scannelés

Foto George - Digitalizálás, Scannelés

Foto George - szolgáltatások: Fotókidolgozás, Poszte rnyomtatás, Photomontage, Lézernyomtat ás, Scannelés, Névjegykártya, Kiadvány s zerkesztés, Cd, Dvd nyomtatás, Digitalizálás, Képkeretezés , Rézkarc-nyomás.

Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete

Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete

Egyesületünk természetszerető és óvó, azt művészi szinten megörökítő "művészlelkek" baráti közössége. A "baráti" jelző több dolgot meghatároz már a falakon belül is. Az, hogy klubfoglalkozásainkon vidám, finom élcek és ugratások elhangzanak, nem szorítja háttérbe azt a bevett szokást, hogy mindenki személyesen jó példát igyekszik mutatni a többieknek. Kialakítottuk egyesületünk "etikai kódex"-ét, mely kissé szigorúan hangzó kifejezés, pedig csak életvitelünk írásba foglalása, hogy mely módon próbálunk alkotni a szabad természetben. A természetfotózás etikai normáit messzemenően betartjuk. Taglétszámunk mintegy 40 fő az ország minden részéből.

Fotó Nemes - Esküvők fotózása

Fotó Nemes - Esküvők fotózása

Nemes Róbert vagyok. A MÚOSZ fotóriporteri szak elvégzését követően kezdetben sajtófotóval foglalkoztam és külsős munkatársként számos szerkesztőségnek is dolgoztam, többek között az MTI helyi fotóriportereként. Jelenleg önálló vállalkozásban rendezvények, események, esküvők fotózását vállalom. A Canon legkorszerűbb fényképezőit és optikáit használnom. Hiszem azt, hogy napi szinten csak professzionális eszközökkel lehet megbízhatóan igényes képeket készíteni.

Fotó oktatás

Fotó oktatás

Természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a Nature fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek a természetfényképezés alapvető technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális természetfényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően.

Fotó retusálás online

Fotó retusálás online

Időnként előfordúl, hogy a képbe véletlen vagy a nem megfelelő beállítás miatt, olyan személyek, tárgyak is rákerülnek, melyek rontják a fotó összhatását. Ezeket a különböző grafikus programok segítségével az esetek többségében gyönyörű szépen el lehet tüntetni. Persze némi gyakorlat, grafikai és ráérző képesség nem árt ha van hozzá. Ha Önnek is vannak ilyen fotói, de nem boldogul a retusálásával, töltse fel a képet és mi kijavítjuk a kívánt képrészletet.

Fotó Szántó - Esküvői fotók készítése

Fotó Szántó - Esküvői fotók készítése

Szántó György a MÚOSZ fotóriporteri szakának elvégzése után Heves megye napilapjánál, a Népújságnál helyezkedett el. Közel húsz évig dolgozott fotóriporterként a napilapnál, tíz éven át ellátta a rovatvezetői feladatokat is. Tagja a MÚOSZ-nak és a Nemzetközi Sportszö-vetségnek (A.I.P.S.). Fő területe a belpolitika és a sport volt, ebben az időszakban önálló kiállítással is jelentkezett, és több alkalommal díjazták felvételeit. A kilencvenes években figyelmét felkeltette a reklám- és műszaki fotózás. Megfordult a világ számos pontján - Dél-Afrikától az Egyesült Államokig -, ami újabb impulzust jelentett szakmai pályafutása során. Turisztikai, utazási témájú fotó sorozatokat készített és készít, ezek közül számos felvétel jelent meg a hazai szakfolyóiratokban, utazási katalógusokban, valamint az Év Sajtófotója könyvben. Büszke arra, hogy önálló vállalkozása immáron egy évtizede működik, és egyre több visszatérő partnert köszönthet megrendelői között. Az évek során folyamatosan fejlesztette technikai hátterét, ezért ma már a megrendelők igényei szerint, rövid határidővel készíti el a fotókat, reklámkatalógusokat.

Fotó, dia digitalizálás

Fotó, dia digitalizálás

Régi családi fotó és dia felvételeket digitalizálunk különböző választható felbontásban, képjavító eljárással együtt. Szükség esetén digitálisan restauráljuk régi fényképeit. Kívánságra digitális fotóalbumot készítünk a már digiatlizált diákból, és fényképekből, zenei aláfestéssel. Profi minőségben, kedvező árakon.

Fotó-videó - Index Fórum

Fotó-videó - Index Fórum

Fotó-videó - Index Fórum Fotózásról és a videózásról itt mindent megtalálsz: digitális, analóg, fényképezőgépek, (film-) szkennerek, filmek, albumok, képek, kiállítások, pályázatok, és még sok más egyéb, kattints ide!

Hirdetés
Fotóbarátok

Fotóbarátok

A Fotóbarátok egy olyan fotósközösség melynek tagjai amatőr fotósokból tevődik össze. Családias, baráti hangulat van az oldalon. Lehet saját fotókat feltölteni, mások képeit nézegetni, hozzászolást írni, chat-elni. Célunk, hogy egymást segítsük a képek elkészitésében és szerkesztésében. Mindenkit szerettel várunk aki szeretne csatlakozni remek csapatunkhoz!

Fotóból festmény- festményen az Élete!

Fotóból festmény- festményen az Élete!

Új, értékes megoldás Önnek- Élete festményen! Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul. Értékeink fogyni, átalakulni látszanak. Becsülje meg Élete fontos pillanatait, eseményeit. Ezért egy új, értékes megoldást, lehetőséget kínálunk Önnek- a fotóból festményt Az Ön beküldött fotói alapján fotóból festményt - digitális festményt /giclée nyomatot/ vagy fotóról festményt - olajfestményt és fotóról rajzot, portré rajzok elkészítését vállaljuk.

Fotódoktor - régi fényképek javítása

Fotódoktor - régi fényképek javítása

Fotódoktor - régi fényképek javítása - fotórestaurálás. Régi sérült fényképek javítása keretezéssel is. Papírképek, nagyméretű üvegnegatívok és síkfilmek digitalizálása és archiválása. Több kép összemontírozása, háttércsere, utólagos színezés...

Fotóház FotóAréna

Fotóház FotóAréna

A FotóAréna egy fejlett fotógaléria és fórum rendszer, a FotóHáz szolgáltatása. Célja: a FotóAréna célja egymás fotográfiai fejlődésének támogatása, ehhez felület, tárhely és sávszélesség biztosítása. Bízunk benne, hogy örömét leli az itt töltött időben!

Fotókiállítás figyelő

Fotókiállítás figyelő

Szeretném a figyelmébe ajánlani a http://fotokiallitas.info kiállítás figyelő portált. Az oldal rendszeresen frissül, és az országban, illetve határon túl megnyitott fotókiállításokról ad hírt. A kiállítások városok szerint megtalálhatóak, interaktív térképpel amely a galéria helyére mutat. A kiállítások bezárási dátumuk szerint is listázhatóak.

Fotókidolgozás - fényképlabor

Fotókidolgozás - fényképlabor

Digitális fotókidolgozás és fényképes ajándéktárgyak készítése rövid határidővel. Megrendelésed átveheted futárszolgálattal, több ezer postán és pickpack pontokon. Egyedi fényképes ajándéktárgyat készítünk kedvenc fényképedről, fényképes bögre, egyedi puzzle, egyedi póló stb. Digitális fotókidolgozás rendelésed egyszerűen feltöltheted online rendszerünkben és nincs más dolgod mint várni a futár érkezését vagy személyesen átvenni a hozzád legközelebb lévő átvételi pontunkon. Fényképeidet Fuji crystal arhive fényérzékeny fotópapírra dolgozzuk ki, hogy emlékeid a legjobb minőségben lásd viszont papírképen.

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv Áruház

Fotókönyv saját fotókból, valódi fotópapírra, kemény borítóval. Telepítés nélkül használható szerkesztő programunk segítségével percek alatt megtervezheti saját fotókönyvét. A képek elrendezése, pozíciója szabadon választható, sőt akár feliratokat is készíthet. Kifinomult kötészeti eljárásunk révén a fotókönyv lapjai rendkívül precízen illeszkednek egymáshoz, s 180 fokban szétnyithatók, ezáltal a kétoldalas képek törésvonal nélkül élvezhetők.

Fotólabor

Fotólabor

DigiFotolab - Online fotókidolgozás digitális képekről Próbálja ki offline! Rendelje meg a fotós termékeket a külön erre a célra fejlesztett rendelőszoftverrel. Innen letöltheti a rendelőprogramot. -Megrendelését nyugodtan offline is összeállíthatja -Használja ki a Fotóvilág szoftver adta lehetőségeket képei szerkesztése során -Igény esetén képeit a labor optimalizálja

Tuti menü