Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Esküvő/Wedding - Filmkovács [5. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: Esküvő/Wedding - Filmkovács [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
Esküvő/Wedding - Szőcs Dénes

Esküvő/Wedding - Szőcs Dénes

Szeretnék életük nagy napját különleges emlékekkel megörökíteni? Előre megbeszélt formában készítek felvételeket műteremben, választott külső helyszíneken, az előkészületről, a szertartásokról, a lakodalomról, hagyományokról, menyasszonytáncról, menyecsketáncról. Beállítások kockázat nélkül: Szükség esetén a nagy nap előtt illetve után is készítek felvételeket, így izgalom nélkül, kényelmesen készülnek a képek. Az elkészült fotókból egyedi könyvet állítunk össze. Minden részlet az Önök elképzelései szerint klasszikus és akár extrém stílusban is. AJÁNDÉK: Az egyeztetett részletek mellet természetesen mindent megörökítek. A legtöbb mosolyt és örömet az ?elcsent pillanatok? okozzák. Ajánlom weboldalamat és várom jelentkezésüket, ha személyre szabott emlékeket szeretnének életük legnagyobb eseményeiről.

Esküvőfotó

Esküvőfotó

Stúdiónkban már a harmadik generáció foglalkozik esküvői és portréfotók készítésével. Klasszikus, antik hatású képektől a legmodernebb digitális felvételekig sokféle technikát alkalmazunk ügyfeleink igénye szerint. Tőlünk csak az a kép kerül az esküvői albumotokba, ami igazán tetszik és művészeti vezetőnk, Bakcsy Árpád a garancia arra, hogy szinte csak ilyen felvételek készüljenek! Hitvallásunk, hogy az esküvői képek a szerelmes pillanatról és ne a mesterkélt pózokról, kellékekről szóljanak.

Esküvői fotó és videókészítés

Esküvői fotó és videókészítés

Számunkra a legfőbb cél, hogy az esküvői videós a rendezvény zavarása nélkül, úgy örökítse meg az eseményeket, hogy azok visszanézésével újra átélhető legyen bárki számára az elmúlt pillanatok minden varázsa. Az elmúlt három évben közel száz rendezvény komplett felvételét készítettük el, többek között esküvők, ballagások valamint bankettek, iskolai, családi és céges rendezvények keretében.

Esküvői Fotós Információs portál

Esküvői Fotós Információs portál

Az egyik legnehezebb egy esküvő megszervezésénél az esküvőt fényképező személy kiválasztása. Honlapunkon a partner fényképészeink által feltöltött saját kollekciójuk között böngészhet, így munkájukról kaphat egy átfogó képet. Minden kép mellett megtalálja a művész elérhetőségét, így ha valameyik kép tetszik, rögtön kapcsolatba tud lépni vele.

Esküvői fotósok - Esküvő center

Esküvői fotósok - Esküvő center

Válasszon az esküvői szolgáltatók közül: lakodalmas zenekarok, vőfély, esküvői fotós és videós, esküvői helyszínek, éttermek. Kérjen ajánlatot esküvőre! Esküvői fotózás, fénykép fotó album készítés. Válasszon több esküvői fotós közül és kérjen ajánlatot ingyenesen. Profi esküvői fotós kereső: esküvő fotók, fénykép album.

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Kedves leendő Ügyfelünk! Stúdiónk több, mint 5 éve van a piacon, mint fotó - videó stúdió. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk az esküvői fotózás, melyet kiemelten kezelünk minden esetben. A több száz elégedett Ügyfél, a technika folyamatos frissítése garanciát jelent Önnek arra, hogy élete egyik legfontosabb napján biztosan ne érje Önt kellemetlen meglepetés. Keressen bennünket bizalommal.

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

Hagyományos esküvői fotók mellett,- amennyiben az ügyfél elég bátor, készítünk extrém esküvői fotókat is. A 2009 esztendő újdonságaként vezetttük be a Trash the Dress esküvői fotózást. Ez a meghökkentően új esküvői irányvonal szakít a hagyományokkal. Az esküvői párokat szokatlan helyszíneken, az esküvői tradíciókkal ellentétes helyzetekben fotózzuk. A Trash the Dress esküvői fotózásnál a ruhát sem kíméljük. Trash the Dress esküvői képeinkkel meghökkentő módon fejezhetjük ki lázadásunkat.

Farkas-Szőke Balázs digitális fotós tanfolyama

Farkas-Szőke Balázs digitális fotós tanfolyama

Amit kínálok az nem több, és nem kevesebb, mint maga a fotózás művészetének elsajátítása. Nálunk mondhatni családi hagyomány ez, Nagyapám, és Édesapám is fotózott. Tőlem nem kapsz papírt, nem adok mindenféle hangzatos végzettséget, adok viszont rengeteg tapasztalatot, és tudást amit jómagam több mint 20 év alatt gyűjtöttem össze. Ez a tanfolyam más mint a többi. Nem vizsgáztatlak, nem iratok veled teszteket. Ez másként működik! Nézz szét az oldalon és megtudod!

Fehér Bertalan - portré fotózás

Fehér Bertalan - portré fotózás

Vállalom csúcsminőségű arc, fél- és egészalakos képek készítését többféle beállítással, stúdióban. A portréképek kiválóan alkalmasak önéletrajzokhoz, hirdetéshez, álláskereső interjúkhoz, társkereső hirdetésekhez, castinghoz, weboldalhoz, vagy akár Facebook profilképnek. A különböző portré csomagok áráról weboldalamon tájékozódhat. Amennyiben egyedi árajánlatot kér, 24 órán belül elkészítem Önnek! Ha Ön nem elégszik meg a középszerűvel, és érti, hogy a képeknek ereje van, hívjon bátran! 30 év tapasztalatával, számtalan hazai és külföldi sztárfotós workshopjának tanulságával felvértezve - biztosan meg tudom fotózni azt, amit kér és erre az állításra 100% garanciát is vállalok.

Hirdetés
Fekete-fehér fényképek - képtár

Fekete-fehér fényképek - képtár

A galériában fekete-fehér természetfotók, tájképek, tárgyfotók, növény- és állatfotók, valamint városképek találhatók. A galériában látható anyag nagy része hagyományos fekete-fehér negatíveljárással készült, majd digitalizálás útján vált láthatóvá elektronikus formában is. Más képek színes (többnyire fordítós), illetve digitális technika alkalmazásával születtek és utólag készült belőlük szürkeárnyalatos, vagy barnított monokróm változat. A látvány és felhasználás szempontjából ez azonban többnyire mellékes, hiszen a digitális fájlokból megfelelő technológiával tartós és jó minőségű printek készíthetők, gyorsabban és alacsonyabb környezeti terhelés mellett.

Fekete-fehér negatívhívás

Fekete-fehér negatívhívás

A fekete-fehér negatívfilmeket házilag is ki lehet dolgozni. Így a fotózás után azonnal láthatjuk munkánk eredményét és biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő lesz a végeredmény. Ehhez azonban ismerni kell az előhívás menetét és be kell tartani néhány szabályt.

Fényes Lóránd oldala

Fényes Lóránd oldala

A válogatás menü alatt az általam leginkább kedvelt képeket tekintheted meg. A nagyvilágot választva a feleségemmel és kislányommal közös utiélményeink fotós lenyomatát kapod. Szép a világunk, minden országból megpróbáltunk megragadni valami egyedit. Tamara az Tamara :-). A kozmosz tartalmazza a teremtett univerzum csodáit. A mindenmás gombra klikkelve a futottak még, azaz külön egyik kategóriába sem rakható fotók kerülnek.

Fényképezés, Fotó, Film - Antikvár Szakkönyvek Boltja

Fényképezés, Fotó, Film - Antikvár Szakkönyvek Boltja

Könyvesboltunk célja a Magyarországon fellelhető szakirodalom összegyüjtése és terjesztése, a szakemberek számára! - Online szakmai antikvárium. Szakkönyv, tankönyv, jegyzet, lexikon széles választékban kapható.

Fényképezőgép hírek, tesztek

Fényképezőgép hírek, tesztek

A digicams.hu egy dinamikusan fejlődő fotózással és digitális képalkotással foglalkozó online magazin (fényképezőgépek, kamerák, kamerás mobiltelefonok, projektorok, szkennerek, nyomtatók). Olvasóinkat naponta frissülő tartalommal, hírekkel, egyedi tesztekkel, ingyenes apróhirdetési lehetőséggel, szakmai lexikonnal, izgalmas videókkal és részletes adatlapokkal várjuk. A digicams.hu célja, hogy közérthető és közvetlen stílusban szolgáltasson híreket és teszteket a fényképezés és a digitális képalkotás szerelmeseinek, valamint eligazítsa a leendő vásárlókat a megapixelek világában.

Fenykeplabor.hu - Online fotókidolgozás

Fenykeplabor.hu - Online fotókidolgozás

Hívasd nálunk elő kedvennc fényképeidet tökéletes minőségben! Online fotókidolgozás gyorsan és könnyedén az otthonodból! Kedvező árakkal és akciókkal várunk folyamatosan! Extra ajándékot szeretnél?! Késszítess egyedi fényképes ajándékot oldalunk segítségével! Fényképes bögre, fényképes párna vagy puzzle? Esetleg egyedi fényképes Iphone-tok?! Mindez könnyedén lehetséges! Nálunk mindent megtervezhets csak a kreazívitásod szab határt! Látogass el hozzánk és lepd meg magadat vagy szeretteidet valami egyedivel!

Film vagy digitális?

Film vagy digitális?

Sokan folyamatosan próbálják eldönteni: melyik jobb, a digitális vagy filmes fotózás? Keressük a választ - egyáltalán el lehet dönteni? A digitális fotótechnika minden kétséget kizáróan alapvetően nagy változást hozott a fotózás világába. Azonban nem csak egy új technika jelent meg, hanem vele együtt egy folyamatos vita: melyik a jobb? Ennek a vitának valószínűleg sosem lesz eredménye, és a fotós végül egyet tehet, a saját benyomásai, véleménye alapján dönt, melyik technikát alkalmazza. Vagy nem dönt, és mindkettőt használja.

Filmkovács

Filmkovács

Családi vállalkozásunk fő célja, hogy esküvődet otthonodba varázsoljuk, hogy mindennap átélhesd! 2 dolog marad meg az utókornak az esküvődről: a fotók és a film. Mi mindkettőt elkészítjük. A képekből készítünk fine-art fotókönyvet is, a film mellé pedig rövid klipet is. Nézd meg honlapunkat, ahol minden fotós infót megtalálsz.

Tuti menü