Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Blende - Digital [3. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: Blende - Digital [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
Blende fotóstúdió

Blende fotóstúdió

Egy portfólió mindenkinek jól jöhet. Megajándékozhatjuk szeretteinket a legszebb arcainkat tartalmazó albummal, csábító képeinkkel új életet lehelhetünk már kissé szürkülő kapcsolatunkba. Egy ilyen fotó összeállítás gyógyír is lehet, például egy szerelmi csalódás után sokat segíthet meggyengült önbecsülésünk helyrezökkentésében. Egy portfólió nagyon sok mindenre jó, olyan sokszínű, mint amilyen sokfélék mi magunk is vagyunk. Tehát: legyen mindenkinek saját portfóliója! A Blende Fotóstúdió segít ebben.

Bodai Imre - esküvői fotós

Bodai Imre - esküvői fotós

Igényes fotók az esküvőről, megfizethető árakon! Az emlékek néhány év alatt elhalványulnak, ami örökké megmarad: az esküvői fotósorozat. Nézd meg a weblapomat, a galériákat, a szolgáltatásokat, az árakat, és ha mindent összhangban találsz elképzeléseddel, bízd rám életed egyik legszebb napjának megörökítését.

Bodogán Sándor Photography

Bodogán Sándor Photography

Esküvők, rendezvények, események fotózása, kismama és modell fotózás, digiráma készítése évfordulókra, névnapokra, születésnapokra, esküvőkre, céges és egyéb rendezvényekre, és még amit a képzelet elbír. Referencia képeket az oldalon talál minden kategóriában a Galéria menüpont alatt, árak és egyéb információk a Szolgáltatások menüpont alatt.

Bogart-gallery - Fotóról festmény

Bogart-gallery - Fotóról festmény

Bogart-gallery-Fotóról festmény, Huszár Boglárka (Foglalkozásom, portréfestő) - Győrben születtem, többgenerációs festőcsaládból származom. Nagyapám díszlet-és jelmeztervezéssel, faragással, festéssel foglalkozott. Édesanyám akvarellfestő. 1991-2007.ig dolgoztam az Állami Műemlékhelyreállítási és restaurálási központban faszobrász-restaurátorként Munkám során templomi fa berendezési tárgyak, szobrok,oltár-és képkeretek restaurálásával, aranyozással foglalkoztam. A festészetben fő területem a portréfestés, (portré fotó alapján) Ezen kivül szivesen foglalkozom táj-és utcaképek, valamint csendéletek, festésével is. Ebben a blogban is elsősorban a festményeimet, készitésük folyamatát, és hozzájuk kapcsolódó élményeimet, idézetekkel, és versekkel szeretném bemutatni. Amennyiben munkáim felkeltették bárki érdeklődését, szeretettel várom az észrevételeket. (és természetesen a megrendeléseket is ).

Buday Ádám fotóblogja

Buday Ádám fotóblogja

Elektronmikroszkópos fotókat láthatunk ebben a blogban. Növényi gázcserenyílásról, illetve különböző növényi szőrökről. Tárgylemezen kialakult kristályokról, Harántcsíkolt izomról, Többrétegű el nem szarusodó laphámról, Korpafű szár lemezes edénynyalábjáról... És még sok erdekes fotó a mikroszkóp alól.

CeWe fotókönyv

CeWe fotókönyv

Készítsen CeWe Fotókönyvet egyszerűen az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftver segítségével. Gyűjtse össze kedvenc digitális fényképeit, majd töltse le és telepítse fel számítógépére a szoftvert. Az oldalon számos fotókönyv típus termékismertetőjét tekintheti meg, és akár ihletet is meríthet a már elkészült mintakönyvekből, saját CeWe Fotókönyve szerkesztéséhez. Miután elindította a szoftvert, kiválaszthatja, hogy saját maga szeretné elkészíteni a fotókönyvet, vagy igénybe veszi a Varázsló segítségét, amely akár 3 perc alatt megszerkeszti a fotókönyvet. A képeket szinte korlátlan mennyiségben használhatja fel, így minden képnek méltó helye lesz a fotókönyv lapjain! A képelrendezés, a képkeretet, a feliratokat, a sablonokat saját maga választhatja ki, így a fotókönyv készítés szinte minden pillanata a készítőjéről szól. Lepje meg szeretteit egy igazán személyes ajándékkal, amelyet a CeWe Fotókönyv testesít meg!

Civertan Bt. - légifotózás

Civertan Bt. - légifotózás

A közel 100.000 felvétel bizonyítja, szeretjük fentről láttatni hazánkat. Talán azért, mert felülről minden más. Ajánljuk képeinket mindazoknak, akik már bejárták hazánk minden zegét-zugát, és azoknak is, akik még nem ismerik Magyarországot. A légifotó-archívumban szereplő képek megrendelhetők. A felvételeket papírképen vagy a kívánt felhasználáshoz igazodva digitalizálva adjuk át Önnek*. Ha az adott épületről, területről új képeket szeretne, érdeklődése esetén egyedi árajánlatot dolgozunk ki. Cégünk közel 10 éves életútján számtalan grafikai tervet készített a megrendelők számára, melynek túlnyomó részét a nyomdai kivitelezésig felügyeltük. Két, ötletekkel teli tervezőkollégánk készíti a vázlatainkat, amelyekből a feladatra leginkább alkalmas nyomdai partnereinkkel valósítjuk meg munkáinkat. Minden megbízásunk egyformán fontos számunkra, ezeket mind a mai napig nagy lelkesedéssel végezzük - akár egy darab névjegyről, vagy egy komplett könyvről van szó. Fő tevékenységünket jól kiegészíti a fotográfusi munkánk, melyet sokéves tapasztalattal végzünk, e művészeti ág szinte minden válfajában. Grafikai stúdió, fotó, légifotó, játékkártya, fotó archivum, galéria, grafikai terv ...

Cross Media Fotó és Design Stúdió

Cross Media Fotó és Design Stúdió

A sikerhez vezető út egyik legfontosabb köve, hogy kitűnjünk a versenytársak közül, legyen szó akár egy üzletről, üzlethálózatról, egyéb vállalkozásról vagy az ingatlan piacról. A versenyben előnyre tehet szert az, aki igényesen reprezentálja magát, hiszen a leendő vásárlót magához csábítja. Cégünk vállalja üzlethelyiségek, ingatlanok és egyéb épületek fotózását. Munkatársaink tapasztalata és professzionális felszerelésünk a garancia rá, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Cross Media Fotó és Design Stúdió - Az X jelöli a helyet!

CsaTolna Egyesület - Nyaktekerő képek

CsaTolna Egyesület - Nyaktekerő képek

CsaTolna Egyesület a Tolna Megyei Internet Fejlesztéséért - "Már megint egy szervezet..." mondhatnák ezeket a sorokat olvasva. Nos, igen, valóban egy újabb civil szervezet létrejöttéről szeretnénk tudósítani a Tisztelt Olvasókat. Tévében, újságokban sokszor és sokfélét lehet hallani, látni, olvasni az Internetről. Sajnos ezek a híradások sok esetben nem objektívek és így a hétköznapi halandó csak kapkodja a fejét, hogy melyik hírnek, hírforrásnak higgyen. Hazánkban egyelőre még csak kevesen férnek hozzá az Internethez, főként a háztartásokban, vagyis a civil szférában. Sokan ezért a tényleges megismerést nélkülözve, csak közvetve jutnak információhoz és alakítják ki véleményüket az Internetről. Ezen a helyzeten szeretnénk a magunk szerény eszközeivel változtatni azon célból, hogy minél többen a gyakorlatban is megismerhessék, mi is az az Internet, milyen információk érhetőek el segítségével. A CsaTolna egyesületet olyan magánszemélyek alakították, akik elkötelezett hívei a számítástechnikának és egyúttal az ismeretek, információk megszerzésének legújabb, elektronikus formájának is. Azt szeretnénk, ha Tolna megye mind a felhasználók számában, mind a hálózatra kerülő információk ...

Hirdetés
Csikesz Gyula fotósblogja

Csikesz Gyula fotósblogja

Üdvözlök minden idetévedőt! Teljes nevem Csikesz Gyula, Budapesten születtem 1960-ban, azóta is itt élek. Jelen pillanatban biztonságtechnikával foglalkozom. Két kedvenc hobbim van, a kerékpározás, és a fotózás. Ez a blog az utóbbi miatt jött létre, itt szeretném megosztani veletek jól-rosszul sikerült képeimet. Emellett igyekszem hasznos ötleteket, oldalakat bemutatni az amatőr fotózás szerelmeseinek.

Cute Pearls Studió - Ujj Veronika

Cute Pearls Studió - Ujj Veronika

A munkáink során egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a modellnek, hostessnek, statisztának jelentkező lányok és fiúk jelentős része sem rendelkezik olyan képanyaggal, ami megfelelően prezentálja őket a megrendelőnek. A portfolió készítés az alapköve egy modell karrierjének. Nálunk nem kell több százezer forintot kifizetned azért, hogy minőségi portfolióval regisztrálhass a modellügynökségekhez. Az viszont tény, hogy a megrendelők a portfoliód alapján fogják eldönteni, hogy Te kapod meg a rég áhított munkát, vagy egy másik modell, így fontos, hogy a fotózás profikra legyen bízva. Segítségünkkel most Te is szert tehetsz egy olyan képsorozatra, amely bármelyik nagy modellügynökségnél megállja a helyét, mert műtermi és a szabadban készített portfoliód a lehető legjobb reklámfelületed lesz.

D1 FotóStúdió - Portréfotó

D1 FotóStúdió - Portréfotó

Stúdiónk célja az alkalmazott fotográfia egész területére kiterjedő magasszintű szolgáltatások elvégzése megrendelőink részére. Többféle egyéni stílust képviselünk. Szívesen dolgozunk a divat modell és a reklámfotózástól kezdve a tárgy és ételfotóig. Örömmel merülünk el a sportfotózás szépségében. Vállaljuk rendezvény, fogadás, esküvő megörökítését. A műterem adottságai és felszereltsége: Alapterülete 165 négyzetméter, ebből 66 négyzetméter a fotóműterem, melyből nyílik egy 53 négyzetméteres napfényműterem és egyéb kiszolgálóhelyiségek. Felszereltségünk: 6000 W/s vaku összteljesítmény, melyet 10 db korszerű vaku biztosít. Kiegészítőként rendelkezésre állnak: fényterelők, tubusok, szűkítők, derítőernyők és lapok, különböző méretű soft-boxok, 4000 W-os halogénvilágítás, professzionális digitális és hagyományos fényképezőgépek kis és nagy formátumban, valamint Sinar P3 műszaki fényképezőgép speciális feladatok elvégzésére. Valamint rendelkezésre áll szélessávú internetkapcsolat (wifi), Power Macintosh számítógép a digitális képfeldolgozáshoz. Ezenkívül 10 különböző színű széles papírháttér, 6 különböző színű keskeny portréháttér áll rendelkezésre.

Deco-Foto - Ingatlanok fotózása

Deco-Foto - Ingatlanok fotózása

A Deco-Foto egy kimondottan ingatlan (lakás, iroda, ház) fotózással és internetes reklámozással foglalkozó szolgáltatás, debreceni székhellyel. Célunk, hogy segítse és hatékonyabbá tegye az Ön ingatlan értékesítését, vagy kiadását.

Dfoto - kreatív, egyedi portré fotózás

Dfoto - kreatív, egyedi portré fotózás

Családi, kismama, újszülött, valamint baba és gyermek fényképek, portrék készítését vállaljuk Nyíregyházán és Debrecenben. A fotózás saját műtermünkben, vagy bármilyen szabadon választott külső helyszínen, újszülött fotózásánál pedig otthonodban történik. A kellékeket mi biztosítjuk, kelléktárunkat folyamatosan bővítjük. A fényképeket a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel készítjük nagy felbontásban, melyek akár plakát méretben is előhívathatóak. Látogass el weboldalunkra, ahol megtekintheted egyedi portfólióinkat, továbbá bővebb tájékoztatást olvashatsz szolgáltatásainkról!

Digires-shop a digitális butik

Digires-shop a digitális butik

Ne dobja ki régi fényképeit, emlékeit. Minden képet meg lehet menteni digitális restaurálással. A régi fényképek romlását sajnos nem tudjuk megállítani, de digitalizálás után restaurálással, majd új papírkép készítésével annak tartalmát meg tudjuk őrizni. Találkoztam már olyan fotóval is,aminek voltak darabjai amit csak kikövetkeztetni lehetett hogy milyenek voltak a részletek. Ezért fontosnak tarom, hogy a kép tulajdonosától pontos információt kapjak a restaurálni kívánt fotóval kapcsolatban. Erre akkor van leginkább szükség,ha a kép nagyon hiányos, sérült. Nem árt tisztázni azt sem, hogy restaurálás után megmaradjon a fénykép eredeti barna ill. sárgás színtónusa, vagy teljesen fekete fehér képet szeretnénk. Természetesen van lehetőség a fotó színezésére is.

Digiretus - cikkek, tippek

Digiretus - cikkek, tippek

Photoshop Tipp cikkek: Zavaró képelem eltávolítása - Mindig azok a belógó kábelek! Víztükör hatás - Becsapjuk magunkat és mindenkit egy utólag telepített műtó segítségével. Kerek kép - Ellipszis alakú fotók weboldalakra. Illúzió, de beválhat! Vakolat - Új, színes köntöst kap a ház, bármiféle építészeti szakismeret nélkül. Kékebb égbolt - Borúlátás, szürkeség ellen is Photoshop. Ál-infraszűrő - Fekete ég fehér lombokkal...hát persze, infraszűrő! Filmszemcsézet - Tripla zaj = filmszemcsézet? Világosság - Expozíció beállítása utólag. Halszem hatás - Durva torzítás, halszem objektív módra. Színek csökkentése - Óvatosan visszafogunk néhány elvadult színt.

Digital Art & Design Kft

Digital Art & Design Kft

Az évek, évtizedek során általában analóg technológiával készültek a családi-, úti- és dokumentumfilmek, hanganyagok, képek. A VHS kazetták, analóg minőségben rögzített hanganyagok, papírképek minősége, a képek sérülékenysége, időállósága, a nagy mennyiségben történő publikálása, közönség előtti bemutatása, majd későbbi sokszorosítása, a technológiából adódóan nehézkes volt, és általában gyenge minőséget eredményezett. A mai világban egyre nagyobb teret hódít a digitális technológia, kiszorítva az elavult eszközöket, felhasználási módokat. Ennek eredményeként lehetőségünk van elérhető áron a legújabb igényeket is kielégítő módszerek alkalmazására. Cégünk és együttműködő partnerei a legmodernebb technikával, piacvezető gyártók eszközeivel vannak felszerelve, hogy igényeit biztonsággal, a legjobb minőségben elégíthessék ki. Jelen bemutatkozó anygunkkal szeretnénk segítséget nyújtani minden kedves megrendelőnknek a neki legmegfelelőbb, igényeit maximálisan kielégítő megoldás megtalálásában. Személyre szabott kedvezményekkel, akciókkal próbáljuk elérni, hogy elégedett legyen munkánkkal, és mielőbb visszatérő vendégeink között üdvözölhessük Önt!

Tuti menü