Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Artfotos - Black [2. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: Artfotos - Black [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
Artfotos studio

Artfotos studio

Szabó Gábor alkalmazott fotográfus és fotóművész. Autodidakta módon tanult fotografálni majd 1996-ban Szegeden végezte el az Alkalmazott fotográfusi iskolát kiváló eredménnyel. 1975 óta foglalkozik fotográfiával. Rendszeresen részt vesz csoportos kiállításokon idehaza és Ausztriában. Első önálló kiállítása 1998-ban Szombathelyen a Savaria Turist Galériában volt. 1999 től tagja a Magyar Alkotóművészek Egyesületének

Artwork Photo fotósbolt szaküzlet

Artwork Photo fotósbolt szaküzlet

Artwork Photo fotósbolt szaküzlet. Webáruházunk kínálatából: Fényképezőgép - Objektív, szűrő - Memória, háttértár - Vaku, háttér, derítőlap - Fotóstáska, tok, hátizsák - Diák - Állvány, állványfej....

ASM-foto - Esküvői fotózás

ASM-foto - Esküvői fotózás

Az ASM- FOTO két hivatásos fényképész fúzióját takarja, mely egymást erősítve igyekszik kielégíteni a legkülönbözőbb megrendelői igényeket. A közel tíz éves szakmai tapasztalat mellett professzionális eszközpark és stúdió felszerelés segíti a munkánkat.

Astronomy Picture of the Day Archive

Astronomy Picture of the Day Archive

Astronomy Picture of the Day Archive Minden nap egy újabb csodálatos ürfotó. 1995. Június 16-tól egészen a mai napig, minden nap felkerül az oldalra egy-egy csodálatos ürfotó. Ismerkedjen meg az univerzummal...

Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok, achátok és drágakövek a világ minden részéről. Ez a honlap bemutatja az ásványgyűjteményem. Itt rengeteg fotót és információt találhat mindenki az ásványokkal kapcsolatban. Részletes ismertető az ásványok keletkezéséről, kialakulásáról, a gyógyító hatásukról. Saját gyűjtésű, csiszolású és polírozású magyar achátok.

Asztrofotók - Nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület

Asztrofotók - Nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület

Galileo Galilei 400 éve kezdte a távcsövet csillagászati célra használni, ami a világképünket gyökeresen átalakító felfedezésekhez vezetett... Az oldalon a nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület (NAE) asztrofotóit tekinthetik meg. Kategóriák és készítők alapján szűrhetünk, kereshetünk a fotókra.

Az ételfotózásról - No Salty a webszakácskönyv

Az ételfotózásról - No Salty a webszakácskönyv

Az ételfotózás kétség kívül nehéz műfaj, nem kis kihívást jelentő feladat. A professzionális fotósok világában úgy tartják, hogy aki képes szép ételfotót készíteni, az már bármit le tud fotózni. Összeállítottunk, pontokba szedve, egy kis segédanyagot, tapasztalatainkra, illetve mások tapasztalataira támaszkodva, segítségül a még gusztusosabb ételfotók készítéséhez. Általános tippek ezek, nem pedig konkrét, profi gépek használatára vonatkozó útmutatások. Hiszen nem állhat mindenki rendelkezésére hiperszuper, tükörreflexes gép, és egy egyszerűbb digitális masinával is egészen szép eredményt lehet már produkálni, az alábbi tanácsok megszívlelésével.

Az infravörös fényképezés

Az infravörös fényképezés

Az infravörös felvételek készítése különbözik és hasonlít is a látható fénnyel történő felvétel létrehozásához. Az emberi szem számára láthatatlan sugárzással dolgozni valódi kihívást jelent, egy kicsit az ismeretlen, egy kicsit a titokzatos felé. Az IR felvételek lehetővé teszik: - a fizikusnak, hogy kutatásai során új ismeretekhez jusson, - a pedagógusnak, hogy a láthatatlan vagy nehezen felfogható tényeket áttekintő, izgalmas módon jelenítse meg, - a technikusnak, hogy nyersanyagokat vizsgáljon, vagy anyagokat vagy folyamatokat ellenőrizzen, - a grafikusnak, fotografikusnak, fényképésznek, hogy egy önmagában ismert dolgot újszerű megjelenítéssel megváltoztasson, és ezáltal egy tárgy értékét figyelemfelkeltő módon növelje, az ipari formatervezőnek, hogy például fotografikus modellek segítségével új formákat leljen és találjon ki. 3.1. Az IR fényképezés készülékei és anyagai. Az IR sugárzás az elektromágneses színképben kb. 760 nm-től kezdődik és kiterjedése a Hertz-i hullámokig tart. Az IR tartományt 3 részre oszthatjuk fel: A = 760 nm - 1500 nm közeli, B = 1500 nm - 33000 nm közepes, C = 3000 nm felett távoli. Ezeket az elnevezéseket és a határokat azonban nem rögzítették ...

Balázs Attila fotós épületfotói

Balázs Attila fotós épületfotói

Megcsináltuk aFotót, ahol kaphat néhány ötletet, találkozhat egy-két ismerősével, barangolhat kicsit távoli tájakon, és rendelhetnek abból aFotóból, amit még csak most fogunk önöknek, nektek elkészíteni. Kollégáink olyan sokat látott régi szakemberek és ifjú tehetségek, akiknek most egy közös céljuk van: aFotó legyen a legjobb. Balázs Attila Escher Károly-díjas fotóriporter

Hirdetés
Bányai Viktor fotoalbum

Bányai Viktor fotoalbum

A fő szakterületem, az ingatlanfotózás mellett szívesen tekintek más témák felé is. Ezt remélhetőleg tükrözi a jelen honlap fotóalbuma is. Ebben az albumban nem határozok meg stílust és kategóriát. Ha ezt tenném, úgy érzem egy-egy kép blokk untatná az érdeklődőt. Ezért ebben az összeállításban egymást követően teljesen különböző témájú képek találhatók.

Beatrix Fotó

Beatrix Fotó

Közeleg az esküvőtök, így az a pillanat is, amikor az előkészületek közepette az esküvői fotókra is gondolnotok kell. Nagyon fontos, hogy olyan fényképészt válasszatok, akiben megbíztok, és akinek stílusa közel áll hozzátok. Akinek képeit évek múltán is élvezettel nézhetitek vissza, felelevenítve egybe kelésetek legszebb, legemlékezetesebb perceit...

Berendi Tibor - Csodálatos makrovilág

Berendi Tibor - Csodálatos makrovilág

Néhány éve foglalkozom fotózással, azon belül makrófotózás a kedvencem. A képek néhány kivételtől eltekintve Olympus E-520 digitális tükörreflexes géppel és az alábbi objektivekkel készültek: Zuiko 35 mm 1:3.5 makró, Zuiko 14-42 mm 1:3.5-5.6, Zuiko 40-150 mm 1: 3.5-4.5, valamint Velbon 640 állványt használok. Erre a honlapra az általam készített - többnyire - makrófotókat töltöttem fel. Az oldalt folyamatosan frissítem, látogass meg később is! Kérlek, a képeket eredeti méretben tekintsd meg! (arachnofóbiásoknak nem kötelező -) Kellemes böngészést kívánok!

Best Fotókönyv

Best Fotókönyv

Az általunk legyártott fotókönyvek fellapozásával sok-sok év után is felidézheti a régi szép emlékeket, méghozzá olyan minőségben, ami méltó a csodás pillanatokhoz. Őrizze meg igényes, dekoratív formában emlékeit! Családi események, ünnepi alkalmak, baráti összejövetelek, esküvők, keresztelők, ballagások és zsúrok után várjuk a Bestfotokony.hu weboldalon!

Bigfoto - Pictures free Download

Bigfoto - Pictures free Download

Bigfoto - Pictures free Download - Free pictures: bigfoto.com, the royalty free photo agency offering free download of all pictures (with link or reference). See copyright for details. If you use bigfoto pictures for your own home page, please ensure that they are saved on your server. No external links to bigfoto pictures! You can download all pictures as desktop wallpaper. Most of bigfoto's photos are from amateur photographers who enjoy seeing their images on Internet.

Bill Agee photographer black and white infrared

Bill Agee photographer black and white infrared

Is my home for the past 30 years...it's major asset is weather you can't beat plus it's loaded with artists, museums and galleries. A few of my immediate home area shots are on another page...the LoCal page. Images on this SoCal page are everywhere in Southern California except my home county (the infamous Orange County). I felt I needed to sub-divide a great number of images into smaller bites...and this was the only way I thought I could do it without making the Southern California category way too large.

BKF Fotográfia szak

BKF Fotográfia szak

A BKF-en oktatott Fotográfia alapszak azok számára, akik érdeklődnek a vizuális kommunikáció ezen területe iránt, és a fotóművészet formanyelvének elsajátításával értékek teremtésére és megőrzésére törekednek. A Fotográfia szak államilag támogatott és költségtérítéses képzési formában is tanulható a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.

Black and White Photography Art

Black and White Photography Art

Order beautiful and individual photographic wall posters and canvas art prints online from fotoviva. Browse the collection of art prints below and click the images for more information and pricing. All images can be purchased as canvas prints, acrylic mounts or posters.

Tuti menü