Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Jurás - Lakásfotózás [10. oldal]
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás: Jurás - Lakásfotózás [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
Jurás Ákos fotós

Jurás Ákos fotós

Vállalom esküvői és modell fotózásokat, illetve fotó utólagos retusálását. Akár professzionális stúdióban, akár otthona kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag önről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának.

Kapd el a pillanatot - Joe McNally

Kapd el a pillanatot - Joe McNally

Egy könyv, amely megállja a helyét a könyvespolcon és a tanteremben is! Joe McNally, a világ egyik elsőszámú profi digitális fotósa, akinek az elismert munkái többek között a Sports Illustrated, a Time és a National Geographic magazinok oldalain díszelegtek, új terepre merészkedik. Olyan fotós könyvet hozott létre, amilyet előtte még senki: vegyíti egy fotóalbum gazdag, magával ragadó képanyagát és elegáns tördelését olyan felbecsülhetetlen értékű oktatóanyaggal, lényegre törő meglátásokkal és fotós titkokkal, amelyek rendszerint csak a legjobb oktatókönyvekben találhatók meg. Amikor Joe nem a leghíresebb magazinoknak vagy a világ legkiemelkedőbb cégeinek fotózik, akkor a tanteremben van, és világszerte műhelyfoglalkozásokon tanítja a helyszíni világítást és a környezeti portrézást. Ezeken a foglalkozásokon általában csak egy tucatnyi fotós vehet részt évente, de most ugyanezeket a technikákat Te is elsajátíthatod ebből a könyvből, amely életre kelti Joe szemináriumait és előadásait.

Karácsony Máté - Esküvő fotózás

Karácsony Máté - Esküvő fotózás

Ha esküvő fotózás, akkor profi szakember a megfelelő választás. Válasszon Ön is hozzáértő fotóst, hisz mindig más embereket, élethelyzeteket fotózni, mint csendéletet. Meghitt, összetartozást kifejező képek, kellemetlen pózolások nélkül. Nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot a weboldalamon megtekinthetőek az eddig elkészített fotóim esküvőkről, tekintse meg őket, hogy tudja miről is beszélek.

Kaszás Attila és Kaszás Bence Fotóműterme

Kaszás Attila és Kaszás Bence Fotóműterme

Az Objektív Fényképészeti kkt 1986-ban alakult. Engem akkoriban nagyon zavart az igénytelen, tucatbeállításokon alapuló profi fényképezés, nem fértem be sehová. Ezért alapítottam meg cégemet olyan emberekkel, akik munkájukat saját ötleteikkel és állandó önfejlesztéssel kívánták megvalósítani. Szerintem a fényképezésnek mindig az újdonságot, az aktualitást kell hordoznia egy állandó értékrendszer mentén. Hosszú ideje fiam a legfőbb társam ebben, aki a professzionális modellfotozás új úttörője! Munkatársaink lelkes, profi szakemberek, nélkülük nem tudnám elképzelni az életemet! Próbáljon ki minket!

Kékesi Dániel Photography

Kékesi Dániel Photography

Kékesi Dániel Természetfotói About the photographer and the photos As a kid I've been mesmerized by the pictures of the National Geographic Magazine. The beauty, creativity and skills behind every photo were intriguing. At that time I decided to become a photographer. While my life has taken a different path (I work in the IT business) I've been taking photographs for fifteen years now, although the majority of my work is from the last four years. Professional photography is not part of my life, meaning I do not pursue it to earn money for living. I specialized in travel and architectural/interior photography, although I do not hesitate to shoot anything that looks good as a picture. This website is to make the best of my work available to people who appreciate beautiful images and artistic photography, by viewing them on-line or purchasing high quality prints. All the images on this website were taken after 2002. This was the point when I felt sufficiently confident to show my work to the public. First images were shot onto transparencies, but I switched to a full digital workflow a year later. The images were captured using Nikon equipment.

Képes recepttár

Képes recepttár

Válassz a fotók alapján receptet. Házias, magyaros, finom ételek receptjei. Gyomorkorogtató fotókkal. Itt csak képes recepteket találsz. Grillcsirke, Csülök pékné módra, pecsenye, tokány stb. Receptek képekkel.

Képesítő műhely

Képesítő műhely

A Képesítő műhely 2000. Júniusa ota működő digitális fotóstúdió. Cégünk elsősorban reklám, divat, portré, tárgy, épület felvételek készíésével valamint rendezvények, események dokumentálásával illetve tájképek természetképek fényképezésével foglalkozik.

Kincses Fotó

Kincses Fotó

Életük egyik legszebb napjának megörökítésére ne legyen gondja! A készülődéstől a lakodalomig bármilyen helyszínen gyönyörű fotókat készítünk, melyeket az aranylakodalmon is élmény lesz kézbe venni. Ne bízzon a rokonok által készített fotók minőségében! Ez az esemény sokkal fontosabb annál, hogy csak amatőr felvételeken legyen megörökítve. Több évtizedes tapasztalattal garantáljuk a minőséget! Esküvői csomagajánlataink útmutató jellegűek, rugalmasan kezelhetők. Reményeink szerint nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást a pénztárcakímélő, mégis igényes alapcsomagtól a mindent magába foglaló exkluzívig.

Kiss Szabolcs - Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kiss Szabolcs - Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kedves jegyespár! Jó helyen jártok, amennyiben szakképzett, hivatásos fotósra bíznátok nagy napotok eseményeinek megörökítését! Látogassatok el honlapomra, ahol megismerhetitek fotózási stílusomat, munkáim minőségét és kiválaszthatjátok a Nektek megfelelő esküvői fotózási csomagot!

Hirdetés
Kókai Fotó

Kókai Fotó

Esküvői, gyermek, tárgy, akt, portfólió, rendezvény fotók készítése, műteremben és külső helyszíneken. Egész életemet a mozgás, az örök nyugtalanság jellemezte, ami mindig új utak keresésére ösztönzött. Kerestem azt a területet ahol a kreativitásomat kiélhetem. Éltem zenészként, dolgoztam a ruhaiparban, majd kozmetikusként is. Kezdetben hobbi szinten fotóztam, majd 1994-ben a Práter utcai iskola fényképész szakán végeztem, azóta hivatásos fotósként dolgozom.

KoleszaFoto - Kolesza Edit

KoleszaFoto - Kolesza Edit

1981-ben láttam meg a napvilágot Budapesten. 2001-ben egy barátom, az általa készített természetfotóit mutatva, csinált kedvet a fényképezés rejtelmeinek megismeréséhez. A hob- byként megmaradt természetfotózás mellett, egyre inkább a portré és emberábrázolás felé irányult a figyelmem, és nem sokkal ez után, akkori főnököm felkérésére, elvállaltam egy tervben lévő színészügynökség portfolióinak elkészítését. Izgalmas kihívásnak ígérkezett. Az elkészült fotók sikerének köszönhetően egyre több és több megbízást kaptam. 2007- ben hoztam egy fontos döntést, ott hagytam akkori munkámat, beiratkoztam egy nagy múltú iskola fényképész szakára és elhatároztam, hogy hivatás szerűen fogom folytatni a fényképezést. Nem véletlenül használtam a HIVATÁS szót- ennek kifejtése a néhány gondolat a fotózásról oldalon olvasható. Még ebben az évben indultam a IV.NEMZETKÖZI Fotókiállításon valamint 2008-ban az IFJÚ ALKOTÓK kiállításán, mindkét pályázaton első helyezést értem el. Kérem, tekintse meg referencia munkáimat és amennyiben megegyezik elképzeléseivel, keressen meg az elérhetőségeim egyikén!

Kovács Györgyi fotós - Esküvői fotózás

Kovács Györgyi fotós - Esküvői fotózás

Kovács Györgyi fotós vagyok. Vállalok - esküvői, tabló, portfólió, baba, gyermek, rendezvény, kismama, termék, zsúr, randi, fényképes naptár és koncert fotózást. Biztos gondolkodtál már azon, hogy készíttess magadról vagy családodról egy remek fotósorozatot. Számtalan lehetőség nyílik a természetben vagy akár otthon, családi körben, hogy megörökítsük legszebb pillanataidat. A fényképezés világában szinte minden egyes műtermi fotósorozatnak megvan a maga ára. Kinél olcsóbb, kinél pedig drágább. Itt próbáltam összeszedni az egyes sorozatfotók árait. Legyen szó esküvő, illetve tabló vagy egy babafotó sorozatról. Fix árakat még egy portfólióra és a termékfotózásra lehet mondani.

Körpanoráma - Professzionális virtuális séták

Körpanoráma - Professzionális virtuális séták

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy a fényképezés és az informatika segítségével közelebbre hozzuk az ország különböző tájait, városait, látványosságait. A panoráma képek mellet számos információt, leírást találunk a látottakról, olvashatunk az épületek történetéről, tájékozódhatunk a nyitvatartási időkről, a belépők áráról. Akár nyaralás, akár látogatás a célja az Ön által kiválasztott városban egy virtuális séta alkalmával a körpanoráma jóvoltából Ön elé tárul a helyszín, mintha csak ott állna. Reméljük a bővülő kínálatban mindenki megtalálja a számára érdekes helyeket. Amennyiben a képekhez részletesebb leírást kapunk, azt szívesen elhelyezzük az oldalon.

Kreatív Fotó Stúdió

Kreatív Fotó Stúdió

Kreatív Fotó Stúdió. 2001 óta állunk ügyfeleink szolgálatára. Több fotós és operatőr áll rendelkezésre helyszíni- és műtermi megbízások esetén. Szolgáltatásaink: Modell-, akt-, esküvői-, ballagási-, tabló és rendezvényfotózás.

Krepsz Judit Photography

Krepsz Judit Photography

Portfólió fotózás műteremben illetve szabadtéren. Továbbá művészi, divatfotók, modellfotók, akt, állat, esküvői fotók készítése profi csapattal: sminkessel, testfestővel, stylisttal, fodrásszal, több száz ruhával és kiegészítőkkel kedvező áron... Fotósorozat akár már 12.000 Forinttól....

Kürti Dezső (kdezsoe) fotós

Kürti Dezső (kdezsoe) fotós

Kürti Dezső vagyok. Rólam nevezték el a kürtidezsőizmus néven elhíresült jelenséget. Nem tudják, mi az? Amikor például egy természetfotós - akiről tudjuk, hogy egyébként is külön állatfaj - órákat, napokat tölt azzal, hogy elkapjon egy-egy pillanatot hangyák, sáskák, pillangók és pókok életéből, közben a valóságtól egyre távolabb kerül. Mindent le akar fotózni, ami él és mozog, de arra képtelen, hogy utána bemutassa a képeket, utánajárjon a publikálási lehetőségeknek, elviselje az esetleges rosszindulatot, harcoljon. A kürtidezsőista a mások szemében élhetetlen, nem evilágra való.

Lakásfotózás

Lakásfotózás

Eladó vagy kiadó lakások, családi házak értékesítéséhez készítek ingatlan fotókat. A leendő vevő otthont keres, és az első benyomás, amit a fotókkal érünk el meghatározó az ingatlan keresésénél. Ezért fontos, nem csak a fotók minősége, hanem az is, hogy teljes körűen mutassuk be az ingatlant, hogy a leendő vevő el tudja képzelni, hogy jelenlegi otthonunkban éljen, be tudja rendezni bútoraival gondolatban, hogy lássa, hogy az igényeinek megfelel-e az adott ingatlan. Egy lakás fotózására ugyan úgy fel kell készülni, mint egy portréfotózáshoz, ehhez adok megrendelőimnek tanácsokat, majd úgy fotózom le az ingatlant, hogy azt megfelelően mutassák be a fotók, kiemelem előnyös tulajdonságait. Látogasson el weboldalamra és nézze meg ingatlan fotóimat.

Tuti menü