Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 178 db
100 000 Légifotó Magyarországról

100 000 Légifotó Magyarországról

A Civertan Stúdió közel 100.000 légifelvételt készített a Kárpát-medence területén. Légifotózásaink tárgya régészeti és kulturális értékeink, műemlékek, kulturális utak, várak, kastélyok, és templomok, kolostorok maradványai, illetve fellelhető épületei. Természetesen gyakran repülünk városok felett is, így a városképek szintén megtalálhatók légifotó archívumunkban. Az évek során több olyan légifotózási feladatot láttunk el, amikor erdészeti légifotót, mezőgazdasági területről légifelvételt, ipari parkokról levegőből készített fotográfiát, vagy egyszerűen csak tájképet kellett készítenünk. Ma már képeim digitális technikával készülnek, és a légifotóinkat A3-as méretig nyomdai minőségben adjuk át. Repülünk helikopterrel, és különböző típusú repülőgépekkel. Kiváló pilóták segítik munkánkat, valamint vásároltunk egy robot helikoptert, mellyel függőleges tengelyű légifelvételt is tudunk készíteni.

220foto - Fotókidolgozás

220foto - Fotókidolgozás

220foto - Fotókidolgozás, Fénykép előhívás és nyomtatás. Fotólaborunkban digitális fényképezőgéppel készített fotóidból 1 munkanapos határidővel, kiváló minőségű papírképet állítunk elő. A fényképek digitális laborgépen készülnek, 350 dpi-s felbontásban, speciális Kodak fotópapír felhasználásával, vegyszeres eljárással. Fotóidból akkor tudjuk a legkiválóbb minőségű papírképet előállítani, ha minél kisebb tömörítéssel, minél nagyobb felbontásban készíted el őket. Minden egyes papírmérethez megadtunk egy minimálisan ajánlott felbontást, amit célszerű betartani annak érdekében, hogy az előhívott kép ne legyen homályos, elmosódott, vagy "kockás". A minimálisan ajánlott felbontást a rendelés feladása során a "Rendelési mennyiség megadása" menüpont alatt találod, de az alábbi táblázatunkból is leolvasható.

A digitális fotós könyv 3.

A digitális fotós könyv 3.

Scott Kelby, a nagysikerű A digitális fotós könyv első két kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzője visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a második kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretörő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

Kis tanulással, szépérzékkel bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra, és sikerrel szerepelhet fotópályázatokon, kiállításokon. Mindehhez nem kell több, csak megfelelő fényképezőgép, egy-két jó szakkönyv és néhány szabad hétvége, amikor begyakorolhatók a legfontosabb trükkök. A 2011-es kiadáshoz tartozik egy értékes képfeldolgozó szoftvert tartalmazó CD-t, mely sokat segít a képek színeinek, élességének utólagos finomításaiban...

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Zsila Sándor Természetfotózás haladóknak c. tanfolyamának hallgatóiból alakult át fotóklubbá 2001. május 18-án, első kiállításunk megnyitóján. A foglalkozásokon kialakult vidám hangulat, kreatív légkör a tanfolyam vége felé egyértelművé tette, hogy e kis csapat valamilyen más formában továbbra is együtt kell, hogy maradjon. Klubéletünk alapja a közös érdeklődés: a természet és annak fotózásának szeretete. Céljaink között szerepel, hogy fotóinkkal a természetfotózást és ezzel együtt a természetvédelmet, természeti környezetünk védelmét népszerűsítsük. Művészi színvonalú képek készítésére törekszünk, melyeken keresztül a természetfotót, mint esztétikai értéket képviselő alkotást is szeretnénk népszerűsíteni. Rendszeresen tartott klubnapjainkra gyakran hívunk vendégeket; előadásaikból, vetítéseikből sokat tudunk tanulni. Másik fontos programunk a klubtársak legújabb képeinek levetítése, megbeszélése, a tagok szellemi/fotográfiai ismereteinek bővítése. Az elmúlt egy évben több közös kiállítást is rendeztünk. Klubtagjaink több neves hazai és nemzetközi pályázaton értek már el jelentős díjakat, valamint rendeztek önálló kiállításokat, szerepeltek különböző publikációkban.

Hirdetés
A Magyar Csillagászati Egyesület digitális fotós oldala

A Magyar Csillagászati Egyesület digitális fotós oldala

A Magyar Csillagászati Egyesület digitális képrögzítéssel foglalkozó oldalai. A Hold örök téma a fotósok számára. A vizuális észlelések mellett hosszú évtizedek óta igen sok fényképfelvételt készítenek hazai amatőrjeink a Holdról. A digitális képrögzítés megjelenésével a képek száma jelentősen megsokszorozódott. A felvételek amellett, hogy szépek sajnos sok esetben csak öncélú próbálkozások. Pedig a Hold megfigyelése akár értékes program is lehet.

Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Esküvőfotózás, jegyesfotózás, kreatív fotók készítése. Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát!

aLAP Kft. könyvesbolt

aLAP Kft. könyvesbolt

Sokan kedvelik a könyveket. A következő olvasmány megtalálásában segít a Booker webáruház. A honlapon az országban rendelhető összes könyv megtalálható. A könyv kategóriák átnézésével mindenki gyorsan megtalálja a hozzáillő könyvet. Idő takarítható meg a kereséssel, mert a teljes hazai kínálat megtalálható és könnyen böngészhető a weboldalon. A részletes keresőben cím, tartalom, szerző és kiadó szerint is lehet keresni. Kedvező árakkal és gyors házhozszállítással válik kényelmesebbé a vásárlás.

Alexgraphics

Alexgraphics

Gyorsan el szeretné adni lakását, de nincsenek profi fotói lakásáról? A hitel válság idején még nehezebb eladni egy-egy ingatlant, Önnek megér néhány ezer forintot, hogy megnövelje az esélyét a sikeres eladásnak? Profi fotókkal akár tízszeresére nő az érdeklődők száma! Készítünk Önnek bármilyen ingatlanáról nagyfelbontású digitális fotókat!

Hirdetés
Apró-pók - mikroszkópos fotók

Apró-pók - mikroszkópos fotók

A blog elsődleges célja, hogy az arachnológia igényes híradásaival a pókosok/pókászok fő magyar információforrása lehessen. Öten fogjuk közre az igényes - főleg arachnológiával foglalkozó - ismeretterjesztés nehéz feladatát. Fince a madárpókok és fotózás mellett a hazai faunára is szán időt. Raptor a madárpókászat, és reményeink szerint az igen erős német hobbi friss híreivel jelentkezik. Zolee a madárpókok mellé néhány érdekesebb négytüdős pók és egy két taxonómia rejtély bogozását vállalta. Ezeket T-boy irásai és mellettük a fotói egészítik majd ki. Siler főleg a főpókokról és a tudomány világából származó érdekességekkel foglalkozik. Igyekszünk minél több illusztratív elemet közzétenni... ami az jelenti hogy fotók vannak voltak lesznek.

Artfotos studio

Artfotos studio

Szabó Gábor alkalmazott fotográfus és fotóművész. Autodidakta módon tanult fotografálni majd 1996-ban Szegeden végezte el az Alkalmazott fotográfusi iskolát kiváló eredménnyel. 1975 óta foglalkozik fotográfiával. Rendszeresen részt vesz csoportos kiállításokon idehaza és Ausztriában. Első önálló kiállítása 1998-ban Szombathelyen a Savaria Turist Galériában volt. 1999 től tagja a Magyar Alkotóművészek Egyesületének

Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok - Kőzetek - Drágakövek

Ásványok, achátok és drágakövek a világ minden részéről. Ez a honlap bemutatja az ásványgyűjteményem. Itt rengeteg fotót és információt találhat mindenki az ásványokkal kapcsolatban. Részletes ismertető az ásványok keletkezéséről, kialakulásáról, a gyógyító hatásukról. Saját gyűjtésű, csiszolású és polírozású magyar achátok.

Az ételfotózásról - No Salty a webszakácskönyv

Az ételfotózásról - No Salty a webszakácskönyv

Az ételfotózás kétség kívül nehéz műfaj, nem kis kihívást jelentő feladat. A professzionális fotósok világában úgy tartják, hogy aki képes szép ételfotót készíteni, az már bármit le tud fotózni. Összeállítottunk, pontokba szedve, egy kis segédanyagot, tapasztalatainkra, illetve mások tapasztalataira támaszkodva, segítségül a még gusztusosabb ételfotók készítéséhez. Általános tippek ezek, nem pedig konkrét, profi gépek használatára vonatkozó útmutatások. Hiszen nem állhat mindenki rendelkezésére hiperszuper, tükörreflexes gép, és egy egyszerűbb digitális masinával is egészen szép eredményt lehet már produkálni, az alábbi tanácsok megszívlelésével.

Az infravörös fényképezés

Az infravörös fényképezés

Az infravörös felvételek készítése különbözik és hasonlít is a látható fénnyel történő felvétel létrehozásához. Az emberi szem számára láthatatlan sugárzással dolgozni valódi kihívást jelent, egy kicsit az ismeretlen, egy kicsit a titokzatos felé. Az IR felvételek lehetővé teszik: - a fizikusnak, hogy kutatásai során új ismeretekhez jusson, - a pedagógusnak, hogy a láthatatlan vagy nehezen felfogható tényeket áttekintő, izgalmas módon jelenítse meg, - a technikusnak, hogy nyersanyagokat vizsgáljon, vagy anyagokat vagy folyamatokat ellenőrizzen, - a grafikusnak, fotografikusnak, fényképésznek, hogy egy önmagában ismert dolgot újszerű megjelenítéssel megváltoztasson, és ezáltal egy tárgy értékét figyelemfelkeltő módon növelje, az ipari formatervezőnek, hogy például fotografikus modellek segítségével új formákat leljen és találjon ki. 3.1. Az IR fényképezés készülékei és anyagai. Az IR sugárzás az elektromágneses színképben kb. 760 nm-től kezdődik és kiterjedése a Hertz-i hullámokig tart. Az IR tartományt 3 részre oszthatjuk fel: A = 760 nm - 1500 nm közeli, B = 1500 nm - 33000 nm közepes, C = 3000 nm felett távoli. Ezeket az elnevezéseket és a határokat azonban nem rögzítették ...

Balázs Attila fotós épületfotói

Balázs Attila fotós épületfotói

Megcsináltuk aFotót, ahol kaphat néhány ötletet, találkozhat egy-két ismerősével, barangolhat kicsit távoli tájakon, és rendelhetnek abból aFotóból, amit még csak most fogunk önöknek, nektek elkészíteni. Kollégáink olyan sokat látott régi szakemberek és ifjú tehetségek, akiknek most egy közös céljuk van: aFotó legyen a legjobb. Balázs Attila Escher Károly-díjas fotóriporter

Bányai Viktor fotoalbum

Bányai Viktor fotoalbum

A fő szakterületem, az ingatlanfotózás mellett szívesen tekintek más témák felé is. Ezt remélhetőleg tükrözi a jelen honlap fotóalbuma is. Ebben az albumban nem határozok meg stílust és kategóriát. Ha ezt tenném, úgy érzem egy-egy kép blokk untatná az érdeklődőt. Ezért ebben az összeállításban egymást követően teljesen különböző témájú képek találhatók.

Beatrix Fotó

Beatrix Fotó

Közeleg az esküvőtök, így az a pillanat is, amikor az előkészületek közepette az esküvői fotókra is gondolnotok kell. Nagyon fontos, hogy olyan fényképészt válasszatok, akiben megbíztok, és akinek stílusa közel áll hozzátok. Akinek képeit évek múltán is élvezettel nézhetitek vissza, felelevenítve egybe kelésetek legszebb, legemlékezetesebb perceit...

Tuti menü