Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás - fotó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fotózás - fotó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 290 db
100 000 Légifotó Magyarországról

100 000 Légifotó Magyarországról

A Civertan Stúdió közel 100.000 légifelvételt készített a Kárpát-medence területén. Légifotózásaink tárgya régészeti és kulturális értékeink, műemlékek, kulturális utak, várak, kastélyok, és templomok, kolostorok maradványai, illetve fellelhető épületei. Természetesen gyakran repülünk városok felett is, így a városképek szintén megtalálhatók légifotó archívumunkban. Az évek során több olyan légifotózási feladatot láttunk el, amikor erdészeti légifotót, mezőgazdasági területről légifelvételt, ipari parkokról levegőből készített fotográfiát, vagy egyszerűen csak tájképet kellett készítenünk. Ma már képeim digitális technikával készülnek, és a légifotóinkat A3-as méretig nyomdai minőségben adjuk át. Repülünk helikopterrel, és különböző típusú repülőgépekkel. Kiváló pilóták segítik munkánkat, valamint vásároltunk egy robot helikoptert, mellyel függőleges tengelyű légifelvételt is tudunk készíteni.

1st-Market Kft.

1st-Market Kft.

Cégünk amatőr és profi fotósoknak kínál elérhető árú minőségi kiegészítőket. Táskáktól a vaku fényterelőkig nálunk mindent megtalál! Állvány, állványgyűrű, stúdió kiegészítők, tárgyfotósátrak, memóriakártyák, táskák, tokok, távkioldók, derítőlapok stb...

220foto - Fotókidolgozás

220foto - Fotókidolgozás

220foto - Fotókidolgozás, Fénykép előhívás és nyomtatás. Fotólaborunkban digitális fényképezőgéppel készített fotóidból 1 munkanapos határidővel, kiváló minőségű papírképet állítunk elő. A fényképek digitális laborgépen készülnek, 350 dpi-s felbontásban, speciális Kodak fotópapír felhasználásával, vegyszeres eljárással. Fotóidból akkor tudjuk a legkiválóbb minőségű papírképet előállítani, ha minél kisebb tömörítéssel, minél nagyobb felbontásban készíted el őket. Minden egyes papírmérethez megadtunk egy minimálisan ajánlott felbontást, amit célszerű betartani annak érdekében, hogy az előhívott kép ne legyen homályos, elmosódott, vagy "kockás". A minimálisan ajánlott felbontást a rendelés feladása során a "Rendelési mennyiség megadása" menüpont alatt találod, de az alábbi táblázatunkból is leolvasható.

A 100 legjobb természetfotó - National Geographic

A 100 legjobb természetfotó - National Geographic

A 100 legjobb természetfotó A 100 legjobb természetfotó címmel jelent meg a National Geographic Magazin legújabb különszáma. A National Geographic legújabb különszáma a nebraskai Platte folyó partjától a sarkvidéki jégmezőkön át az egyenlítői esőerdőkig kalauzolja el az Olvasót, egyszersmind tiszteleg bolygónk vadon élő állatainak szépsége és csodái előtt. Nemcsak a sztárokról - elefántokról, oroszlánokról, tigrisekről, medvékről, farkasokról, cápákról és zebrákról - van benne szó, hanem a mellékszereplőkről is. Békákról, nyulakról, pingvinekről, papagájokról, bogarakról, denevérekről és medúzákról, melyeknek a bonyolult ökoszisztémákban mind-mind fontos szerepük van. Lapozzon bele a kiadványba!

A digitális fotós könyv 3.

A digitális fotós könyv 3.

Scott Kelby, a nagysikerű A digitális fotós könyv első két kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzője visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a második kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretörő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

Kis tanulással, szépérzékkel bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra, és sikerrel szerepelhet fotópályázatokon, kiállításokon. Mindehhez nem kell több, csak megfelelő fényképezőgép, egy-két jó szakkönyv és néhány szabad hétvége, amikor begyakorolhatók a legfontosabb trükkök. A 2011-es kiadáshoz tartozik egy értékes képfeldolgozó szoftvert tartalmazó CD-t, mely sokat segít a képek színeinek, élességének utólagos finomításaiban...

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Egyesület honlapja

A Fényecset Fotóklub Zsila Sándor Természetfotózás haladóknak c. tanfolyamának hallgatóiból alakult át fotóklubbá 2001. május 18-án, első kiállításunk megnyitóján. A foglalkozásokon kialakult vidám hangulat, kreatív légkör a tanfolyam vége felé egyértelművé tette, hogy e kis csapat valamilyen más formában továbbra is együtt kell, hogy maradjon. Klubéletünk alapja a közös érdeklődés: a természet és annak fotózásának szeretete. Céljaink között szerepel, hogy fotóinkkal a természetfotózást és ezzel együtt a természetvédelmet, természeti környezetünk védelmét népszerűsítsük. Művészi színvonalú képek készítésére törekszünk, melyeken keresztül a természetfotót, mint esztétikai értéket képviselő alkotást is szeretnénk népszerűsíteni. Rendszeresen tartott klubnapjainkra gyakran hívunk vendégeket; előadásaikból, vetítéseikből sokat tudunk tanulni. Másik fontos programunk a klubtársak legújabb képeinek levetítése, megbeszélése, a tagok szellemi/fotográfiai ismereteinek bővítése. Az elmúlt egy évben több közös kiállítást is rendeztünk. Klubtagjaink több neves hazai és nemzetközi pályázaton értek már el jelentős díjakat, valamint rendeztek önálló kiállításokat, szerepeltek különböző publikációkban.

A Magyar Csillagászati Egyesület digitális fotós oldala

A Magyar Csillagászati Egyesület digitális fotós oldala

A Magyar Csillagászati Egyesület digitális képrögzítéssel foglalkozó oldalai. A Hold örök téma a fotósok számára. A vizuális észlelések mellett hosszú évtizedek óta igen sok fényképfelvételt készítenek hazai amatőrjeink a Holdról. A digitális képrögzítés megjelenésével a képek száma jelentősen megsokszorozódott. A felvételek amellett, hogy szépek sajnos sok esetben csak öncélú próbálkozások. Pedig a Hold megfigyelése akár értékes program is lehet.

A mikroszkópos fényképezésről alapfokon

A mikroszkópos fényképezésről alapfokon

Több, mikroszkóppal készített fénykép bemutatása után a Fotósok Világa szervezőinek körében felvetődött, hogy talán érdemes lenne egy összefoglaló, rövid, lényegre törő ismertetőt adni a mikroszkópos fényképezés témaköréről - úgymond - kedvcsinálónak, a jövőre nézve. Ennek jegyében született meg az alábbi cikk - kifejezetten ismeretterjesztő, mindenki számára érthető, tehát nem tudományos jelleggel!

Hirdetés
ABMMvisuals - Archív fotók profi restaurálása kedvező áron

ABMMvisuals - Archív fotók profi restaurálása kedvező áron

Vállajuk archív fotógyűjtemények, plakátok, térképek, könyv- és lemezborítók digitális restaurálását. Családi gyűjtemények esetében kedvezményt adunk. Ajánlatunkat a fotók minősége alapján állítjuk össze. Az állapotfelmérést Budapesten díjmentesen vállaljuk. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt adunk. Restaurálás mellett a fotók színezését is vállaljuk.

Aero art - különleges légifelvételek

Aero art - különleges légifelvételek

A nevem Rákóczi Gábor. Honlapomon az AERO ART légifotózási munkámat és légifelvételeim egy részét mutatom be. Elsősorban régészeti légifelvételek készítésével foglalkozom, de természetesen vállalom egyéb témájú légifotók készítését is. A repüléseket motoros siklóernyővel hajtom végre. Munkámmal az a célom, hogy egy stabil, megbízható és jó minőséget adó légi régészeti szolgáltatást biztosítsak. Ezt a tevékenységet a 2004-es év eleje óta folyamatosan és egyre bővülő mértékben végzem. Munkám elemei a következők: - föltárások légi dokumentálása; -régészeti célú légi kutatások végrehajtása; -ismert régészeti és egyéb kulturális értékeink dokumentálása és művészi fotózása. Előnyök: - a kis sebesség és magasság miatt kitűnő minőségű légifotók készíthetők; - a repülési technika egyszerűsége és praktikussága miatt ésszerű, megfizethető árak; - nagyon kis területek (pl. kis felületű, 50-100 m2-es feltárások, vagy családi házak) is könnyen dokumentálhatóak; - szabad kamerás (nem plexiüveg mögül készült) képek; - a függőleges és ferde tengelyű légifotózás is lehetséges.

Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Esküvőfotózás, jegyesfotózás, kreatív fotók készítése. Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát!

Ajándékokat

Ajándékokat

Vásároljon kényelmesen otthonról kicsiknek, nagyoknak, férfiaknak, nőknek..minden alkalomra. Ne habozzon, nézzen be hozzánk és válogasson több mint 20.000 termékünk közül. Legyen az ajándék, tréfás tábla, iskolaszerek, karperec, kovácsoltvas, konyhai eszköz,karácsonyi ajándék, de akár a kisbútorok, kovácsoltvas ill. öntöttvas postaládák, asztalok, székek, képkeretek, jó áron megvásárolhatóak. Nem kell kígyózó sorokban várakoznia a számlázásra, üzletről üzletre járnia, míg megtalálja az ideális ajándékot. Rendeljen online, otthonról, kényelmesen. Várjuk sok szeretettel.

aLAP Kft. könyvesbolt

aLAP Kft. könyvesbolt

Sokan kedvelik a könyveket. A következő olvasmány megtalálásában segít a Booker webáruház. A honlapon az országban rendelhető összes könyv megtalálható. A könyv kategóriák átnézésével mindenki gyorsan megtalálja a hozzáillő könyvet. Idő takarítható meg a kereséssel, mert a teljes hazai kínálat megtalálható és könnyen böngészhető a weboldalon. A részletes keresőben cím, tartalom, szerző és kiadó szerint is lehet keresni. Kedvező árakkal és gyors házhozszállítással válik kényelmesebbé a vásárlás.

Alexgraphics

Alexgraphics

Gyorsan el szeretné adni lakását, de nincsenek profi fotói lakásáról? A hitel válság idején még nehezebb eladni egy-egy ingatlant, Önnek megér néhány ezer forintot, hogy megnövelje az esélyét a sikeres eladásnak? Profi fotókkal akár tízszeresére nő az érdeklődők száma! Készítünk Önnek bármilyen ingatlanáról nagyfelbontású digitális fotókat!

Apró-pók - mikroszkópos fotók

Apró-pók - mikroszkópos fotók

A blog elsődleges célja, hogy az arachnológia igényes híradásaival a pókosok/pókászok fő magyar információforrása lehessen. Öten fogjuk közre az igényes - főleg arachnológiával foglalkozó - ismeretterjesztés nehéz feladatát. Fince a madárpókok és fotózás mellett a hazai faunára is szán időt. Raptor a madárpókászat, és reményeink szerint az igen erős német hobbi friss híreivel jelentkezik. Zolee a madárpókok mellé néhány érdekesebb négytüdős pók és egy két taxonómia rejtély bogozását vállalta. Ezeket T-boy irásai és mellettük a fotói egészítik majd ki. Siler főleg a főpókokról és a tudomány világából származó érdekességekkel foglalkozik. Igyekszünk minél több illusztratív elemet közzétenni... ami az jelenti hogy fotók vannak voltak lesznek.

Archiválás, digitalizálás

Archiválás, digitalizálás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A Dia felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A Videók jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A Fényképek a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az Iratok tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés. A Magnó kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli; A Bakelit lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.

Tuti menü