Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Infrafotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Infrafotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Infrafotózás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bill Agee photographer black and white infrared

Bill Agee photographer black and white infrared

Is my home for the past 30 years...it's major asset is weather you can't beat plus it's loaded with artists, museums and galleries. A few of my immediate home area shots are on another page...the LoCal page. Images on this SoCal page are everywhere in Southern California except my home county (the infamous Orange County). I felt I needed to sub-divide a great number of images into smaller bites...and this was the only way I thought I could do it without making the Southern California category way too large.

Horváth Gábor amatőr fotós

Horváth Gábor amatőr fotós

Horváth Gábor vagyok, egy műkedvelő amatőr fotós. A fényképezés számomra sokáig csak a nyaraláskor és családi események alkalmával elkészített néhány fotót jelentette a Smena 8M, majd automata követőin. A digitális korszak beköszöntével aztán egyre nagyobb késztetést éreztem, hogy jobban elmélyedjek a témában. A természetfotózást és a makró és infra képek készítését kedvelem a legjobban, de a fényképezés szinte minden területe érdekel. Ahogy egyre több témával foglalkozok, úgy nő a felszerelés mérete. Különböző típusú objektívek, szűrők, fényterelők is megtalálhatóak már a fotóstáskámban. Próbálkozásaim eredményét megtekintheti a galériában.

Infrared foto - InfraRed Fotózás

Infrared foto - InfraRed Fotózás

Ezen az oldalon infravörös képeket találsz, melyeket Olympus C2000Z digitális kamerával készítettem. Ez az öregecske fényképezőgép az egyik legjobb választás a kezdő fotósok számára az infra képekkel való ismerkedéshez. A géphez egy adapter segítségével Hoya R72 infrared filtert használok a látható tartomány kiszűrésére.

Légirégészet - Infrafotó

Légirégészet - Infrafotó

Cégünk közel 10 éves életútján számtalan grafikai tervet készített a megrendelők számára, melynek túlnyomó részét a nyomdai kivitelezésig felügyeltük. Két, ötletekkel teli tervezőkollégánk készíti a vázlatainkat, amelyekből a feladatra leginkább alkalmas nyomdai partnereinkkel valósítjuk meg munkáinkat. Minden megbízásunk egyformán fontos számunkra, ezeket mind a mai napig nagy lelkesedéssel végezzük - akár egy darab névjegyről, vagy egy komplett könyvről van szó. Fő tevékenységünket jól kiegészíti a fotográfusi munkánk, melyet sokéves tapasztalattal végzünk, e művészeti ág szinte minden válfajában. Legújabb, egyben legkedvesebb munkánk a Légifotók készítése, amit legutóbb nagy szerelmünkkel, a légirégészettel egészítettünk ki. Visszatérő, elégedett partnerekkel dolgozunk, és reméljük, hogy ez továbbra is így folytatódik.

Tuti menü