Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotózás, fotós szakkönyvek képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotózás, fotós szakkönyvek - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotózás, fotós szakkönyvek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A digitális fotós könyv 3.

A digitális fotós könyv 3.

Scott Kelby, a nagysikerű A digitális fotós könyv első két kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzője visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a második kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretörő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

A digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2011.

Kis tanulással, szépérzékkel bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra, és sikerrel szerepelhet fotópályázatokon, kiállításokon. Mindehhez nem kell több, csak megfelelő fényképezőgép, egy-két jó szakkönyv és néhány szabad hétvége, amikor begyakorolhatók a legfontosabb trükkök. A 2011-es kiadáshoz tartozik egy értékes képfeldolgozó szoftvert tartalmazó CD-t, mely sokat segít a képek színeinek, élességének utólagos finomításaiban...

Fényképezés, Fotó, Film - Antikvár Szakkönyvek Boltja

Fényképezés, Fotó, Film - Antikvár Szakkönyvek Boltja

Könyvesboltunk célja a Magyarországon fellelhető szakirodalom összegyüjtése és terjesztése, a szakemberek számára! - Online szakmai antikvárium. Szakkönyv, tankönyv, jegyzet, lexikon széles választékban kapható.

Fotózás könyvek - Designshop

Fotózás könyvek - Designshop

Köszöntük a designshop-ban! Webáruházunk 2001 óta kínálja a professzionális kreatív szoftvereket és szakkönyveket, a legkedvezőbb árakon. Örömünkre szolgál, hogy többezer ügyfelünk között láthatunk!

Ingyen e-könyvek fotós programokról

Ingyen e-könyvek fotós programokról

Papírmentes könyv?! Hogyne, CD-n vagy letöltéssel... Ingyen e-book-könyvek fotós programokról. Védje pénztárcáját és környezetünket! Erre való az e-könyv... Biztos előfordult már, hogy: - Nem talált meg egy szépirodalmi kötetet, még antikváriumban sem, - Nem talált leírást egy fontos szoftverhez, - Nem kapott segítséget a számítógép használatához, - Ha valamire ráakadt, akkor az drága volt, - Olyan helyen árulták, ahová Ön nem, vagy csak ritkán jut el, - Esetleg elgondolkodott azon, hogy 1 kg papírhoz 4,4 kg fát használnak fel...

Kapd el a pillanatot - Joe McNally

Kapd el a pillanatot - Joe McNally

Egy könyv, amely megállja a helyét a könyvespolcon és a tanteremben is! Joe McNally, a világ egyik elsőszámú profi digitális fotósa, akinek az elismert munkái többek között a Sports Illustrated, a Time és a National Geographic magazinok oldalain díszelegtek, új terepre merészkedik. Olyan fotós könyvet hozott létre, amilyet előtte még senki: vegyíti egy fotóalbum gazdag, magával ragadó képanyagát és elegáns tördelését olyan felbecsülhetetlen értékű oktatóanyaggal, lényegre törő meglátásokkal és fotós titkokkal, amelyek rendszerint csak a legjobb oktatókönyvekben találhatók meg. Amikor Joe nem a leghíresebb magazinoknak vagy a világ legkiemelkedőbb cégeinek fotózik, akkor a tanteremben van, és világszerte műhelyfoglalkozásokon tanítja a helyszíni világítást és a környezeti portrézást. Ezeken a foglalkozásokon általában csak egy tucatnyi fotós vehet részt évente, de most ugyanezeket a technikákat Te is elsajátíthatod ebből a könyvből, amely életre kelti Joe szemináriumait és előadásait.

Scott Kelby könyvek

Scott Kelby könyvek

Scott a Photoshop User magazin főszerkesztője és kiadója, a Nikon Software User magazin főszerkesztője, a Layers magazin (az Adobe szoftverek hogyan csináld magazinja) szerkesztője és kiadója, és társműsorvezetője a népszerű heti videoműsornak, az Adobe Photoshop TV-nek. Scott a National Association of Photoshop Professionals (NAPP - Photoshop Szakemberek Országos Szövetsége) társalapítója és elnöke, és a KW Media Group szoftveroktatási, oktatási és kiadó cég elnöke.

Tuti menü