Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotósuli, Tanfolyam képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotósuli, Tanfolyam - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotósuli, Tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 15 db
BKF Fotográfia szak

BKF Fotográfia szak

A BKF-en oktatott Fotográfia alapszak azok számára, akik érdeklődnek a vizuális kommunikáció ezen területe iránt, és a fotóművészet formanyelvének elsajátításával értékek teremtésére és megőrzésére törekednek. A Fotográfia szak államilag támogatott és költségtérítéses képzési formában is tanulható a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.

Digitális és filmes fotósuli

Digitális és filmes fotósuli

Fotós tanfolyamokról írtunk már néhányszor, így aki olvasta a korábbi bemutatókat, annak sok részlet ismerős lehet. A hasonlóság nem a véletlen műve, hiszen a most bemutatásra kerülő iskola gyökerei, tapasztalata jóval régebbre nyúlnak vissza, mint azt a két évvel ezelőtti alapításából következtethetnénk. A szervezők és az oktatók egy része más iskolákban már bizonyított.

Digitális Fotótanfolyam

Digitális Fotótanfolyam

Az utóbbi időben a fotózás széles körben elterjedt hobbivá vált. Szinte minden háztartásban van már digitális fényképezőgép. A megfelelő tudás megszerzése és a fortélyok ismerete nélkül azonban önmagában a felszerelés és az ambíció is kevésnek bizonyulhat. Fotóiskolánkban a hazai fotósélet kiválóságai, elismert fotográfusok szakavatott útmutatásával sajátíthatják el a hallgatók a digitális és filmes fotózás technikáját.

ELO - Levelező fotó tanfolyam

ELO - Levelező fotó tanfolyam

Az Európai Levelező Oktatási Kft. 1991 óta működik Magyarországon. Európa egyik legnagyobb, holland tulajdonban lévő, távoktatással foglalkozó cégének, az ESCC-nek (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalata. Testvérvállalatai Európa több országában is jelen vannak. A tanfolyamainkon alkalmazott didaktikai módszer az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataiból táplálkozik. Az ELO segítségével már több mint 350 000 tanuló élvezte ennek előnyeit és fejezte be sikeresen tanulmányait. A levelező módszer a vállalati továbbképzés számára is alternatívát jelent. 10 témakörben kínálunk nyelvi, szakmai és hobbikurzusokat. A tananyag hordozói a leckefüzetek, valamint az idegen nyelvi és zenei tanfolyamok esetében a CD-k. Minden füzet két leckét foglal magában, a CD-k az írott tartalmak hanganyagát tartalmazzák, illetve segítik a jobb megértést, a könnyebb feldolgozást. Tanulási segédanyagaink és a leckefüzetek együttes használatával érhető el, hogy a befektetett energia maradandó tudást eredményezzen.

Farkas-Szőke Balázs digitális fotós tanfolyama

Farkas-Szőke Balázs digitális fotós tanfolyama

Amit kínálok az nem több, és nem kevesebb, mint maga a fotózás művészetének elsajátítása. Nálunk mondhatni családi hagyomány ez, Nagyapám, és Édesapám is fotózott. Tőlem nem kapsz papírt, nem adok mindenféle hangzatos végzettséget, adok viszont rengeteg tapasztalatot, és tudást amit jómagam több mint 20 év alatt gyűjtöttem össze. Ez a tanfolyam más mint a többi. Nem vizsgáztatlak, nem iratok veled teszteket. Ez másként működik! Nézz szét az oldalon és megtudod!

Fotó oktatás

Fotó oktatás

Természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a Nature fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek a természetfényképezés alapvető technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális természetfényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően.

Fotós képzés

Fotós képzés

Fotós tanfolyamok országosan. Ha Ön is szeretne fényképkészítéssel foglalkozni, vagy csak tudását fejlesztené, akkor válasszon kétféle képzésünk közül! Érje el a kitűzött célját a mi közreműködésünkkel. Több mint 10 éve felnőttoktatással foglalkozó cégünk a felhalmozott szakmai tapasztalatai alapján bátran ajánlja Önnek minden fotográfus képzéseit, amelyeket tantermi és távoktatásban is elvégezhet. Lépjen kapcsolatba velünk még ma és küldje el érdeklődését a választott képzésre! Egy jó kép többet ér ezer szónál.

Fotós képzés, fotó workshop

Fotós képzés, fotó workshop

Szűk körű gyakorlati fotós képzések, fotós tanfolyamok, önköltségi áron, profi fotósok vezetésével - portré, modell, tárgyfotózás, világítástechnika, természetfotózás. Fotó képzéseken túl információk (fotó könyv ajánlók, pályázati sikerek, fotó kiállítások, interjúk stb.) találhatóak a weboldalon.

FotóSarok Oktatóközpont

FotóSarok Oktatóközpont

A FotóSarok egy akkreditált felnőttoktatási oktatóközpont. Az akkreditációt adó és felügyeleti szervünk a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola, a 'Práter', amely az ország jelenleg is működő legismertebb fényképész iskolája.Alap és emeltszíntű tanfolyamok, OKJ-s képzések Budapesten.

Hirdetés
Fotósuli

Fotósuli

A Fotósuli Szemléletmód és szabadság - ezt kell tudnotok rólunk! Nem ragadunk le egy géptípusnál vagy objektívnél, hanem mindenhez útmutatást adunk. Ezen az oldalon éppen elegendő szakcikk és kiemelt link áll regisztrált és nem regisztrált látogatóink rendelkezésére, hogy erről több szót nem kell ejtenünk. A fotográfiához pedig jó társaság és szenvedély is kell! Mindig kell a derítőlapot tartó segítség, utazni is jobb együtt, a képeket értékelni is kell valakivel, de be is kell mutatnunk egymásnak. Vagy: csereberélni objektívjeinket, vakuinkat, akár kelléktárunk egyes darabjait. A fotográfia társas tevékenység. Ebben a társaságban részt vesznek tanáraink is, akiknek mottója: szárnyaljatok túl bennünket! Igen: ezért olvashattok ezen a honlapon annyi mindent

Ingyenes online fotósuli

Ingyenes online fotósuli

Az M-Média System Fotó - Videó Stúdió azzal a céllal hozta létre ingyenes online fotósuliját, hogy azok a vállalkozó kedvű emberek is profi fotókat tudjanak készíteni, akik csak hobbi szinten űzik ezt a foglalatosságot. Előre bocsátjuk, hogy tananyagaink nem profiknak szólnak! Kóstolj bele te is a fotózás örömeibe, és iratkozz fel minden kötelezettség nélkül az ingyenes online tanfolyamunkra.

Photoshop tanfolyam fotósoknak

Photoshop tanfolyam fotósoknak

Ezen a Photoshop folyamon azzal foglalkozunk, hogy az elkészült ? remélhetőleg megfelelően exponált ?digitális fényképeket hogyan tudjuk feljavítani képszerkesztő szoftverben. Ez a Photoshop képzés kifejezetten olyan fényképezéssel foglalkozó amatőröknek és profiknak szól, akik szeretnék megismerni ennek a nagyszerű, szinte ipari standardnak számító képszerkesztő programnak a használatát. A képzés során a résztvevőket megtanítjuk a korrekciókra, retusálási műveletekre és a szkennelt vagy digitálisan fényképezett képek feljavítására, látványuk fokozására.

Szellemkép Szabadiskola

Szellemkép Szabadiskola

Az iskoláról A Szellemkép nyitott formájú művészeti szabadiskola, ahol 1994-től folyik kétszakos, főiskolai rendszerű rövidfilmes és fotográfus képzés. A VIDEÓ szak kultúrális szakemberek számára 2001. novemberétől Rövidfilm operatőri, rendezői és szerkesztői alapismeretek címmel, illetve mindkét szak, a FOTÓ és a VIDEÓ felnőttképzési programként 2004. márciusától Fotográfus illetve Európai rövidfilm operatőri, rendezői és szerkesztői alapismeretek címmel nyert akkreditációt. Az iskola kreatív képzést biztosít: rendszeres műhelymunkára épülő tematikája elsősorban a kis költségvetésű és önállóan elkészíthető filmekhez, illetve az önálló, igényes fotográfiai tevékenységhez nyújt stratégiát. Ez egyben hátteret adhat az alkalmazott műfajok műveléséhez is, ugyanakkor a rendszeres kiállítások, filmbemutatók szervezésével, forgatókönyv-pályázatokkal, illetve kis költségvetésű filmek gyártásszervezésével, fesztiválokon való szerepeltetésével a már végzett hallgatóknak is aktív műhelye, befogadó stúdiója. A Szellemkép Szabadiskola célja az eredeti szabadiskolák legjobb hagyományai szellemében - természetesen a magasszintű technikai, szakmai ismeretek elsajátítása mellett - a kreatív kifejezés, autonóm művészeti tevékenység fejlesztése. Az egyes évfolyamok a fokozatos intenzitású, spirális rendszerű képzés részeként külön-külön is elvégezhetők.

Tuti Fotósuli - Digitális fotózás alapjai fotóamatőröknek

Tuti Fotósuli - Digitális fotózás alapjai fotóamatőröknek

A fényképezés egyszerű és hatékony fogásai fejlődni vágyó fotóamatőröknek Előfordult már veled is, hogy nem boldogultál az élményteli pillanatok, szemet gyönyörködtető látvány megörökítésével? MIT SZÓLNÁL, ha elárulnám neked a fotózás titkait? Jól tudom, nincs bosszantóbb érzés, annál, mint amikor elszúrod a felvételeket. És legtöbbször nincs újabb alkalom, nincs még egy lehetőség arra, hogy megpróbáld helyrehozni, amit elhibáztál. A pillanat varázsa örökre a múlté lesz, és feledésbe merül... Ott, és akkor kell tudnod beállítani a fényképezőgépet, megtalálni a legjobb kompozíciót és perspektívát, majd időben lenyomni az exponálógombot! Örömmel töltene el, ha a fényképezés összefüggéseinek alapos ismerete, és a képalkotás tudatos alkalmazása bámulatos felvételekkel, sokak által csodált, szemkápráztató fényképekkel gazdagítaná a fotóalbumodat? Egy jó fényképezőgép sokat segíthet, de önmagában még nem elég! Az automatika hasznos eszköz lehet a számodra, azonban számtalan olyan helyzet adódik, akár a természet szépségeit, vagy a házi kedvencedet, akár a barátaidat, családodat szeretnéd fotózni, amikor a masinád nem tud helyetted dönteni. Ekkor Neked kell korrigálni a beállításokat, a képkivágást, kiválasztani az optimális gyújtótávolságot, és a mélységélességet!

Vizurart - ForrásVíz természetfotós mesterkurzus

Vizurart - ForrásVíz természetfotós mesterkurzus

ForrásVíz természetfotós Mesterkurzus fotótanfolyam Forrásy Csaba és Vizúr János fotóművészek vezetésével, középhaladók és haladók részére Az újjászervezett tanfolyam hazai és külföldi terepgyakorlatot is kínál az elméleti oktatás mellett! Speciális témákban szakértő vendégelőadók! Ízelítő a témákból: makró, táj, nagyvad, madár, vakuhasználat, digitális technika, színterek, panoráma- és gömbpanoráma felvételek Minden órán képelemzés 12x3 óra elmélet 6 nap terepgyakorlat +3 nap külföldi terepgyakorlat

Tuti menü