Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok képes leírás: Légifotó - Vagabonda [2. oldal]
részletek »

Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok: Légifotó - Vagabonda [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok
Keresés
Találatok száma - 23 db
Légifotó - Blogter

Légifotó - Blogter

Szeretem a levegőből és a földről is fényképezni műemlékeinket. Hosszú évek óta gyűjtöm a várak, kastélyok és kolostorok - romok és épen ránk maradt műemlékek - képeit. A légifotókat földi képekkel és leírásokkal egészítem ki, melyeket több fórum is közöl. Mostanában eze n témákból startlapokat - linkgyűjteményeket - is szerkesztek. Foglalkozom magyar várakat és kastélyokat bemutató könyvsorozat kiadásával, illetve egy könyvkiadó megbízásából több fotóalbumot készítek elő. Szeretném az illusztrált kártyáimon és képeslap formában népszerűsíteni Magyarország épített örökségeit. A weboldalamon 60.000 légifotó látható hazánkról. Jó böngészést kivánok!

Origofoto - Minden ami fotózás

Origofoto - Minden ami fotózás

A fotós portál, ahol a fotótechnika és a fotós közélet egyaránt fontos. Használt fényképezőgépek, fotós apróhirdetési lehetőség. Aktuális fotópályázatok, fotókiállításokat lehet böngészni beadási és nyitási időpont szerint rendezve. Eszközkeresőben fotós termékek paramétereit lehet áttekinteni gyártók és kategóriák szerint rendezve. A fórumban társalgásra nyílik lehetőség, közösség építése, eszmecsere, eszközök iránt érdeklődés. Fotó aréna menüpontban mutathatják meg képeiket, illetve pontozhatják, véleményezhetik egymás fotóit a felhasználók.

Partyfotó portál

Partyfotó portál

A PartyWeb napjaink leggyorsabban fejlődő partyfotós portálja. Ezen az oldalon megtalálható minden, ami az éjszakai szórakozással kapcsolatba hozható. A programajánló telis-tele van a közelgő programokkal, részletes leírással, így nem jelent majd problémát a felajánlott programok közötti választás. A DJ porték között olvashattok a legismertebb hazai és külföldi sztár DJ-k biográfiájából. Partyfotósaink profi felszerlésükkel járják a szórakozóhelyeket, hogy az emlékezetes pillanatokat lencsevégre kaphassák, és megörökítsék azokat. Az így készült partyfotókat a galériánkban lehet megtekinteni. A partyweb látogatói az oldal saját fórumán tudnak egymással kapcsolatot létesíteni, és online közösségi életet élni.

Photoblog - Görhöny Attila

Photoblog - Görhöny Attila

Üdvözlek a fotóblogomon! Úgy gondoltam, hogy a blogolás mellett jól megfér még egy photoblog is. Itt jobban ki lehet hangsúlyozni azokat a képeket, amelyek nekem tetszenek. Könnyebb véleményt is alkotni a hozzászólások által. Az első komolyabb fényképezőgépem egy Panasonic DMC-FZ20-as volt. Rajta keresztül kedveltem meg a fotózást. Rengeteg képet készítettem vele a különböző kiegészítőkkel, s vallom ma is, hogy a kompakt gépekkel is lehet csodákat elérni -erős megszorításokkal. Ezért ezen az oldalon is megjelennek kis gépekkel készített fotók, mint például a Nikon S200-as. Természetesen a kompakt gépeknek vannak korlátai, és egy DSLR gépet kézben tartani fantasztikus élmény egy amatőr számára. Nekem megadatott, hogy az álom valóra váljon, és magaménak tudhassak egy kiváló, számomra ideális fényképezőgépet egy Nikon D80-at. Az oldalhoz nagyon kellemes időtöltést kívánok!

Tibcsifotó

Tibcsifotó

Szücs Tibor vagyok! Ezen oldalon általam készített fotókat láthat és szolgáltatásokat vehet igénybe. Folyamatosan frissülő fotóállomány és sok más egyéb tartalom tekinthető meg. Regisztráció után részletes képértékelés és kommentálásra is van lehetőség, valamint cikk és webcím beküldést is használhatod!

Vagabonda Photos

Vagabonda Photos

Információk, élménybeszámolók, útleírások saját tapasztalatok alapján, saját fotókkal fűszerezve. Nyaralási tippek sokak által nem látogatott helyekről. Nyolc hónapig az olasz csizma sarkánál éltünk, ezalatt sikerült Dél-Olaszország gyöngyszemeit felfedeznünk, melyeket szeretnék feltárni a agyközönség előtt. Mostanában az ugyancsak csodálatos szépségű Dél-Bajorország vidékeit barangoljuk be.

Tuti menü