Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotós közösség, fórumok, blogok, portálok
Keresés
Találatok száma - 23 db
Apró-pók - mikroszkópos fotók

Apró-pók - mikroszkópos fotók

A blog elsődleges célja, hogy az arachnológia igényes híradásaival a pókosok/pókászok fő magyar információforrása lehessen. Öten fogjuk közre az igényes - főleg arachnológiával foglalkozó - ismeretterjesztés nehéz feladatát. Fince a madárpókok és fotózás mellett a hazai faunára is szán időt. Raptor a madárpókászat, és reményeink szerint az igen erős német hobbi friss híreivel jelentkezik. Zolee a madárpókok mellé néhány érdekesebb négytüdős pók és egy két taxonómia rejtély bogozását vállalta. Ezeket T-boy irásai és mellettük a fotói egészítik majd ki. Siler főleg a főpókokról és a tudomány világából származó érdekességekkel foglalkozik. Igyekszünk minél több illusztratív elemet közzétenni... ami az jelenti hogy fotók vannak voltak lesznek.

Bányai Viktor fotoalbum

Bányai Viktor fotoalbum

A fő szakterületem, az ingatlanfotózás mellett szívesen tekintek más témák felé is. Ezt remélhetőleg tükrözi a jelen honlap fotóalbuma is. Ebben az albumban nem határozok meg stílust és kategóriát. Ha ezt tenném, úgy érzem egy-egy kép blokk untatná az érdeklődőt. Ezért ebben az összeállításban egymást követően teljesen különböző témájú képek találhatók.

Bogart-gallery - Fotóról festmény

Bogart-gallery - Fotóról festmény

Bogart-gallery-Fotóról festmény, Huszár Boglárka (Foglalkozásom, portréfestő) - Győrben születtem, többgenerációs festőcsaládból származom. Nagyapám díszlet-és jelmeztervezéssel, faragással, festéssel foglalkozott. Édesanyám akvarellfestő. 1991-2007.ig dolgoztam az Állami Műemlékhelyreállítási és restaurálási központban faszobrász-restaurátorként Munkám során templomi fa berendezési tárgyak, szobrok,oltár-és képkeretek restaurálásával, aranyozással foglalkoztam. A festészetben fő területem a portréfestés, (portré fotó alapján) Ezen kivül szivesen foglalkozom táj-és utcaképek, valamint csendéletek, festésével is. Ebben a blogban is elsősorban a festményeimet, készitésük folyamatát, és hozzájuk kapcsolódó élményeimet, idézetekkel, és versekkel szeretném bemutatni. Amennyiben munkáim felkeltették bárki érdeklődését, szeretettel várom az észrevételeket. (és természetesen a megrendeléseket is ).

Csikesz Gyula fotósblogja

Csikesz Gyula fotósblogja

Üdvözlök minden idetévedőt! Teljes nevem Csikesz Gyula, Budapesten születtem 1960-ban, azóta is itt élek. Jelen pillanatban biztonságtechnikával foglalkozom. Két kedvenc hobbim van, a kerékpározás, és a fotózás. Ez a blog az utóbbi miatt jött létre, itt szeretném megosztani veletek jól-rosszul sikerült képeimet. Emellett igyekszem hasznos ötleteket, oldalakat bemutatni az amatőr fotózás szerelmeseinek.

Elkapott pillanatok - blog

Elkapott pillanatok - blog

Gömbölyödő pocak, ráncos kis talpak, csodálkozó babaszemek? Örökítsd meg családod legszebb pillanatait! Babafotózással, gyermekfotózással, családi és kismama fotózással kapcsolatban hívj bizalommal! Tudom milyen anyának lenni, így a baba- és kismama fotózások során, mindig a felejthetetlen pillanatok megörökítésére törekszem. Kíváncsi vagy munkáimra? Látogass el honlapomra, ahol megtekintheted baba és kismama fotóimat. Kérj időpontot fotózásra, mielőtt elmúlik a pillanat!

Fényképezőgép hírek, tesztek

Fényképezőgép hírek, tesztek

A digicams.hu egy dinamikusan fejlődő fotózással és digitális képalkotással foglalkozó online magazin (fényképezőgépek, kamerák, kamerás mobiltelefonok, projektorok, szkennerek, nyomtatók). Olvasóinkat naponta frissülő tartalommal, hírekkel, egyedi tesztekkel, ingyenes apróhirdetési lehetőséggel, szakmai lexikonnal, izgalmas videókkal és részletes adatlapokkal várjuk. A digicams.hu célja, hogy közérthető és közvetlen stílusban szolgáltasson híreket és teszteket a fényképezés és a digitális képalkotás szerelmeseinek, valamint eligazítsa a leendő vásárlókat a megapixelek világában.

FórumCenter - Fotó fórum

FórumCenter - Fotó fórum

Fotózással kapcsolatos fórumok. - Érzelmek képeken. - Sok fotó kezelése könnyen. - SEGÍTSÉG! Elromlott a fényképezőgépem! - Ötletek az utómunkálatokhoz. - Előhivás otthon HOGYAN??? - Naptar készités...

Fotó-videó - Index Fórum

Fotó-videó - Index Fórum

Fotó-videó - Index Fórum Fotózásról és a videózásról itt mindent megtalálsz: digitális, analóg, fényképezőgépek, (film-) szkennerek, filmek, albumok, képek, kiállítások, pályázatok, és még sok más egyéb, kattints ide!

Fotóbarátok

Fotóbarátok

A Fotóbarátok egy olyan fotósközösség melynek tagjai amatőr fotósokból tevődik össze. Családias, baráti hangulat van az oldalon. Lehet saját fotókat feltölteni, mások képeit nézegetni, hozzászolást írni, chat-elni. Célunk, hogy egymást segítsük a képek elkészitésében és szerkesztésében. Mindenkit szerettel várunk aki szeretne csatlakozni remek csapatunkhoz!

Hirdetés
Fotóház FotóAréna

Fotóház FotóAréna

A FotóAréna egy fejlett fotógaléria és fórum rendszer, a FotóHáz szolgáltatása. Célja: a FotóAréna célja egymás fotográfiai fejlődésének támogatása, ehhez felület, tárhely és sávszélesség biztosítása. Bízunk benne, hogy örömét leli az itt töltött időben!

Fotókiállítás figyelő

Fotókiállítás figyelő

Szeretném a figyelmébe ajánlani a http://fotokiallitas.info kiállítás figyelő portált. Az oldal rendszeresen frissül, és az országban, illetve határon túl megnyitott fotókiállításokról ad hírt. A kiállítások városok szerint megtalálhatóak, interaktív térképpel amely a galéria helyére mutat. A kiállítások bezárási dátumuk szerint is listázhatóak.

Fotós - Modell Magazin

Fotós - Modell Magazin

Az oldal modellek, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, műterem tulajdonosok, divattervezők és modellügynökségek... számára jött létre. Ezzel szeretnénk lehetővé tenni egy olyan közösség kialakulását, ahol ezen területen dolgozók vagy a fenti szakmák után érdeklődők megtalálják egymást. Lehetőség van kapcsolat építésre, fórumozásra, képfeltöltésre.

Fototrend - fotós fórumok - IT café

Fototrend - fotós fórumok - IT café

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával. Fotós fórumai: digiális és analóg gépek, videókamerák, szoftverek...

Fotózás blog - fotózás lépésről-lépésre

Fotózás blog - fotózás lépésről-lépésre

Ha szeretnél mélyebben elmélyülni a digitális fotózás világában, akkor a legjobb helyen jársz! Weboldalam célja, hogy segítse a fotózás iránt érdeklődőket eligazodni a számtalan, néhol bonyolultnak tűnő fotós fogalom között. Lehetsz teljesen kezdő vagy lelkes amatőr, biztosan találsz új információt. Az oldalon lehetőséged van megrendelni A fotózás lépésről-lépésre című e-könyvemet, mely kifejezetten kezdő, a fotózással most ismerkedő lelkes amatőröknek készült. Több év tapasztalatát gyűjtöttem össze benne, így nem kell mindenhonnan összevadásznod a leghasznosabb információkat

Fotózz! - Magyarország legnagyobb fotós közössége

Fotózz! - Magyarország legnagyobb fotós közössége

Magyarország legnagyobb fotós közössége. Felhasználóink bemutathatják, megmérettethetik fotóikat a többi felhasználó előtt, értékelhetik, megtekinthetik mások fotóit. A feltöltött fotókat a regisztrált felhasználók pontozhatják, bírálhatják, véleményt írhatnak hozzájuk, ezzel a fotó elkészítője ötleteket nyerhet, hogyan lehetne jobban elkészíteni a képet.

Glamourfoto - a valódi modellek és fotósok világa

Glamourfoto - a valódi modellek és fotósok világa

Honlapunk a modellek, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, divattervezők, ügynökségek és a stúdiók számára jött létre 2008-ban. Célunk az volt, hogy a fenti területek olyan képviselőit gyűjtsük egybe, akik szeretnék megmutatni alkotásaikat a világnak, de eddig nem sikerült olyan fórumot, vagy formát találniuk, ahol elképzeléseiket megvalósíthatták volna. Itt most szeretnénk lehetővé tenni egy olyan közösség kialakítását, ahol a profik és az amatőrök megismerhetik egymást és tanulnak is a másiktól. Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj bátran a Szabályzat elolvasása után !

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Journality- Fiatal sajtófotósoknak

Újságíró és sajtófotós portál, webmagazain, sok extrával: képzések és pályázatok gyűjteménye, közösségi oldal, fórum, szakmai segítség, publikálási lehetőség, beváltható pontok.Regisztráció után beküldhető cikkek, képsorozatok, olvasottság után adott pontok alapján beváltható tárgyak a katalógusban.

Tuti menü