Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotórestaurálás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotórestaurálás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotórestaurálás
Keresés
Találatok száma - 8 db
ABMMvisuals - Archív fotók profi restaurálása kedvező áron

ABMMvisuals - Archív fotók profi restaurálása kedvező áron

Vállajuk archív fotógyűjtemények, plakátok, térképek, könyv- és lemezborítók digitális restaurálását. Családi gyűjtemények esetében kedvezményt adunk. Ajánlatunkat a fotók minősége alapján állítjuk össze. Az állapotfelmérést Budapesten díjmentesen vállaljuk. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt adunk. Restaurálás mellett a fotók színezését is vállaljuk.

Digires-shop a digitális butik

Digires-shop a digitális butik

Ne dobja ki régi fényképeit, emlékeit. Minden képet meg lehet menteni digitális restaurálással. A régi fényképek romlását sajnos nem tudjuk megállítani, de digitalizálás után restaurálással, majd új papírkép készítésével annak tartalmát meg tudjuk őrizni. Találkoztam már olyan fotóval is,aminek voltak darabjai amit csak kikövetkeztetni lehetett hogy milyenek voltak a részletek. Ezért fontosnak tarom, hogy a kép tulajdonosától pontos információt kapjak a restaurálni kívánt fotóval kapcsolatban. Erre akkor van leginkább szükség,ha a kép nagyon hiányos, sérült. Nem árt tisztázni azt sem, hogy restaurálás után megmaradjon a fénykép eredeti barna ill. sárgás színtónusa, vagy teljesen fekete fehér képet szeretnénk. Természetesen van lehetőség a fotó színezésére is.

Fotó retusálás online

Fotó retusálás online

Időnként előfordúl, hogy a képbe véletlen vagy a nem megfelelő beállítás miatt, olyan személyek, tárgyak is rákerülnek, melyek rontják a fotó összhatását. Ezeket a különböző grafikus programok segítségével az esetek többségében gyönyörű szépen el lehet tüntetni. Persze némi gyakorlat, grafikai és ráérző képesség nem árt ha van hozzá. Ha Önnek is vannak ilyen fotói, de nem boldogul a retusálásával, töltse fel a képet és mi kijavítjuk a kívánt képrészletet.

Fotódoktor - régi fényképek javítása

Fotódoktor - régi fényképek javítása

Fotódoktor - régi fényképek javítása - fotórestaurálás. Régi sérült fényképek javítása keretezéssel is. Papírképek, nagyméretű üvegnegatívok és síkfilmek digitalizálása és archiválása. Több kép összemontírozása, háttércsere, utólagos színezés...

Fotórestaurálás, képmanipulácó

Fotórestaurálás, képmanipulácó

Mindenkinek vannak kedves fotói, ugye Önnek is? Ha netán sérült, karcos, szakadt, hozza hozzám és újjávarázsolom őket! Tekintse meg a weblapomat, mert gyönyörű fotómontázsokat, képmanipulációkat is láthat még. Ajándéknak is kiváló a fotóról készült digitális festmény, ami akár a saját fotójáról is készülhet! Családi videóit cd-re átírom, fotóit digializálom.

Photomagic

Photomagic

Régi képei retusálását, színezését már interneten keresztül is megrendelheti. A legújabb képjavítási, élesítési módszereknek köszönhetően a képek akár többszörös méretben is kinyomtathatóak. A retusált képeket igény szerint elektronikus vagy kinyomtatott formában küldjük vissza, de akár kérheti a kép stílusának megfelelő régies vagy modern képkeretben , mely alkalmas ajándékozásra is

Photoretus

Photoretus

Bizonyára Önről is készült már olyan fotó, ami egészen jó lenne, -HA nem lenne a háttérben egy szemetes... -HA nem lenne az arcán bőrhiba, ránc, vagy dúsabb lenne a haja... -HA nem lenne a kép homályos, megfakult, esetleg eltépett, hiányos... -Ha nem látná olyan kövérnek magát rajta... -Ha a fogai fehérebbnek látszanának... -Ha a képen férje/ felesége, vagy gyerekei is rajta lennének... A digitális technika segítségével ez ma már orvosolható!

Somogyváry Fotó - Fotórestaurálás

Somogyváry Fotó - Fotórestaurálás

Régi megkopott fényképeid, nagyszülőkről készült nyomataid, vagy csak negatív nélküli fényképeid digitális technikával másolom, restaurálom. Hiányos képek pótlását, több különböző kép összemontírozását vállalom és kívánt méretre nagyítom-kicsinyítem.

Tuti menü