Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotódigitalizálás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotódigitalizálás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotódigitalizálás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Archiválás, digitalizálás

Archiválás, digitalizálás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A Dia felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A Videók jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A Fényképek a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az Iratok tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés. A Magnó kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli; A Bakelit lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.

Digital Art & Design Kft

Digital Art & Design Kft

Az évek, évtizedek során általában analóg technológiával készültek a családi-, úti- és dokumentumfilmek, hanganyagok, képek. A VHS kazetták, analóg minőségben rögzített hanganyagok, papírképek minősége, a képek sérülékenysége, időállósága, a nagy mennyiségben történő publikálása, közönség előtti bemutatása, majd későbbi sokszorosítása, a technológiából adódóan nehézkes volt, és általában gyenge minőséget eredményezett. A mai világban egyre nagyobb teret hódít a digitális technológia, kiszorítva az elavult eszközöket, felhasználási módokat. Ennek eredményeként lehetőségünk van elérhető áron a legújabb igényeket is kielégítő módszerek alkalmazására. Cégünk és együttműködő partnerei a legmodernebb technikával, piacvezető gyártók eszközeivel vannak felszerelve, hogy igényeit biztonsággal, a legjobb minőségben elégíthessék ki. Jelen bemutatkozó anygunkkal szeretnénk segítséget nyújtani minden kedves megrendelőnknek a neki legmegfelelőbb, igényeit maximálisan kielégítő megoldás megtalálásában. Személyre szabott kedvezményekkel, akciókkal próbáljuk elérni, hogy elégedett legyen munkánkkal, és mielőbb visszatérő vendégeink között üdvözölhessük Önt!

Digitális stúdió - fotódigitalizálás, fotószerkesztés

Digitális stúdió - fotódigitalizálás, fotószerkesztés

Digitális stúdiónk 1998. tavasza óta működik. Megfelelő eszközökkel és tudással rendelkezünk hagyományos és digitális videófelvételek, hangfelvételek, régi 8mm/Super8 mozgófilmek, pozitív fotók, negatívok és diaképek feldolgozásához, digitális konverziójához, kiírásához tetszőleges hordozóra: CD, DVD, Blu-Ray illetve hagyományos videó- vagy hangkazetta. Minőségi referenciaként említhető az elmúlt 11 évből pl. a National Geographic Channel műsorában helyet kapott több kisfilmünk, a nagy budapesti bevásárlóközpontokról készített reklámanyagaink, több multicég kisfilmje, a Katonai Ügyészség részére végzett videószakértői munkánk és sorolhatnánk...

Digitalizálás, fotó retusálás

Digitalizálás, fotó retusálás

Videókazetták, kamerakazetták, audio kazetták és lemezek digitalizálását végezzük kedvező árak mellett a következő formátumokról: VHS, VHS-C, Video8, Hi8, miniDV, microMV, bakelit, magnókazetta. A szalagos kazetták folyamatosan veszítenek minőségükből, mígnem olvashatatlanná válnak. Ne várd meg, hogy kazettáid teljesen tönkremenjenek, mentsd meg emlékeid még ma! Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunk! Régi szakadt, sérült fotóid retusálását is vállaljuk. Árainkról bővebben honlapukról tájékozódhatsz.

Emlékmentő

Emlékmentő

Ha Önnek, vagy intézményének videó felvételei, régi hanglemezei, magnókazettái, pótolhatatlan felvételei, öreg fényképei, vagy egyéb dokumentumai vannak felújításra szoruló állapotban, vagy már most végveszélyben, akkor Ön a megoldás oldalát olvassa! Minden létező kép-, hang-, vagy videó dokumentum megmenthető a digitalizálással, mely során például CD, vagy DVD lemezekre kerülnek a pótolhatatlan dokumentumok. Ritkán, de előfordul, hogy a számítástechnikai úton rögzített adatok is megsérülnek. Mi ezesetben is segítséget jelentünk, és megmentjük olvashatatlan, vagy akár fizikailag károsodott fájljait is. Különlegesnek nevezhető szolgáltatásunk, hogy a digitális technika közbeiktatásával hagyományos adathordozóra mentjük vissza emlékeit, vagyis készülhetnek feljavított audió-, vagy videókazetták, de retusált papír-fényképek is.

Foto George - Digitalizálás, Scannelés

Foto George - Digitalizálás, Scannelés

Foto George - szolgáltatások: Fotókidolgozás, Poszte rnyomtatás, Photomontage, Lézernyomtat ás, Scannelés, Névjegykártya, Kiadvány s zerkesztés, Cd, Dvd nyomtatás, Digitalizálás, Képkeretezés , Rézkarc-nyomás.

Fotó, dia digitalizálás

Fotó, dia digitalizálás

Régi családi fotó és dia felvételeket digitalizálunk különböző választható felbontásban, képjavító eljárással együtt. Szükség esetén digitálisan restauráljuk régi fényképeit. Kívánságra digitális fotóalbumot készítünk a már digiatlizált diákból, és fényképekből, zenei aláfestéssel. Profi minőségben, kedvező árakon.

Tuti menü