Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotóból festmény, mozaik képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fotóból festmény, mozaik - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fotóból festmény, mozaik
Keresés
Találatok száma - 7 db
Digitális festményt saját fotó alapján

Digitális festményt saját fotó alapján

Készíttessen személyre szóló digitális festményt saját fotó alapján. Egy nagy esemény, egy szép emlék, egy kép a falon. Jó rá emlékezni. Jó megörökíteni. Egy nem feledhető esemény nem múló megörökítést érdemel. A digitális festészet forradalmian új technika ami mára divatot teremtett a fontos pillanatok megörökítése terén. Mert vannak az életben nem feledhető események. Esküvő, utazás, egy gyermek mosolya, nagypapa a boldog békeidőkben, kutya a szülinapi tortával...és sok más szívet melengető boldog pillanat.

Fotóból festmény- festményen az Élete!

Fotóból festmény- festményen az Élete!

Új, értékes megoldás Önnek- Élete festményen! Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul. Értékeink fogyni, átalakulni látszanak. Becsülje meg Élete fontos pillanatait, eseményeit. Ezért egy új, értékes megoldást, lehetőséget kínálunk Önnek- a fotóból festményt Az Ön beküldött fotói alapján fotóból festményt - digitális festményt /giclée nyomatot/ vagy fotóról festményt - olajfestményt és fotóról rajzot, portré rajzok elkészítését vállaljuk.

Fotómozaik készítés

Fotómozaik készítés

Kápráztassa el szeretteit egy saját fotómozaik poszterrel! Mindig óriási sikert arat a fotómozaik, hiszen nagyon látványos és személyre szóló ajándék. Ezeken a különleges posztereken apró fotók százai állnak össze egyetlen nagy képpé. A nagyfelbontású nyomtatásnak köszönhetően a fotómozaikot alkotó, kb. 17-20mm-es kis fotók is jól láthatóak, felismerhetőek a képek. Az Ön által küldött képekből elkészítjük saját fotómozaikját!

Fotoremix Stúdió

Fotoremix Stúdió

Mozaikképeket állítunk össze az Ön saját fényképeiből! Nagyszerű meglepetés ez bármilyen alkalomra, legyen szó nászajándékról, karácsonyi, születésnapi ajándékról. A megajándékozott a saját képeit látja viszont egy nagy képként összeállítva. Ha nem szeretne többszáz képet összeválogatni, készíttesse el a legjobban sikerült képet digitális festménnyé alakítva, ami vászonra nyomtatva egy eredeti festmény hatását kelti. Ha pedig valami egészen különlegesre vágyik, kérje a betűképet, amely portréja mögött akár egy szerelmes idézet is meghúzódhat.

Fotóról - Festmény

Fotóról - Festmény

Igényes olajfestmény, aquarelle és ceruza kép készítése fotóról, kiváló, egyedi és maradandó ajándék bármilyen alkalomra (születésnap, nászajándék, karácsony, házassági évforduló...) Nem titkolt célunk, hogy visszahozzuk a köztudatba a régi idők olajfestmény készítettésének hagyományát, áraink éppen ezért ilyen kedvezőek, hogy minden réteg számára elérhetővé váljon. Ha elhatároztuk magunkat, érdemes még körülnézni az árak és minőség tekintetében, de minden esetben legyünk tekintettel arra, hogy igazi festményről van e szó, vagy csak digitálisan átdolgozott nyomatról. Sokakkal ellentétben nálunk minden kép kézzel készített egyedi alkotás, mi nem fotóból készítünk festményt, hanem fotóról...

Galéria kiállítás

Galéria kiállítás

Galériánkban neves kortárs magyar festők, grafikusok, keramikusok, szobrászművészek válogatott, zsűrizett munkáiból válogathat, és akár részletre is megvásárolhatja az Önnek tetsző műveket. A műalkotások nagy része online is elérhető, de a teljes gyűjtemény V. kerületi galériánkban tekinthető meg. Kérésre a kollekciónkat akár az Ön otthonában is bemutatjuk. Folyamatosan fejlődő gyűjteményünkbe kortárs és klasszikus mesterek munkáit egyaránt keressük. A fentieken túl képkeretezést, keretrestaurálást kiemelkedő szakmai hozzáértéssel vállalunk.

Mozaikkép fotóból

Mozaikkép fotóból

Különleges ajándék, ilyet még nem látott mozaikképek készítése. Készítsünk a fényképekből mozaikszerűen egy nagy képet, ami a lakás dísze lehet, és így a sok száz, vagy akár ezer fénykép is mindig szem előtt van. És ezt ajándékozzuk a hozzánk legközelebb állóknak!

Tuti menü