Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fekete-fehér fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Fekete-fehér fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Fekete-fehér fotózás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Black and White Photography Art

Black and White Photography Art

Order beautiful and individual photographic wall posters and canvas art prints online from fotoviva. Browse the collection of art prints below and click the images for more information and pricing. All images can be purchased as canvas prints, acrylic mounts or posters.

Fekete-fehér fényképek - képtár

Fekete-fehér fényképek - képtár

A galériában fekete-fehér természetfotók, tájképek, tárgyfotók, növény- és állatfotók, valamint városképek találhatók. A galériában látható anyag nagy része hagyományos fekete-fehér negatíveljárással készült, majd digitalizálás útján vált láthatóvá elektronikus formában is. Más képek színes (többnyire fordítós), illetve digitális technika alkalmazásával születtek és utólag készült belőlük szürkeárnyalatos, vagy barnított monokróm változat. A látvány és felhasználás szempontjából ez azonban többnyire mellékes, hiszen a digitális fájlokból megfelelő technológiával tartós és jó minőségű printek készíthetők, gyorsabban és alacsonyabb környezeti terhelés mellett.

Fekete-fehér negatívhívás

Fekete-fehér negatívhívás

A fekete-fehér negatívfilmeket házilag is ki lehet dolgozni. Így a fotózás után azonnal láthatjuk munkánk eredményét és biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő lesz a végeredmény. Ehhez azonban ismerni kell az előhívás menetét és be kell tartani néhány szabályt.

Mindennapi szösszenetek egy fotós életéből

Mindennapi szösszenetek egy fotós életéből

Fotós lennék? Minden estre azon dolgozom, hogy egy szép napon elérjem az álmaimat és azzá válhassak aki lenni akarok. Az odáig vezető út és a mindennapjaim kedves vagy épp bosszantó szösszeneteit olvashatjátok itt. Okulhattok belőle és/vagy nevethettek velem együtt az élet ügyes-bajos dolgain.

Simon Péter Fekete-fehér fotói

Simon Péter Fekete-fehér fotói

1995 óta foglalkozom fotózással. Az eltelt idő alatt változtak a technikák, a fényképezőgépek és a helyszínek, de ami mindig is érdekelt az az, hogy egy gondolat vagy érzés hogyan nyilvánul meg egy adott helyzetben, és hogy azt hogyan tudom megragadni a fénykép segítségével. A képeket Minolta X700, Canon EOS 300, Konica Minolta A200 és Canon EOS 350D gépekkel készítettem, de akad néhány korai fotó, amely még Smena-n készült. Az analóg technikánál leggyakrabban 400-as Ilford filmet használtam.

Tuti menü