Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étel fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Étel fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Étel fotózás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Képes recepttár

Képes recepttár

Válassz a fotók alapján receptet. Házias, magyaros, finom ételek receptjei. Gyomorkorogtató fotókkal. Itt csak képes recepteket találsz. Grillcsirke, Csülök pékné módra, pecsenye, tokány stb. Receptek képekkel.

Képesítő műhely

Képesítő műhely

A Képesítő műhely 2000. Júniusa ota működő digitális fotóstúdió. Cégünk elsősorban reklám, divat, portré, tárgy, épület felvételek készíésével valamint rendezvények, események dokumentálásával illetve tájképek természetképek fényképezésével foglalkozik.

Pintér Árpád - Gastrophotography

Pintér Árpád - Gastrophotography

" - Szeretem az ételeket." Hangzott el nemes egyszerűséggel a mondat Pintér Árpi barátom szájából egy éttermi fotózás során, miközben jobb kezében lévő fotóaparátját egy, a bal kezében pizza kenyéren heverő bélszín Carpaccioval próbálta kiegyensúlyozni. Aztán nagyot harapott a pizza kenyérbe és Én áhítattal figyeltem azt, ahogy nekilát az ételek, koktélok, borok fotózásának. Mindig lenyűgöz az, mikor annak a végeredményével találkozhatok, hogy egy ember azt csinálhatja, amit szeret. Ha ez tehetséggel és szakértelemmel párosul, akkor születnek olyan nagyszerű fotók és persze éttermek, ételek és italok is, amiket jelen digitális portfólió és blog hivatott bemutatni Önöknek. Nem titkolt szándékunk az, hogy a "Pixeltasterre" látogatva és Pintér Árpád képeit nézve Önök is részesei legyenek annak az életérzésnek, melyet jobb helyeken gasztronómiának is szoktak nevezni, de mi csak úgy nevezzük: " - Szeretem az ételeket." Ezen gondolatokkal szeretném ajánlani Önöknek a barátom képeit és blogba szedett gondolatait.

Szamóca receptjei és ételfotói

Szamóca receptjei és ételfotói

Többszáz gyönyörű ételfotóval illusztrált, kipróbált recept: magyaros, de egészséges ételek, sütemények, torták, vegetáriánus ételek receptjei, elkészítési módjai egy weboldalon. Egy napról napra bővülő oldal.

Tárgyfotózás

Tárgyfotózás

A Tárgyfotózás weboldal fotósai elszántak szakmájuk iránt. Egyrészt hobbi, másrészt viszont munka. Ezért a legjobb minőségben, a legjobb árakon kínáljuk különféle szolgáltatásainkat. Ez lehetne sablonszöveg is, de kérjen árajánlatot és Ön is megláthatja, hogy valóban olcsón, mégis jó minőségben dolgozunk.

Teglásy Zsuzsa - photographer

Teglásy Zsuzsa - photographer

Teglásy Zsuzsa - fotográfus képeit mutatja be a weboldal. Ételfotós referenciái között megtalálható a Bábolna,a Bonbonetti, a Cherry Queen, a Nescafé, a Rauch, a Tesco és még több ismert gyártó is...

Varján András -Ételfotózás

Varján András -Ételfotózás

Egy ételfotó célja, hogy a fotón látható étel megnyerje annak nézőjét, aki vizuálisan azonnal jóllakik... Amikor egy jó, számunkra tetsző ételfotót látunk éhesek leszünk, és eltökélt szándékunk a látott ételt megkóstolni. Legyen bármilyen ételfotóra is szüksége, készséggel állok rendelkezésére. Jó étvágyat kívánva, Varján András

Tuti menü