Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotózás képes leírás: Schneider - Zsula [3. oldal]
részletek »

Esküvői fotózás: Schneider - Zsula [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Esküvői fotózás
Keresés
Találatok száma - 51 db
Schneider Mihály - Fotós

Schneider Mihály - Fotós

Egy fotós számára a legfelelősségteljesebb feladat, ha egy házasulandó pár, élete egyik meghatározó, eseményének megörökítésével bízza meg. A házasság egy életre szól. Az fényképezéskor felelősség, hogy a fotókat jó szívvel vegyék elő, és büszkén mutassák a nagy napotok legszebb pillanatait rokonoknak, ismerősöknek, de később majdani leszármazottaiknak is. Amennyiben olyan fényképészt szeretnétnek, aki ennek a felelősség vállalásnak teljesen birtokában van, akkor keressenek fel. Igény szerint profi operatőrrel érkezek az esküvőre, hogy ő videófelvételen is megörökítse a nagy napot.

Sinkovits Zoltán fotográfus

Sinkovits Zoltán fotográfus

Sinkovits Zoltán 1992-ben kezdett foglalkozni a fényképezéssel. Munkáinak az esküvői, családi és hagyományos műtermi fotozásokon bemutatott kiemelkedő színvonala és minősége miatt megrendelői köre szélesedett, és hamarosan már modellkedni vágyó fiúk és lányok is jelentkeztek nála fényképezésre. A cég portfolóija, referencialistája folyamatosan bővült, miközben tevékenységi köre is szélesedett. A Baranya és Mecsek Televiziónál végzett munka után az SFOR erők boszniai fényképezése következett, valamint egyre gyakrabbá váltak a reklám megrendelések is. A munkára fordított energia, a folyamatosan fejlesztett technológia, a kitartás és - a legfontosabb - az állandó tanulás meghozta eredményét. Ma már több modellügynökséggel, lapkiadóval, pesti és pécsi modellekkel, reklámcégekkel áll kapcsolatban a PHOTO-TIME. Modelljei szépségversenyen indulnak és nyernek, valamint hazai és külföldi újságokban szerepelnek képriportokban és reklámokban egyaránt. A tapasztalat, technológia, a modellek és a kapcsolatok tehát szép jövőt jósolnak, de a mottó ugyanaz maradt: Egy jó ötlet és a döntő pillanat!

Studio Digital - Esküvői fotó és videó

Studio Digital - Esküvői fotó és videó

Esküvői fotó és esküvői videó együtt, elérhető árakon, extrákkal! Tekintsd meg weboldalunkat, nézz szét szolgáltatásaink és referenciáink között! Az esküvő napja fontos egy pár életében, ennek megfelelően kell megörökíteni is az ott átélt pillanatokat és eseményeket - mi erre vállalkozunk esküvői fotózás és esküvői videózás keretében!

Szabó Ivett esküvői fotózás

Szabó Ivett esküvői fotózás

Ha igazán különleges, művészi képekkel szeretnéd megörökíteni életed legcsodálatosabb napját, akkor jó helyen jársz. Mi nem klisék alapján dolgozunk, hanem a párokkal közös alkotásnak tekintünk minden egyes esküvőt. Ajándéknak tekintünk minden napot, amikor átváltozhatunk a szerelem és a boldogság fotósaivá. A menyasszony és a vőlegény közötti szerelmet és az áradó érzéseket öntjük képekbe, és ahogyan a pár szerelme mindenkit boldogabbá tesz. Fényképeinket elsősorban a természetesség jellemzi. Esküvői fotóink nem azt tükrözik, hogy mi hogyan képzeljük el a szerelmet. Megteremtjük nektek azt a hangulatot, hogy Ti magatok mesélhessétek el a történeteteket.

Szilvia Földi Photography

Szilvia Földi Photography

Igazi, felejthetetlen fotózási élmény profi fotóssal, aki tudja, hogy hozza ki az esküvőtökből fotós szemszögből a legtöbbet. Számunkra az esküvőtök nem csupán egy munka, hanem két ember egyik legfontosabb pillanata, amit tisztelni és becsülni kell. A weblapunk egy kiemelt része maga az esküvőfotózás. Ezen kívül további emberábrázolási témákban (Modell, Glamour, Akt) mozgunk otthonosan. A galériánkban megtalálható képek magukért beszélnek, az árlista pedíg irányadó csupán - minden megkeresésre egyedi ajánlatot adunk. A lehetetlen nálunk csupán beállítás kérdése. Bármilyen igényetekkel kereshettek - segítünk megvalósítani azt.

Szmolár Márk esküvői fotózás

Szmolár Márk esküvői fotózás

Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. Az esküvői fotó műfaja az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. Az esküvői fotó sorozatommal egy történetet mesélek el a nap eseményeiről már az előkészületektől kezdve az újasszony tánccal bezárólag. Mint esküvői fotós feladatom, hogy a háttérbe húzódva, fotózsurnaliszta stílusban úgy örökítsem meg az eseményeket, hogy a fotósorozat az évek múltán újra felidézze az esküvő legszebb mozzanatait, megőrizve azok szépségét és varázsát.

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Tímár Dániel fotós

Tímár Dániel fotós

Portfólió fotózás, portré fotózás, rendezvényfotózás (esküvői fényképészet, iskolai rendezvények, céges bulik, családi ünnepek)tartozik fő profilomba. Munkatársaim, profi sminkesek, öltözködési tanácsadók, fodrászok segítenek a modellt gyönyörűvé varázsolni. Stúdiómban vállalok mindenféle modellkedéshez szükséges képek, portfóliók elkészítését. Modern eszközökkel és a legkorszerűbb technikákkal felszerelt stúdiónk áll a kedves érdeklődők rendelkezésére. Tekintse meg bemutatkozónkat, látogasson el oldalunkra!

Torma Katalin esküvői fotós

Torma Katalin esküvői fotós

Ha szeretnél egy hagyományos beállításokban gazdag, merev és berögzült szokásokkal rendelkező személyt, hogy a Te esküvődet fényképezze, akkor kérlek ne olvasd tovább ezt az oldalt, mert nem én vagyok a Te embered! Viszont ha olyat keresel, aki fiatalos és kreatív, minden újdonságra és ötletre nyitott, szereti a humort, akkor már elképzelhető, hogy én vagyok a számodra megfelelő esküvői fotós! Tégy próbára ingyenes eljegyzési fotó sorozat készítésével, hogy ne vásárolj zsákbamacskát. Ha tetszenek az eljegyzési fényképek és úgy döntesz, hogy jól együtt tudunk dolgozni az esküvődön is, akkor ingyen megkapod őket!

Hirdetés
Torsán József esküvői fotós

Torsán József esküvői fotós

Esküvői fotózás másképpen. Kreatív esküvői fotózás érzelmekkel, izgalmasabb fotókkal, fotozsurnaliszta stílusban. Érzelmekkel és szenvedéllyel teli képek, igazi elkapott pillanatok jellemzik József esküvői fotóit, melyek nemzetközi színvonalat képviselnek. Egyedi stílusában készített fotói élettel teliek, mozgalmasak és természetesek. Az amerikai Wedding Photojournalist Association (WPJA) esküvői fotós szövetség tagja és díjazottja. Fotózást vállal az ország egész területén és Európában.

Torzsa Lajos Esküvői Fotós

Torzsa Lajos Esküvői Fotós

Az esküvői fotós feladata nem könnyű, de mindeközben ez egy nagyon hálás hivatás. Az esküvői fotózás nehézsége és szépsége éppen abban rejlik, hogy az esküvő eseményei megismételhetetlenek. Mindezért az esküvői fotósnak rendelkeznie kell tudással, megfelelő technikai háttérrel, és nagyfokú probléma megoldó képességgel.

United Photographers - Profi esküvői fotós csapat

United Photographers - Profi esküvői fotós csapat

A United Photographers fotós csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, fotósaik pedig mindig lelkesen végzik a munkájukat. Különböző rendezvények(esküvő, eljegyzés, keresztelő, divat, stb.) fotózásával foglalkoznak, magas szinten. A fotózáson kívül videókészítéssel is foglalkoznak. Tökéletes, HD minőségű képeket és videókat csinálnak, hogy valóban visszaadják azt az élményt, amit a felek átéltek. Ők tökéletesen megörökítik életünk legszebb pillanatait. A telephelyük Budapesten, a XIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Varga Csaba esküvői fotós

Varga Csaba esküvői fotós

Varga Csaba photography: díjnyertes esküvő fotós oldala. Kreatív fotók, fotóriport az esküvő minden eseményéről, professzionális színvonalon. Az esküvőkön ketten fotózunk - szinkronfotózás, blogunkban erről bővebben olvashatsz. A képekből Fine Art albumokat, fotókönyveket, fotóalbumokat állítunk össze.

Vargafoto

Vargafoto

A fotózást csodálatos hivatásnak tekintem, ezért megpróbálom tehetségem és tudásom szerint legjobban művelni! Fényképezés iránti rajongásomat nagyapámnak Meuser Ivánnak köszönhetem, aki több mint 15 ezer diájával lenyűgözött. Első gépemet is Ő adta a kezembe, még 1984-ben (12 éves koromban)! SMENA 8M ! Aztán követte a többi: Practica MTL5B, Carena, Pentax és most a Digit-Canon. A technika fejlődésével lassan a filmes gépek kiszorulnak és számtalan előnye miatt a digit camerák végérvényesen betörnek a piacra. Szeretem lencsevégre kapni a tűnékeny világ azon pillanatait, amelyeket meg akarunk örökre őrizni! Esküvői, családi és gyermekfotók, mind - mind az élet egyszeri és megismételhetetlen részei, de szívesen vállalom osztályképek, tablók, egyéni felvételek készítését is . Ha szeretnének Önök is ilyen "gyöngyszemeket" megőrizni és megtisztelnek bizalmukkal, várom jelentkezésüket.

Víg László esküvői fotós

Víg László esküvői fotós

Természetes és élettel teli esküvői fotókat készítek életetek legkülönlegesebb napján. Esküvői fotózást, jegyesfotózást, párok fotózását Magyarországon kívül külföldön is vállalok. Hétfőtől csütörtökig akár 1 órás esküvői fotózás is kérhető. Pénteken és vasárnap minimum 3 órás, szombatonként pedig minimum 8 órás rendelkezésre állással vállalok esküvői fotózást. Igényesen utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az órák számától függően 300-500 db-ot. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek.

VIVIDesign Studio - Esküvői fotózás

VIVIDesign Studio - Esküvői fotózás

A VIVIDesign Studio 3 fotósával igyekszünk az ifjú párok fotós elképzeléseit megvalósítani. Az elmúlt 10 év pozitív visszajelzései alapján mindig örömmel és izgalommal kezdjük el a munkát. Fotókönyveket a grafikai stúdiónk készíti. Előkészülettől hajnalig tartó fotózások sokféle kihívást jelentenek a fotósok számára, ezért nagyon sok fotós nem vállalja az esküvői pillanatok fotázását.

Zsula Róbert esküvőfotós

Zsula Róbert esküvőfotós

Esküvő, rendezvény, sport, koncertfotóás az ország területén. Nem tudok sem énekelni, sem pedig gitározni. Én a képeimmel szeretném azt az érzést nyújtani, amit kedvenc zenéd hallgatása közben érzel Ha fotóst keresel és tetszenek a képeim keress meg és megbezséljük a részleteket. Korábbi munkáimat megtekintheted az oldalon. Az elmúlt években több száz rendezvény komplett felvételét készítettem el, többek között esküvők, ballagások valamint bankettek, iskolai, családi és céges rendezvények keretében. Ne maradj ki Te sem.

Tuti menü