Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotózás képes leírás: Fotó - Sajt [2. oldal]
részletek »

Esküvői fotózás: Fotó - Sajt [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Esküvői fotózás
Keresés
Találatok száma - 51 db
Fotó Szántó - Esküvői fotók készítése

Fotó Szántó - Esküvői fotók készítése

Szántó György a MÚOSZ fotóriporteri szakának elvégzése után Heves megye napilapjánál, a Népújságnál helyezkedett el. Közel húsz évig dolgozott fotóriporterként a napilapnál, tíz éven át ellátta a rovatvezetői feladatokat is. Tagja a MÚOSZ-nak és a Nemzetközi Sportszö-vetségnek (A.I.P.S.). Fő területe a belpolitika és a sport volt, ebben az időszakban önálló kiállítással is jelentkezett, és több alkalommal díjazták felvételeit. A kilencvenes években figyelmét felkeltette a reklám- és műszaki fotózás. Megfordult a világ számos pontján - Dél-Afrikától az Egyesült Államokig -, ami újabb impulzust jelentett szakmai pályafutása során. Turisztikai, utazási témájú fotó sorozatokat készített és készít, ezek közül számos felvétel jelent meg a hazai szakfolyóiratokban, utazási katalógusokban, valamint az Év Sajtófotója könyvben. Büszke arra, hogy önálló vállalkozása immáron egy évtizede működik, és egyre több visszatérő partnert köszönthet megrendelői között. Az évek során folyamatosan fejlesztette technikai hátterét, ezért ma már a megrendelők igényei szerint, rövid határidővel készíti el a fotókat, reklámkatalógusokat.

Gaál Miklós - Esküvői fotózás

Gaál Miklós - Esküvői fotózás

Oltári esküvőtökhöz oltári képek. Kreatív esküvői fotózás számomra nem más, mint 'lelkes' és őszinte képek a Ti meghitt és önfeledt pillanataitokról. Közhelyek nélkül, kreatívan. Látogasson el honlapomra és nézze meg portfóliómat, amely az eddig készült esküvői képekkel és az ifjú házasok boldog képeit tekintheti meg. Az esküvő- és rendezvény fotózás mellett gyerek- és felnőtt portrékat is készítek, illetve más fotós munkákat is szívesen vállalok.

Illés Dániel - Esküvői fotós

Illés Dániel - Esküvői fotós

A fotozsurnaliszta esküvői fotózást képviselem, melynek lényege, hogy a fotók elmesélik esküvőtök teljes történetét. Esküvői fotózás az előkészületektől akár a lakodalom végéig! Online galériák a párokról, exkluzív fotókönyv, zenés slideshow, esküvő szervezési tanácsok, rendkívül korrekt árak! Látogassatok el weblapomra!

Jurás Ákos fotós

Jurás Ákos fotós

Vállalom esküvői és modell fotózásokat, illetve fotó utólagos retusálását. Akár professzionális stúdióban, akár otthona kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag önről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának.

Karácsony Máté - Esküvő fotózás

Karácsony Máté - Esküvő fotózás

Ha esküvő fotózás, akkor profi szakember a megfelelő választás. Válasszon Ön is hozzáértő fotóst, hisz mindig más embereket, élethelyzeteket fotózni, mint csendéletet. Meghitt, összetartozást kifejező képek, kellemetlen pózolások nélkül. Nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot a weboldalamon megtekinthetőek az eddig elkészített fotóim esküvőkről, tekintse meg őket, hogy tudja miről is beszélek.

Kincses Fotó

Kincses Fotó

Életük egyik legszebb napjának megörökítésére ne legyen gondja! A készülődéstől a lakodalomig bármilyen helyszínen gyönyörű fotókat készítünk, melyeket az aranylakodalmon is élmény lesz kézbe venni. Ne bízzon a rokonok által készített fotók minőségében! Ez az esemény sokkal fontosabb annál, hogy csak amatőr felvételeken legyen megörökítve. Több évtizedes tapasztalattal garantáljuk a minőséget! Esküvői csomagajánlataink útmutató jellegűek, rugalmasan kezelhetők. Reményeink szerint nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást a pénztárcakímélő, mégis igényes alapcsomagtól a mindent magába foglaló exkluzívig.

Kiss Szabolcs - Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kiss Szabolcs - Jegyes fotózás, esküvő fotózás

Kedves jegyespár! Jó helyen jártok, amennyiben szakképzett, hivatásos fotósra bíznátok nagy napotok eseményeinek megörökítését! Látogassatok el honlapomra, ahol megismerhetitek fotózási stílusomat, munkáim minőségét és kiválaszthatjátok a Nektek megfelelő esküvői fotózási csomagot!

Kókai Fotó

Kókai Fotó

Esküvői, gyermek, tárgy, akt, portfólió, rendezvény fotók készítése, műteremben és külső helyszíneken. Egész életemet a mozgás, az örök nyugtalanság jellemezte, ami mindig új utak keresésére ösztönzött. Kerestem azt a területet ahol a kreativitásomat kiélhetem. Éltem zenészként, dolgoztam a ruhaiparban, majd kozmetikusként is. Kezdetben hobbi szinten fotóztam, majd 1994-ben a Práter utcai iskola fényképész szakán végeztem, azóta hivatásos fotósként dolgozom.

Kovács Györgyi fotós - Esküvői fotózás

Kovács Györgyi fotós - Esküvői fotózás

Kovács Györgyi fotós vagyok. Vállalok - esküvői, tabló, portfólió, baba, gyermek, rendezvény, kismama, termék, zsúr, randi, fényképes naptár és koncert fotózást. Biztos gondolkodtál már azon, hogy készíttess magadról vagy családodról egy remek fotósorozatot. Számtalan lehetőség nyílik a természetben vagy akár otthon, családi körben, hogy megörökítsük legszebb pillanataidat. A fényképezés világában szinte minden egyes műtermi fotósorozatnak megvan a maga ára. Kinél olcsóbb, kinél pedig drágább. Itt próbáltam összeszedni az egyes sorozatfotók árait. Legyen szó esküvő, illetve tabló vagy egy babafotó sorozatról. Fix árakat még egy portfólióra és a termékfotózásra lehet mondani.

Hirdetés
Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Amennyiben esküvő fotózáshoz fotóst kerestek a nagy napra, kérlek olvassátok el a bemutatkozásom, nézzétek meg a fotóimat és ha tetszenek a munkáim, örülnék ha megtisztelnétek a bizalmatokkal, hogy én kísérhesselek végig benneteket a nagy napotokon, megörökítve annak múló és gyönyörű pillanatait. A fotózás nagyjából az alábbiakból áll: Előkészület fotózása Szertartás fotózása házasságkötő teremben Templomi esküvő fotózása A család és a násznép fotózása a szertartás/szertartások után Kreatív fotózás (ezt javaslom más napra tenni és ha lehet délutáni időpontot választani) Lakodalmi helyszín fotózása Lakodalom fotózása (ez jobbára a menyecske tánc után ér véget)

Nagy Botond - Varázsszem

Nagy Botond - Varázsszem

Esküvői megbízásaimat egészen kivételes bizalomnak, és felhatalmazásnak érzem. Inkább tekintem meghívásnak, mint megbízásnak, hiszen családok legbensőségesebb ünnepeire vagyok hivatalos. Ez a bizalom fűt és előrehajt, hiszen túlzás nélkül: legtöbb ember életének legfontosabb képeiről van szó, talán az egyetlen alkalomról, mikor hivatásos fotóst kér fel. Az az esküvői fotós, aki ennek felelősségét nem ismeri fel, rendelkezhetik szakmájának minden ismeretével, nem alkalmas az esküvői fotózásra, ami nemcsak kreatív munka, hanem odaadó és alázatot követelő szolgálat is. Az esküvői fotózás az alkalmazott fotográfiának az az ága, amely talán a legsokoldalúbb kvalitásokat és többféle szakmai műfajismeretet megkövetel. És meghálál.

Nagy Károly - Esküvői Riport Fotó

Nagy Károly - Esküvői Riport Fotó

Amint a kezedbe veszel egy esküvői képet, olyan mintha egyetlen percre részese lennél a történetnek. Megérinti minden érzékedet. Magával ragad a szerelmesek csillogó tekintete, a színek illatokká válnak és a sziporkázó fények úgy kacérkodnak veled, mintha múlhatatlan lenne az a pillanat. A képeim az esküvő valódi történetét mesélik el, hogy hiteles emlékként szolgáljanak és életetek bármely részében emlékeztessen a fogadalom tételre, arra,hogy egymás mellől soha el ne sodródjatok. A képeimet úgy alkotom, hogy azokkal illusztráljam az esküvőd legbensőségesebb pillanatait és mindvégig hagyom, hogy megmutasd az egyéniségedet. Esküvői riport fotókat készítek, hogy többet nyújtsak a megszokott fotós stílusjegyeknél.

Nagynapfoto - kreatív esküvői fotózás

Nagynapfoto - kreatív esküvői fotózás

Az esküvői fotózás egyik leglényegesbb pontja, hogy nem lehet öncélú. Az esküvői fotók elkészítésekor, és az utómunkálatok során a saját látásmódomat mindig össze kell egyeztetnem a megrendelő pár látásmódjával. Akkor értük el a célunkat, ha az esküvői fotózás során készült képek mind az én, mind pedig a pár látásmódját tükrözik. A kreatív képek így lesznek egyediek, és számotokra is értékesek.

Petrilla Studio

Petrilla Studio

Esküvői fotózás. Gyönyörű portrék, lenyűgöző részletek, emlékezetes pillanatok. A Petrilla Studio egy fotó stúdió, fő tevékenységünk az esküvői fotó, emellett a fotózás egyéb területein is dolgozunk (pl. modell portfoliók, reklámfotók, stb.).

Profi esküvői fotós

Profi esküvői fotós

Örökítse meg esküvőjét Ön is úgy, ahogy csak nagyon kevesen! Professzionális, megbízható esküvői fotózás, a Polysystem Kft. ajánlásával. Fotósaik több éves szakmai tapasztalattal büszkélkedhetnek a fotózás területén. Az esküvői előkészületektől, az esti mulatság végéig tart a fotózás. A legmodernebb technikai eszközökkel dolgoznak. Az esküvői fotózáson kívül jegyesfotózást is vállalnak, illetve grafikai szolgáltatásokat is végeznek. Székhelyük a XII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Redl-Nagy Zoltán - Esküvői fotózás

Redl-Nagy Zoltán - Esküvői fotózás

Hivatásszerürn foglalkozom eskűvői fotózással immár nyolc éve. Minden elkapott pillanatot képzőművészként élek meg. Célom az üzenet, a tartalom, a stilus, a kompozicíó, a megérzések és a tudatosság ötvözése. Szeretem párosítani a klasszikus-narratív fotográfiát, esküvői divat stilust a fotozsurnalisztikával.

Sajt fotó - Esküvői fotózás

Sajt fotó - Esküvői fotózás

Vámosi-Nagy Gergely (sajtfoto) 1998 óta fotóz, objektívén keresztül mi is másképp láthatjuk a világot. Egyedi hangulatú fotókat készít, melyek születhetnek rendezvényen, kiállításon, versenyen - vagy épp a boldogító igen kimondása közben. Egy a cél: látni és láttatni. Rengeteg versenyen és eseményen örökítette meg a legemlékezetesebb pillanatokat, nem figyelmen kívül hagyva a kulisszák mögött lévő legapróbb részleteket is megmutatva a világnak.

Tuti menü