Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Esküvői fotózás
Keresés
Találatok száma - 51 db
Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Agárdi Gábor - Esküvőfotózás

Esküvőfotózás, jegyesfotózás, kreatív fotók készítése. Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát!

ASM-foto - Esküvői fotózás

ASM-foto - Esküvői fotózás

Az ASM- FOTO két hivatásos fényképész fúzióját takarja, mely egymást erősítve igyekszik kielégíteni a legkülönbözőbb megrendelői igényeket. A közel tíz éves szakmai tapasztalat mellett professzionális eszközpark és stúdió felszerelés segíti a munkánkat.

Beatrix Fotó

Beatrix Fotó

Közeleg az esküvőtök, így az a pillanat is, amikor az előkészületek közepette az esküvői fotókra is gondolnotok kell. Nagyon fontos, hogy olyan fényképészt válasszatok, akiben megbíztok, és akinek stílusa közel áll hozzátok. Akinek képeit évek múltán is élvezettel nézhetitek vissza, felelevenítve egybe kelésetek legszebb, legemlékezetesebb perceit...

Bodai Imre - esküvői fotós

Bodai Imre - esküvői fotós

Igényes fotók az esküvőről, megfizethető árakon! Az emlékek néhány év alatt elhalványulnak, ami örökké megmarad: az esküvői fotósorozat. Nézd meg a weblapomat, a galériákat, a szolgáltatásokat, az árakat, és ha mindent összhangban találsz elképzeléseddel, bízd rám életed egyik legszebb napjának megörökítését.

Bodogán Sándor Photography

Bodogán Sándor Photography

Esküvők, rendezvények, események fotózása, kismama és modell fotózás, digiráma készítése évfordulókra, névnapokra, születésnapokra, esküvőkre, céges és egyéb rendezvényekre, és még amit a képzelet elbír. Referencia képeket az oldalon talál minden kategóriában a Galéria menüpont alatt, árak és egyéb információk a Szolgáltatások menüpont alatt.

Egyedi, igényes esküvői fotók

Egyedi, igényes esküvői fotók

Idestova már egy évtizede szövődött össze életem a fotográfiával. A legjobb minőség, valamint az egyedi és igényes stílus mellett mindig fontosnak tartom a megrendelő elépzeléseit, igényét alklamazni munkáim során. Hétről - hétre egy új kihívás és új helyzetek várnak, célom mégis mindig ugyanaz: két ember életének legszebb napjáról csodálatos emléket készíteni, ami évek múltán is megfelelő áttekintés nyújt a nagy napról és mosolyt varázsol az arcokra. Nézz szét a weblapon, tekintsd meg a fotógalériákat, lapozz bele esküvői könyvekbe. Ha munkám felkeltette érdeklődéseteket, kérlek kérj személyre szabott, egyedi ajánlatot, vagy kérlek ajánlj ismerőseidnek, barátaidnak!

Esküvő fotós - Agárdi Gábor

Esküvő fotós - Agárdi Gábor

Az esküvők képi megörökítése Viktória királynő esküvője óta meglehetősen sokat változott. Elég csupán szüleink, nagyszüleink képeit megnézni, a különbség roppant szembetűnő. Ez a változás az elmúlt években talán még intenzívebb volt, köszönhetően az internet nyújtotta lehetőségeknek és a technika fejlődésének. Mára esküvő fotósból jelentős túlkínálat van. Elég a keresőbe az esküvő fotós szót beírni és eredményül több százezer oldalt ad ki találatnak. Ami még ennél is zavaróbb, az a hasonló képet áradata. A párok pedig joggal várják el a megbízott esküvő fotóstól, hogy ne az interneten látott képeket másolja le, hanem valami egyedit készítsen, ami csak rájuk jellemző, aminek másolatát nem látják viszont később valamely más esküvő fotós weboldalán. A fotózsurnaliszta esküvő fotózás megoldást jelent nekik. Itt az esküvő fotós az események befolyásolása és alakítása nélkül kapja el azt a pillanatot, mely akár önmagában, akár a többi képpel együtt is valami többlet mondandót tartalmaz. Ezeket a képeket nem lehet újra beállítani, ezek egyszeri és megismételhetetlen pillanatok.

Esküvő fotózás, esküvő videózás- FotoGuru

Esküvő fotózás, esküvő videózás- FotoGuru

Egyszer mindenki életében elérkezik a pillanat, amelyet szeretne szép képeken, igényes videókon megörökíteni. Sokaknak a munkájukhoz elengedhetetlen a professzionális képalkotás. Ebben kívánunk megrendelőink igényeihez igazodva minőségi szolgáltatást biztosítani professzionális esküvői fényképészek, esküvői videósok segítségével. Az élet egyik sorsdöntő időszaka az esküvő pillanata, amelyről egy gyakorlott esküvő fotós és esküvő videós szép és kiváló képeket, felvételeket készít. Esküvő fotó- Esküvői videó- Esküvői fotózás- Esküvői fotók készítése. Szalagavatók, bálok és egyéb rendezvények fotózása az Operabál hivatalos fotósától. Évtizedes tapasztalat, kiváló referenciák. A legszebb nap és a boldog pillanat, velünk örök emlék marad.

Esküvő/Wedding - Szőcs Dénes

Esküvő/Wedding - Szőcs Dénes

Szeretnék életük nagy napját különleges emlékekkel megörökíteni? Előre megbeszélt formában készítek felvételeket műteremben, választott külső helyszíneken, az előkészületről, a szertartásokról, a lakodalomról, hagyományokról, menyasszonytáncról, menyecsketáncról. Beállítások kockázat nélkül: Szükség esetén a nagy nap előtt illetve után is készítek felvételeket, így izgalom nélkül, kényelmesen készülnek a képek. Az elkészült fotókból egyedi könyvet állítunk össze. Minden részlet az Önök elképzelései szerint klasszikus és akár extrém stílusban is. AJÁNDÉK: Az egyeztetett részletek mellet természetesen mindent megörökítek. A legtöbb mosolyt és örömet az ?elcsent pillanatok? okozzák. Ajánlom weboldalamat és várom jelentkezésüket, ha személyre szabott emlékeket szeretnének életük legnagyobb eseményeiről.

Hirdetés
Esküvőfotó

Esküvőfotó

Stúdiónkban már a harmadik generáció foglalkozik esküvői és portréfotók készítésével. Klasszikus, antik hatású képektől a legmodernebb digitális felvételekig sokféle technikát alkalmazunk ügyfeleink igénye szerint. Tőlünk csak az a kép kerül az esküvői albumotokba, ami igazán tetszik és művészeti vezetőnk, Bakcsy Árpád a garancia arra, hogy szinte csak ilyen felvételek készüljenek! Hitvallásunk, hogy az esküvői képek a szerelmes pillanatról és ne a mesterkélt pózokról, kellékekről szóljanak.

Esküvői fotó és videókészítés

Esküvői fotó és videókészítés

Számunkra a legfőbb cél, hogy az esküvői videós a rendezvény zavarása nélkül, úgy örökítse meg az eseményeket, hogy azok visszanézésével újra átélhető legyen bárki számára az elmúlt pillanatok minden varázsa. Az elmúlt három évben közel száz rendezvény komplett felvételét készítettük el, többek között esküvők, ballagások valamint bankettek, iskolai, családi és céges rendezvények keretében.

Esküvői Fotós Információs portál

Esküvői Fotós Információs portál

Az egyik legnehezebb egy esküvő megszervezésénél az esküvőt fényképező személy kiválasztása. Honlapunkon a partner fényképészeink által feltöltött saját kollekciójuk között böngészhet, így munkájukról kaphat egy átfogó képet. Minden kép mellett megtalálja a művész elérhetőségét, így ha valameyik kép tetszik, rögtön kapcsolatba tud lépni vele.

Esküvői fotósok - Esküvő center

Esküvői fotósok - Esküvő center

Válasszon az esküvői szolgáltatók közül: lakodalmas zenekarok, vőfély, esküvői fotós és videós, esküvői helyszínek, éttermek. Kérjen ajánlatot esküvőre! Esküvői fotózás, fénykép fotó album készítés. Válasszon több esküvői fotós közül és kérjen ajánlatot ingyenesen. Profi esküvői fotós kereső: esküvő fotók, fénykép album.

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Kedves leendő Ügyfelünk! Stúdiónk több, mint 5 éve van a piacon, mint fotó - videó stúdió. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk az esküvői fotózás, melyet kiemelten kezelünk minden esetben. A több száz elégedett Ügyfél, a technika folyamatos frissítése garanciát jelent Önnek arra, hogy élete egyik legfontosabb napján biztosan ne érje Önt kellemetlen meglepetés. Keressen bennünket bizalommal.

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

Extrém és hagyományos esküvő fotózás

Hagyományos esküvői fotók mellett,- amennyiben az ügyfél elég bátor, készítünk extrém esküvői fotókat is. A 2009 esztendő újdonságaként vezetttük be a Trash the Dress esküvői fotózást. Ez a meghökkentően új esküvői irányvonal szakít a hagyományokkal. Az esküvői párokat szokatlan helyszíneken, az esküvői tradíciókkal ellentétes helyzetekben fotózzuk. A Trash the Dress esküvői fotózásnál a ruhát sem kíméljük. Trash the Dress esküvői képeinkkel meghökkentő módon fejezhetjük ki lázadásunkat.

Filmkovács

Filmkovács

Családi vállalkozásunk fő célja, hogy esküvődet otthonodba varázsoljuk, hogy mindennap átélhesd! 2 dolog marad meg az utókornak az esküvődről: a fotók és a film. Mi mindkettőt elkészítjük. A képekből készítünk fine-art fotókönyvet is, a film mellé pedig rövid klipet is. Nézd meg honlapunkat, ahol minden fotós infót megtalálsz.

Fotó Nemes - Esküvők fotózása

Fotó Nemes - Esküvők fotózása

Nemes Róbert vagyok. A MÚOSZ fotóriporteri szak elvégzését követően kezdetben sajtófotóval foglalkoztam és külsős munkatársként számos szerkesztőségnek is dolgoztam, többek között az MTI helyi fotóriportereként. Jelenleg önálló vállalkozásban rendezvények, események, esküvők fotózását vállalom. A Canon legkorszerűbb fényképezőit és optikáit használnom. Hiszem azt, hogy napi szinten csak professzionális eszközökkel lehet megbízhatóan igényes képeket készíteni.

Tuti menü