Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épületfotózás, Ingatlan fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

Épületfotózás, Ingatlan fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » Épületfotózás, Ingatlan fotózás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alexgraphics

Alexgraphics

Gyorsan el szeretné adni lakását, de nincsenek profi fotói lakásáról? A hitel válság idején még nehezebb eladni egy-egy ingatlant, Önnek megér néhány ezer forintot, hogy megnövelje az esélyét a sikeres eladásnak? Profi fotókkal akár tízszeresére nő az érdeklődők száma! Készítünk Önnek bármilyen ingatlanáról nagyfelbontású digitális fotókat!

Balázs Attila fotós épületfotói

Balázs Attila fotós épületfotói

Megcsináltuk aFotót, ahol kaphat néhány ötletet, találkozhat egy-két ismerősével, barangolhat kicsit távoli tájakon, és rendelhetnek abból aFotóból, amit még csak most fogunk önöknek, nektek elkészíteni. Kollégáink olyan sokat látott régi szakemberek és ifjú tehetségek, akiknek most egy közös céljuk van: aFotó legyen a legjobb. Balázs Attila Escher Károly-díjas fotóriporter

Cross Media Fotó és Design Stúdió

Cross Media Fotó és Design Stúdió

A sikerhez vezető út egyik legfontosabb köve, hogy kitűnjünk a versenytársak közül, legyen szó akár egy üzletről, üzlethálózatról, egyéb vállalkozásról vagy az ingatlan piacról. A versenyben előnyre tehet szert az, aki igényesen reprezentálja magát, hiszen a leendő vásárlót magához csábítja. Cégünk vállalja üzlethelyiségek, ingatlanok és egyéb épületek fotózását. Munkatársaink tapasztalata és professzionális felszerelésünk a garancia rá, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Cross Media Fotó és Design Stúdió - Az X jelöli a helyet!

Deco-Foto - Ingatlanok fotózása

Deco-Foto - Ingatlanok fotózása

A Deco-Foto egy kimondottan ingatlan (lakás, iroda, ház) fotózással és internetes reklámozással foglalkozó szolgáltatás, debreceni székhellyel. Célunk, hogy segítse és hatékonyabbá tegye az Ön ingatlan értékesítését, vagy kiadását.

Hajós Fotó - Ingatlan fotózás

Hajós Fotó - Ingatlan fotózás

Házhoz hozzuk a vevőt! Ismerje meg új, hatékony, emelt szintű hirdetési szolgáltatásunkat, mellyel megkönnyítjük ingatlanának eladását. Mit kínálunk Önnek? Ön megrendeli egyik csomagunkat, és mi elkészítjük a hirdetést, fotóval és egyéb opcionális szolgáltatással. Elhelyezzük a leglátogatottabb hirdetési oldalakon. Igény szerint a nyomtatott sajtóban való megjelenést is biztosítani tudjuk. Önnek nincs más feladata, mint hogy otthon kényelmesen várja a vevőket. Nincs magas közvetítési dij, nincs utánajárás. Mi levesszük a terhet válláról! Ne feledje, minél több információt ad meg a leendő érdeklődőknek -fotók, alaprajz, virtuális túra- annál nagyobb az esélye, hogy az igazán potenciális vevők fognak Önnél kopogtatni. Reméljük nemsokára ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

Ingatlandia - Ingatlan fotózás

Ingatlandia - Ingatlan fotózás

Az ingatlanhirdetések böngészésekor az első benyomást a hirdetések megtekintésekor szerezzük. A frappáns, lényegre törő szöveg mellett nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű, az értékesítésre szánt ingatlant minél részletesebben bemutató fotók. Nem csupán a lakás helyiségeinek megismertetése a cél, hanem azok előnyös tulajdonságainak, egyediségének kihangsúlyozása, de fontos a közvetlen lakókörnyezet hiteles bemutatása is. A jó ingatlanfotó figyelemfelkeltő, több érdeklődőt vonz, segíti a gyorsabb értékesítést. Ha Ön nem kívánja közvetítő segítségét igénybe venni az értékesítéshez, hanem saját maga szeretné hatékonyan hirdetni ingatlanát, válassza profi fotószolgáltatásunkat!

Ingatlanfotózás

Ingatlanfotózás

Az ingatlanfoto egy több mint 10 főből álló professzionális fotós csapat. Budapest összes kerületében vállaljuk lakások, házak, irodák kül- és beltéri fotózását. Célunk olyan fotók készítése, melyek segítik az ingatlanok eladását és kiadását. Képeink különleges felvételezési technikával és széles látószöggel készülnek. Így digitális fotóink színeikben élénkek és tónusaikban nagyon gazdagok.

Lakásfotózás

Lakásfotózás

Eladó vagy kiadó lakások, családi házak értékesítéséhez készítek ingatlan fotókat. A leendő vevő otthont keres, és az első benyomás, amit a fotókkal érünk el meghatározó az ingatlan keresésénél. Ezért fontos, nem csak a fotók minősége, hanem az is, hogy teljes körűen mutassuk be az ingatlant, hogy a leendő vevő el tudja képzelni, hogy jelenlegi otthonunkban éljen, be tudja rendezni bútoraival gondolatban, hogy lássa, hogy az igényeinek megfelel-e az adott ingatlan. Egy lakás fotózására ugyan úgy fel kell készülni, mint egy portréfotózáshoz, ehhez adok megrendelőimnek tanácsokat, majd úgy fotózom le az ingatlant, hogy azt megfelelően mutassák be a fotók, kiemelem előnyös tulajdonságait. Látogasson el weboldalamra és nézze meg ingatlan fotóimat.

Professzionális ingatlan fotózás

Professzionális ingatlan fotózás

Ingatlan hirdetésekhez készítek professzionális fotókat. Ezáltal sokkal eladhatóbbá válik, legalábbis érdeklődést kelt fel. Jelenleg sajnos nagyon sok hirdetésben láthatni alacsony színvonalú képet, ez rossz üzenetet közvetít a látogató felé. Szakértelem - felszereltség - utómunka - tapasztalat... kedvező áron! Ami nélkül nem megy a jó képek elkészítése egy ingatlanról, az a felszerelés, és kezelőjének szaktudása, tapasztalata. Profi Canon fényképezőgéppel, állvánnyal és extra széles látószögű objektívvel dolgozom, hogy a tökéletességet a felszereltség hiánya ne akadályozhassa. Ezek drága, és direkt az ingatlanok fényképezéséhez optimalizált eszközök. Utómunka szükséges a digitális képek feldolgozásához, speciális programmal kerül több kép összeillesztése, és fényviszonyainak beállítása.

Hirdetés
Sík-Panoráma - külső-belső épületfotók készítése

Sík-Panoráma - külső-belső épületfotók készítése

Ingatlan fotózással foglalkozom, Bányai Viktor vagyok és néhány szóval bemutatnám a Sík-Panoráma fotózás előnyeit. Ezt a fotózási technikát alkalmazom az ingatlanok belső terének a bemutatására is. Mivel az átlagos látószögű objektívek korlátot szabnak a terek átfogását illetően ezért Sík-Panoráma felvételeket készítek. Vannak még megfelelő lehetőségek, mint a nagylátószögű objektív alkalmazása, vagy a gömb-panoráma felvétel. Én mégis a fenti technológia mellett döntöttem, mert a költségek így igen minimálisak, tehát a megrendelő pénztárcáját is kíméli. A következő felsorolásban a teljesség igénye nélkül ismertetem, hogy hol alkalmazható ez a fotózási technika: épületek külső és belső terének fényképezése. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz. Ezzel a fotózási módszerrel többet mutathat a kíváncsi vevők számára, nagyobb részlete lesz látható a helyiségeknek.

Szelepcsényi Ferenc - épületfotózás

Szelepcsényi Ferenc - épületfotózás

Szelepcsényi Ferenc vagyok, 1984-óta fotózom, hivatásos fényképész vagyok, a Práter utcai fényképész képző iskolában végeztem. Portfoliókészítést, studio és esküvőfotózást, egyéni ötletek kivitelezését vállalom. Kérem nézzen be a főoldalról nyíló blogba ahol többszáz új épületfotót talál napi frissítéssel.

Tuti menü