Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
3D fotózás képes leírás - Fotózás - fotó.tlap.hu
részletek »

3D fotózás - Fotózás - fotó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotozas.tlap.hu » 3D fotózás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Egyedülálló 3D esküvői filmforgatás és fotózás

Egyedülálló 3D esküvői filmforgatás és fotózás

Magyarországon egyedülálló! Eküvői fotózás és filmforgatás 3D-s technikával.......Ahol a képek életre kelnek. Éljétek át újból a nagy napot és legyetek részesei az örömteli pillanatoknak! Tegyétek fel a 3D-s szemüveget és vegyetek részt ismét az esküvőtökön!

FotóZóna

FotóZóna

A FotóZóna.hu fotós portálon ingyenes galéria és fórum rendszer működik. A felhasználók által feltöltött fotók között kategóriánként lehet keresni. A 3D-s (Anaglif) fotóknál a kép tulajdonságai mellett, véleményeket is találhatunk.

Magyar várak térhatású, 3D fotókon

Magyar várak térhatású, 3D fotókon

Az anaglif technika segítségével a fotográfiáimat sztereó fényképpé átalakítva, színszűrős szemüvegen keresztül, térben és talán egy kicsit időben is visszakerülünk újra a várudvarokba. Nevetve szédülünk amikor "újra" lenézünk a gyilokjáróról, és közösen nyúlunk a képernyő felé, mutatva a másiknak a sztereó fényképen kiemelkedő várfalakat. Azért hogy ne csak a családom láthassa a képeimet, folyamatosan bővülő weblapomra is feltöltöm őket, ahol minden látogató számára a fényképek egy kicsit megelevenednek, térhatásuk szinte tapinthatóvá válik. Élvezem, hogy a régebben készített fényképeimet visszanézve megint az élmény hatása alá kerülök, majdnem annyira, mint készítésük pillanatában. Aki eddig még nem találkozott térhatású fotókkal, első látásra beleszeret a látványba. Ha pedig már volt alkalma nézni ilyen képgalériát, akkor is megéri, mivel a várak ezen eszközzel történő bemutatásával talán egy picit a történelem is megelevenedik számunkra.

Relax videó - 3D fotó, térhatású képek

Relax videó - 3D fotó, térhatású képek

A RELAX VIDEÓ fantázianevű vállalkozás főként Tatabánya és vonzáskörzetében foglalkozik videófelvétel készítésével, vágással, feliratozással, DVD írással, sokszorosítással. Reklámfilmek, esküvők, szalagavatók, sportesemények és ezen kívül családi események rögzítését vállaljuk! Többéves TV-s háttérrel rendelkezünk, technikai felszerelésünk pedig igazodik a kor követelményeihez.

Római műemlékek 3D

Római műemlékek 3D

Sajnos főleg romok maradtak ránk a római korból. Emlékeinket járva jutottam arra a gondolatra, ha térben tudom bemutatni a római műemlékeinket, akkor a fotóim alapján az anaglif technikának köszönhetően jobban el tudjuk képzelni milyen lehetett az élet ebben a dicsőséges korban. A térhatás ábrázolásának tökéletes eszköze a digitális fotográfia korában az anaglif eljárás, melynek segítségével háromdimenziós fotókat készíthetünk. A felvételeket a számítógépen alakíthatjuk át 3D-s fényképekké. A fotókat speciális színszűrős szemüvegen keresztül nézve egy különös, térbeli utazáson veszünk részt

Simon Ferenc - Középkori magyar várak térhatású fotókon

Simon Ferenc - Középkori magyar várak térhatású fotókon

Kirándulások és túrák alkalmával, évek óta fotózzuk a családdal történelmi építészeti emlékeinket, elsődlegesen várakat, várkastélyokat, várromokat, de ugyanekkora érdeklődéssel a kastélyokat, templom és kolostorromokat, római kori emlékeinket, vagy akárcsak egy különleges természeti képződményt. Közel három éve, hogy megismerkedtem az anagliff, térhatású képek technikájával. Különleges hatásával megkapó volt, hogy otthon a lakásban újra átélheti az ember azt az élményt, melyet a kirándulás alkalmával szerzett. Mintha visszamennénk a túra helyszínére, érzékeljük a teret, a távolságot, a mélységet. Önkéntelenül meg akarjuk érinteni a falakat, köveket, egy-egy ágat félre szeretnénk hajtani, mozog velünk a tér, mintha arrébb lépnénk, szinte belenyúlhatunk a képbe és a fal, vagy tárgy mögé helyezhetjük kezünk. Ezt a különleges élményt kívántam megosztani mindenkivel, kedvet csinálva a túrázáshoz, s ezen helyek felkereséséhez annak, aki még nem járt az adott helyeken, s annak aki már volt ott, de ismét át szeretné élni a kirándulás és látvány örömét. Anagliff képek révén ez a hatás csak speciális, un. 3D-s ( piros-cián ) szemüveg használatával érhető el. Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánok minden olvasónak.

Tuti menü